Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Μια πρώτη γεύση του... νέου airliners.gr

Το ξέρο το site Akis (να και τα δικά μου) αλλά θα ήταν καλό να υπήρχε και κάτι "ντόπιο" :great:

Πολύ μου αρέσει η (νέα) αλλαγή στην εμφάνιση της λίστας των θεμάτων.
Εμφανισιακά είναι πολύ καλύτερη από πριν, ενώ τα χρώματα είναι πλέον ευδιάκριτα.
:great:

Re: Νέο airliners.gr

Επειδή σίγουρα θα αναρωτιέστε τι σημαίνουν τα εικονίδια των topics με τα αστέρια και τις τελείες, εξηγώ:

topic_read.png
Θέμα με λιγότερες από 15 απαντήσεις
topic_unread.png
Νέο θέμα με λιγότερες από 15 απαντήσεις
topic_read_hot.png
Θέμα με περισσότερες από 15 απαντήσεις
topic_unread_hot.png
Νέο θέμα με περισσότερες από 15 απαντήσεις
topic_read_mine.png
Θέμα με λιγότερες από 15 απαντήσεις και συμμετοχή μου (δηλ. συμμετέχω [όχι εγώ προσωπικά, αλλά εσύ σαν μέλος] στην συγκεκριμένη συζήτηση)
topic_unread_mine.png
Νέο θέμα με λιγότερες από 15 απαντήσεις και συμμετοχή μου (δηλ. συμμετέχω [όχι εγώ προσωπικά, αλλά εσύ σαν μέλος] στην συγκεκριμένη συζήτηση)
topic_read_hot_mine.png
Θέμα με περισσότερες από 15 απαντήσεις και συμμετοχή μου (δηλ. συμμετέχω [όχι εγώ προσωπικά, αλλά εσύ σαν μέλος] στην συγκεκριμένη συζήτηση)
topic_unread_hot_mine.png
Νέο θέμα με περισσότερες από 15 απαντήσεις και συμμετοχή μου (δηλ. συμμετέχω [όχι εγώ προσωπικά, αλλά εσύ σαν μέλος] στην συγκεκριμένη συζήτηση)

Με άλλα λόγια, η τελεία υποδηλώνει την συμμετοχή σου στο εκάστοτε θέμα. Όταν υπάρχει ξέρεις ότι έχεις γράψει κάτι στο συγκεκριμένο θέμα και όταν δεν υπάρχει ότι δεν έχεις γράψει κάτι ;)

Στο "παλιό" airliners.gr στο προφίλ του κάθε μέλους υπήρχε link για τις φωτογραφίες του, πράγμα που θεωρούσα πολύ βολικό. Θα παρακαλούσα τους υπεύθυνους να ξαναπροσθέσουν αυτή τη δυνατότητα.

Akis":238lopfm said:
Δεν λέει αυτό Φώτη μου. Λέει την αναζήτηση φωτογραφιών. Αυτή δυστυχώς για την ώρα δεν έχει ενσωματωθεί, κάτι το οποίο θα γίνει όμως στο μέλλον.

Πότε με το καλό θα ενσωματωθεί φίλε "Αkis"..?
Κάτι ανάλογο με αυτό που λέει ο flying Doc..
Είναι χρήσιμη η αναζήτηση πιστεύω..Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Γιατί δεν μπορώ να εμφανίσω το thread: 112 θέσεις για τα AVRO RJ-100, ενώ είμαι συνδεδεμένος και μέχρι τώρα δεν υπήρχε πρόβλημα; Μου βγάζει: "Δεν έχετε το δικαίωμα να αναγνώσετε την Δ. Συζήτηση." Με τα υπόλοιπα threads όλα ΟΚ.

Διότι μόλις έσβησα ορισμένες δημοσιεύσεις στην συγκεκριμένη ενότητα και ίσως το link που κλικάρεις να βγάζει σε μια δημοσίευση που δεν υπάρχει πλέον εκεί. Κάνε ένα refresh και είσαι οκ.

Ισως κάποιοι απο εσας να έχετε παρατηρήσει στο κάτω μέρος ορισμένων posts μια σημείωση επεξεργασίας. Αυτή υπάρχει όταν οι συντονιστές επεξεργάζονται ένα post μέλους, για να το διορθώσουν. Στη δεύτερη γραμμή αυτής της σημείωσης υπάρχει και η αιτία της επεξεργασίας, γι' αυτό ειναι καλό να την διαβάζουν όλα τα μέλη (και όχι μόνο ο συντάκτης του post) ώστε να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη και στο μέλλον.

Ένα παράδειγμα βλέπετε στο κάτω μέρος αυτού του post.

More Smilies

Διαβάζοντας εδώ και καιρό το διάφορα άρθρα και trip reports στο a.net, άρχισα να παρατηρώ τα πολλά και απίθανα smilies που διαθέτει. Όχι πως τα δικά μας είναι άσχημα ή λίγα αλλά θα ήταν καλό αν μπορούσαν να υπάρχουν περισσότερες χιουμοριστικές επιλογές.

OAL260":14lrhths said:
Παρατήρησα ότι τελευταία δεν δέχετε καθόλου το (Αυτόματη σύνδεση σε κάθε επίσκεψη) κάθε φορά πρέπει να βάζω user name και password...
EFL03":14lrhths said:
το ίδιο συμβαίνει και σε μένα. Έχω δοκιμάσει και από δεύτερο υπολογιστή, αλλά τα ίδια και εκεί. Κανείς καμιά ιδέα:
al.porto":14lrhths said:
Και εμένα παρουσιάζεται το ίδιο πρόβλημα με την σύνδεση, οπότε κάποιο λάθος πρέπει να υπάρχει. Αν μπορούν οι υπεύθυνοι ας το ξανακοιτάξουν :wink:
Μήπως έχουμε βρει κάποια λύση γι' αυτό το "προβληματάκι";
Ακόμα βάζω κωδικό κάθε φορά που μπαίνω, παρόλο που επιλέγω την απομνημόνευση κωδικού και αυτόματη είσοδο σε κάθε επίσκεψη.