Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Μια πρώτη γεύση του... νέου airliners.gr

Μόλις έγραψα ένα κανούριο θέμα (το 737 στην Luanda) . Στην αρχική σελίδα όμως δεν το βλέπω (??) Κατά τα αλλα μου αρέσει πολύ η καινούρια σελίδα, λίγο ασυνήθιστη, αλλα ωραία

Η αρχική σελίδα ενημερώθηκε. Φαίνεται ότι χρειάζεται λίγο για να γίνει update

Η κεντρική σελίδα ενημερώνετε πλέον μία φορά ανά ώρα και όχι realtime όπως ήταν έως πρότινος. Δυστυχώς αυτή η αλλαγή ήταν αναγκαία ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα με την λειτουργία της σελίδας.

Δεν ξερω αν το ειπε αλλος πιο πριν, οποτε σορι εκ των προτερων..

Γιατι αλλαξατε τα στοιχεια του χρηστη απο αριστερα στα δεξια?? :rant: :wink:

Τά 'παμε αυτά:
Akis":akshwfjn said:
Αρχικά όταν είδα τα στοιχεία του μέλους στα δεξιά κι εγώ τρόμαξα. Από τον Μάη δουλεύω σε αυτό το περιβάλλον και πλέον πρέπει να πω ότι μου αρέσει περισσότερο. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι το κύριο στοιχείο ενός φόρουμ, η δημοσίευση εξέχει περισσότερο. Διότι μπαίνουμε σε ένα φόρουμ για να διαβάσουμε τα νέα ποστς. Το ποιος το έγραψε είναι σημαντικό, αλλά όχι το κύριο στοιχείο.
Πολλά πράγματα στην αρχή μου φάνηκαν κι εμένα πολύ... ανανεωτικά! Όμως τα συνηθίζεις σιγά-σιγά και σου αρέσουν. :roll:

Τα εικονιδια αλλαξτε,παιδια, μας εχουν βγει τα ματια με το μπλε και το ελαχιστο κοκκινο!

Παρατήρησα ότι τελευταία δεν δέχετε καθόλου το (Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη) κάθε φορά πρέπει να βάζω user name και password.

Cookies είναι enable. Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανε παλιότερα...

OAL260":3rrhspjh said:
Παρατήρησα ότι τελευταία δεν δέχετε καθόλου το (Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη) κάθε φορά πρέπει να βάζω user name και password.

Cookies είναι enable. Είμαι σίγουρος ότι δεν το έκανε παλιότερα...

:idea: Διέγραψε τα cookies σου και προσπάθησε ξανά.

Ήταν το πρώτο που έκανα, αλλά δεν βοήθησε. Έχω δοκιμάσει και απο υπολογιστή που δεν είχε ποτε access στο airliners.gr

Σε μένα λειτουργεί άψογα από τον φορητό, τον υπολογιστή στο γραφείο αλλά και τον υπολογιστή του σπιτιού μου. Οπότε μάλλον το σφάλμα δεν οφείλετε στο airliners.gr.