Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Μια πρώτη γεύση του... νέου airliners.gr

Ok,το πρόβλημα λύθηκε,σόρρυ για το οφ-τόπικ που προκλήθηκε.Ευχαριστώ 8)

Αυτό τα λέει όλα > :great:

Μόνο μία παρατηρησούλα: Θα ήταν καλό στο κάτω μέρος κάθε σελίδας με posts να υπάρχει και η επιλογή "Επιστροφή στην Ευρετήριο Δ. Συζήτησης", στην αρχική του forum δηλαδή, εκτός από την "Επιστροφή στην [...subforum...]". Είναι λίγο κουραστικό να χρειάζεται να κάνεις scroll up στην κορυφή της σελίδας, κάθε φορά που θέλεις να γυρίσεις στην αρχική.

Κατά τα άλλα, τα είπαμε: :great:

Υπάρχει κάτω-κάτω. Για δες:

Attachments

• back.jpg
    back.jpg
    26 KB · Προβολές: 862

Ακι κατι αλλο που πιστευω ειναι σημαντικο ειναι οτι οταν πατας καποιο λινκ υρλ οτιδηποτε τετοιο αντι να στο ανοιξει σε ξεχωριστο ταμπ παει κατευθιαν με αποτελεσμα να βγαινεις απο το αιρλινερς.γρ

Δυστυχώς η νέα πραγματικότητα του "web 2.0" λέει, ότι οι webmaster πρέπει να αφήνουν στον επισκέπτη την επιλογή new tab ή όχι. Δεν μπορώ να πω ότι συμφωνώ με το παραπάνω, αλλά το forum από τους ιδρυτές του (phpbb) έχει προγραμματιστεί έτσι, μάλιστα χωρίς να μου επιτρέπουν να αλλάξω την σχετική ρύθμιση μέσo του ACP.

Θα το αλλάξω όμως, μόλις βρω τον χρόνο ;)

Βεβαια αν ο χρηστης κανει κλικ στο μεσαιο πληκτρο του ποντικιου, η στην ροδελα τοτε ανοιγει νεο tab! Αυτο ισχυει στο Firefox και τον Explorer7. Το δοκιμασατε?

Εγώ θα ήθελα, με τη σειρά μου, να ζητήσω λίιιγο μεγαλύτερη αντίθεση στα γαλάζια μεταξύ των post, γιατί νομίζω κοιτώντας γρήγορα με το μάτι τα post (μέχρι πχ. να βρείς πιο είχες διαβάσει τελευταίο) δεν ξεχωρίζουν. Όπως πχ. το γαλάζιο που έχει παρακάτω από τα κουμπιά στην "Δημιουργία απάντησης" ("κουτί" Επιλογές). Ή και λίγο πιο σκούρο από το τωρινό.

Καλή δουλειά, πολύ όμορφο site και χρηστικό. Ευτυχώς, γιατί και το DPGR που έκανε ανανέωση στο forum του το έκανε πιο δύσκολο IMO αντί να το κάνει καλύτερο... :shock: Φοβερή δουλειά που νομίζω αντανακλά την ποιότητα και την προσπάθεια του a.gr να γίνεται όλο και πιο πλήρες, όλο και πιο καλό :D :great:

καλημερα και καλη χρονια σε ολους ειπα και να πω εγω την γνωμη μου για το νεο airliners.gr ειναι πολυ καλη αλλα
αν θα μπορουσες Ακη να ειναι πιο εντονο χρωμα οι δημοσιευσεις

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Μ.Μ :banana:

Χρονια πολλα παιδια, πολυ καλη δουλεια.
Μονο αυτο με τις νεες δημοσιευσεις δεν φαινονται τα διαφορετικα χρωματα, λιγο πιο εντονο αν γινεται το εικονιδιο.