Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Μια πρώτη γεύση του... νέου airliners.gr

Όπως αρκετά μέλη σήμερα είδαν, υπήρχε πρόβλημα με την λειτουργία του φόρουμ. Συγκεκριμένα δημιουργήθηκαν δύο διαφορετικά προβλήματα σε δύο διαφορετικούς πίνακες της βάσης δεδομένων. Το πρώτο πρόβλημα το αντιλήφθηκα γύρω στις 10 το πρωί και το έλυσα άμεσα. Το δεύτερο πρόβλημα δυστυχώς το αντιλήφθηκα πριν λίγο και αφού έφτασα στο σπίτι και είδα τα πάμπολα eMail που έλαβα. Κι αυτό το πρόβλημα το έλυσα πριν λίγο αφού κατάφερα να επιδιορθώσω την βλάβη στον Πίνακα «topics_track».

Για την ώρα δεν γνωρίζω τι ακριβώς προκάλεσε τα παραπάνω προβλήματα. Ελπίζω να ήταν κάτι προσωρινό, αλλά θα το ελέγξω ώστε να βρω τον λόγω για να μην επαναληφθεί.

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την υπομονή σας!

Oντως υπήρχε πρόβλημα μεγάλο το πρωί. Είναι άσχετο ελπίζω με αυτό που έγραψα σε άλλο ποστ για την πιθανόητα ιού!
Αντε...τώρα που το διορθωσατε, ελπίζω να δεις και το δικό μας email!!!

Μέχρι και πρίν από λίγο υπήρχε ένα πρόβλημα με την αρχική σελίδα. Εμφανίζονταν ένα είδος Κώδικα και το μόνο που ξεχώριζε ήταν οι επικεφαλίδες της αναζήτησης νηολογίου. Κατα καλή μου τύχη με το πρώτο κλικ μπήκα. Ξέρει κάποιος από τους υπεύθυνους τι συνέβει?

και εγώ το ίδιο πρόβλημα σαν ο flying doc έχω

Sane here,
απλά όταν κάνεις κλικ οπουδήποτε σου επιτρέπει να κάνεις, τότε σε βγάζει στη σελίδα επιλογής γλώσσας και κατόπιν στις υπόλοιπες επιλογές (και στο φόρουμ).

Σόρρυ υπήρχε ένα λάθος στην πρώτη-πρώτη σελίδα, μιας και ανέβασα εκεί μια σελίδα που δεν έπρεπε να πάει εκεί και δεν το πήρα χαμπάρι. Το διόρθωσα.

Δεν πιστεύω να "ανέβασες" κανένα DVD;
Πρόσεχε γιατί μπορεί να σε καλέσει ο ανακριτής!
:lol:

Όχι βέβαια. Απλά έφτιαξα μια μικρή βάση όπου καταχωρώ όλες μου τις πτήσεις μαζί με booking number ώστε αν χάσω τα etickets να έχω και κάπου αλλού τα στοιχεία. Αν θες να το δεις: http://my.airliners.gr

Πολύ καλό ρε Ακη.

Θα μπορούσες ίσως να βάλεις αυτήν κι αυτήν την ενότητα στο site? Θα ήταν πολύ χρήσιμο για όλους μας.

Βασικά για την ώρα είναι σε beta και δεν έχω σκεφτεί να το φτιάξω και για άλλους... ο καιρός θα δείξει. Ως τότε σου συνιστώ το http://www.flightmemory.com. Σχετικό θέμα υπάρχει εδώ.