Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Μια πρώτη γεύση του... νέου airliners.gr

Μπράβο! Πολύ καλό... 8)

Χρόνια Πολλά σε όλους κατ΄ αρχήν. Με την σειρά μου να απαντήσω σε μερικά ερωτήματα που τέθηκαν.

Αρχικά όταν είδα τα στοιχεία του μέλους στα δεξιά κι εγώ τρόμαξα. Από τον Μάη δουλεύω σε αυτό το περιβάλλον και πλέον πρέπει να πω ότι μου αρέσει περισσότερο. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι το κύριο στοιχείο ενός φόρουμ, η δημοσίευση εξέχει περισσότερο. Διότι μπαίνουμε σε ένα φόρουμ για να διαβάσουμε τα νέα ποστς. Το ποιος το έγραψε είναι σημαντικό, αλλά όχι το κύριο στοιχείο.

Σχετικά με τον χωρισμό των ποστ, κι εδώ θα γίνουν αλλαγές (αν κι εγώ πλέον το έχει συνηθίσει). Θα μου επιτρέψετε όμως να τελειώσω πρώτα με το album και την κεντρική σελίδα που είναι πιο πάνω στην λίστα μου και μετά να ασχοληθώ με τις λεπτομέρειες αυτές. :wink:

Χρόνια Πολλά σε όλους,

ένα επιπλέον βήμα έγινε σήμερα, με την προσθήκη του album μας (πλέον gallery). Το link υπάρχει πάνω στην σελίδα (δίπλα από το μάτι) και οι σελίδες του δεν διαφέρουν και πολύ από αυτά που είχατε συνηθίσει στο παλιό το φόρουμ. Υπάρχουν μερικές μικρές ατέλειες τις οποίος όμως (ελπίζω να μην την βρείτε) θα τις φτιάξω σιγά-σιγά.

Kαλησπέρα Άκη και Μods για την υπέροχη σελίδα που ετοιμάσατε!Ομως,η γκαντεμιά μου ξαναχτύπησε.Από τότε που δημιουργήθηκε το νέο φόρουμ μου βγάζει συνέχεια pop-ups και αυτό εδώ.Μηπως είναι προσωρινό?Και τα pop-ups?

Το χάος στην κεντρική σελίδα είναι γνωστό και θα λυθεί τις επόμενες μέρες. Αλλά, τι pop-ups εννοείς; Το μόνο pop-up που υπάρχει είναι για να σε ενημερώνει για νέα ΠΜ.

Oταν πατάω πχ για να δω ενα θρεαντ μου βγάζει μια σελίδα με το όνομα ΒισταΜπετ.Το ίδιο συμβαίνει μερικές φορές χωρίς να έχω πατήσει τίποτα.Αυτά από εμένΑ.΄Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους! :mrgreen:

Μπορείς λίγο να μου στείλεις ένα screenshot ή να το ανεβάσεις στο φόρουμ για να το δω! Διότι δεν μου λέει κάτι αυτό. Σε ευχαριστώ.

Αυτο ισως στο βγαζει απο καποιο αλλο site το οποιο σου εβαλε διαφορα στο internet explorer αν και ειμαι ασχετος απο τετοια διεγραψε τα cookies και τα temporary internet files. Το ειχα παθει και εγω καποια στιγμη και εκανα αυτο και οκ