Το... νέο airliners.gr

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν είναι άσπρο... είναι ένα πολύ απαλό μπλε που στα δεξιά (εκεί που είναι το μενού) γίνετε άσπρο. H φωτογραφία για την ώρα έχει κατέβει. Πρέπει να επεξεργαστεί ανάλογα με το χρώμα! Η αυθεντική είναι εδώ: https://www.airliners.gr/community/album ... c_id=10734

Σαφώς και φαίνεται η διαφορά στην απόχρωση από αριστερά προς τα δεξιά, αλλά νομίζω πως (αν και, όντως, δεν είναι ακριβώς άσπρο) είναι λίγο κουραστικό στο μάτι.
Επίσης, πώς θα σου φαινόταν αν αντί για τετραγωνισμένα κοψίματα από το μπλε στο "άσπρο" έκανες αυτά τα κοψίματα πιο στρογγυλά?. Νομίζω πως θα φαινόταν πιο "φιλικό" έτσι. Όχι ότι τώρα είναι εχθρικό, αλλά δεν χάνεις κάτι να το δοκιμάσεις.

Εμένα παιδιά μου αρέσει.

Αυτό που μου λείπει (πολύ) είναι ότι τώρα, κάτω από την επικεφαλίδα "Τα νεότερα θέματα στο φόρουμ μας", φαίνεται μόνο το θέμα και όχι ο φίλος που ποστάρισε.

Έτσι δεν ξέρεις αν αυτό που βλέπεις είναι από αυτό που ποστάρισες ή από την απάντηση κάποιου. Ίσως φταίει ο τρόπος που εγώ παρακολουθώ τα διάφορα θέματα (δηλαδή κυρίως μέσα από αυτήν την σελίδα και όχι από αυτήν των περιεχομένων).

Good Job :great:

Ç Äßêéá ìïõ ðñüôáóç...

http://img87.imageshack.us/my.php?image=image1po4.jpg
Aëëáîá ìïíï ôï ÷ñþìá ôïõ ðåñéâëÞìáôïò óå ëßãï ðéï óêïýñï k ðñüóèåóá ëßãåò êüêêéíåò ãñáììÝò óôá borders. ÐñïóùðéêÞ ìïõ ãíþìç üôé Ýôóé åßíáé ðéï åõ÷áñéóôþ óôï ìÜôé :)

Παιδιά συγχαρητήρια και καλές επιτυχίες. Σας αξίζουν συγχαρητήρια για άυτή τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και δηλώνει γιατί υπάρχει αγαπη και έρωτας για αυτό που λέγεται αεροπορία.

Σας ευχαριστώ όλους. Η πρότασή σου cavo_paradiso, δεν είναι άσχημη. Θα το κοιτάξω. Επίσης, ο gonso μπορεί να δει πάλι την κεντρική σελίδα. Υπάρχουν (μεταξύ άλλων) πλέον και τα ονόματα των μελών.

Μπράβο παιδιά, η τελευταία διαρίθμιση φαίνεται πιό καλή.

Συμφωνώ με τον Νικήτα :D Ωραία για μια γρήγορη ματιά και για να "πιάσει" το μάτι τα πιο ενδιαφέροντα εκείνη τη στιγμή !

Θα ήθελα να κάνω και άλλη μια παρατήρηση...Στο Άλμπουμ να υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε φωτογραφίες από ένα μέλος μόνο, αν πατήσουμε πάνω στο όνομά του. Αν αυτό γίνεται ήδη, συγχωρέστε με :oops: (και πείτε μου plz πως γίνεται και με ένα PM; :P )

Πολύ καλύτερη η τωρινή διαρρύθμιση του site!
Το highlight όπως εγώ το κρίνω είναι το σημείο με "τα νεότερα από τον κόσμο της αεροπορίας" οπου θα μπορούσαμε να βλέπουμε σε μόνιμη (σχεδόν) βάση τα νέα των 2 μεγαλύτερων "παικτών" της Ελληνικής αεροπορίας , ΟΑ και Α3.
Τα χρώματα είναι πολύ ωραία και δεν κουράζουν,ενώ την ωραία συνολική εικόνα συνθέτουν και και οι τυχαίες παρουσιάσεις των Ελληνικών Αεροδρομίων.
Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και την αξιέπαινη εργασία της!!!

pingu":1mby98d6 said:
Στο Άλμπουμ να υπάρχει η δυνατότητα να βλέπουμε φωτογραφίες από ένα μέλος μόνο, αν πατήσουμε πάνω στο όνομά του. Αν αυτό γίνεται ήδη, συγχωρέστε με :oops: (και πείτε μου plz πως γίνεται και με ένα PM; :P )
Γίνετε, απλά το σχετικό κουμπάκι υπάρχει μόνο στα ποστ του μέλους. Κάτω από αυτά που έγραψα βλέπεις το κουμπάκι
icon_userpix.gif
. Αν το κλικάρεις έχεις μόνο τις φωτογραφίες μου.