Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Όχι καθόλου και σε ευχαριστώ. Ίσα ίσα, επιβεβαιώνεις αυτό που λέω για κρυφές χρεώσεις, γιατί όταν μιλάμε για "επίναυλα" και "επασφάλιστρα", είμαστε σε σκούρες γκρίζες ζώνες :evil:

Μα που ειναι η κρυφη χρεωση αν ειναι τοσο ευκολα προσβασιμο το συνολο των φορων(και λοιπων)που χρεωνονται?
Αλλο η πολιτικη εταιριας πχ:
Στην Α3 σε εισιτηρια που δικαιουσαι μονο φορους σε περιπτωση ακυρωσης δε παιρνεις τον επιναυλο καυσιμου(ετσι μου εχουν αναφερει), και αλλο κρυφη χρεωση.Η ΟΑ και η ΒΑ επιλεγουν σα πολιτικη τους να στον επιστρεψουν και γενικα ειναι θεμα και η Α3 επιλεγει αυτη τη πολιτικη, οπως και καθε εταιρια εχει αλλες χρεωσεις για αλλαγες και ακυρωσεις.

Παντως μαλλον αυτα που λεμε τωρα δεν ειναι off topic καθως τωρα μιλαμε για τιμολογιακη πολιτικη Α3...! :D

NFEEFE":35yxjdcz said:
Μα που ειναι η κρυφη χρεωση αν ειναι τοσο ευκολα προσβασιμο το συνολο των φορων(και λοιπων)που χρεωνονται?

Τί είναι επίναυλο? Είναι μόνο το κάυσιμο ή έχει και τίποτε άλλο μέσα?

Τί είναι "επασφάλιστρο" ?

Μπορεις να δεις αλλο τοπικ που λιγο-πολυ απανταει σε οτι ρωτας χωρις να χρειαστει να αναπτυχθει εδω το θεμα παρα πολυ...! :D
viewtopic.php?f=16&t=2711&st=0&sk=t&sd=a&start=15

(Μη μας κοψει και κανενας διαχειριστης λογω off topic! :banana: )

Kαλησπερα σε ολους!
Θα ηθελα να μου διευκρινησετε κατι.
Πριν μια εβδομαδα εκανα κρατηση για Ηρακλειο με την Α3 για το ερχομενο Σαββατο και επιστροφη την ερχομενη Δευτερα με το πρωινο απο Ηρακλειο.
Η τιμη που πηρα τα εισητηρια ηταν 150 ευρω μαζι με τα εξοδα του πρακτορειου.
Πριν λιγο μπηκα στο σαιτ τησ Α3 και βρηκα αυτα τα εισητηρια με 120 ευρω.
Αυτο θα οφειλετε στην μικρη πληροτητα των πτησεων να υποθεσω γιατι το μυαλο μου δεν μπορει να υποθεσει κατι αλλο γιατι ξερουμε οτι αυτα τα εισητηρια με την πολιτικη της Α3 δεν ακυρωνονται.Ισως γι αυτο το λογο να οφειλετε η πτωση των τιμων.
Τωρα δεν ξερω αν για τις επομενες κρατησεις μου στο μελλον αν θα πρεπει να περιμενω αρκετα πριν κλεισω μηπως υπαρχει και παλι αυτη η μειωσει τιμων.
Αν καποιος μπορει να μου εξηγησει θα το ηθελα πολυ.
Ευχαριστω.

Αυτά τα 30 ευρώ που πλήρωσες ήταν η γνωστή προμήθεια του πρακτορίου, επίσης τον ναύλο που βρήκες με 120 € online αν τον έκλεινες ακόμη και τηλεφωνικά απο Aegean ή στο εκδοτήριο αεροδρομιου, θα σου βάζανε 10 € καπέλο ώς κόστος συναλαγής.
Απο το Ilios Travel τα πήρες στη Χανιόπορτα?
Όσον αφορά αυτό που διαφημίζει η Αιγαίου για τα φθηνά εισητήρια, πρέπει να το κλείσεις πολύ νωρίτερα, προσωπικά εχω ταξιδέψει HER-ATH-HER με 88 €, αλλά είχα κάνει κράτηση online σχεδόν 4 εβδομάδες πρίν.
Γενικά όσο ψάχνεις online βρίσκεις κατα καιρούς καλές προσφορές.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις λόγω εσφαλμένων πληροφοριών ή ανακριβειών που λέγονται, με βάσει τα μέχρι στιγμής ισχύοντα:

Για πωλήσεις από εκδοτήρια ή τμήμα τηλεφωνικών κρατήσεων της Aegean:
€12 ανά αριθμό ηλεκτρονικού εισιτηρίου για προορισμούς εσωτερικού
€20 ανά αριθμό ηλεκτρονικού εισιτηρίου για προορισμούς εξωτερικού

Για πωλήσεις από την ιστοσελίδα της Aegean:
€6 ανά αριθμό ηλεκτρονικού εισιτηρίου, ανεξαρτήτως προορισμού

Τα ταξιδιωτικά γραφεία έχουν ελεύθερη εμπορική πολιτική, στα πλαίσια του υγιούς ανταγωνισμού

Φιλε dinos_k τα 30 ευρω παραπανω δεν ειναι το πρακτορειο και θα σου δωσω το παλνο να καταλαβεις.
Τις πτησεις που εκλεισα εγω ηταν στις εξεις τιμες.
48 ευρω στο να παω συν 48 ευρω να γυρισω μας κανουν 96 συν τα 44,48 που ειναι φορει και τα λοιπα μασ βγαζει 140,48.
Στο σαιτ φυσικα ειχε και τα 6 ευρω προμηθεια αν κανεις την κρατηση μεσω του νετ.
Στα 140,48 σου προσθετω τα 10 ευρω που παιρνει σαν προμηθεια το πρακτοριο μασ κανουν 150,48 ευρω.Αυτα πληρωσα.
Χτες μπαινωντας παλι στο σαιτ εχει τις 2 πτησεις στα 33 ευρω εκαστος συν τα 44,48 συν τα 6 μας κανουν 116,48.
Εγω στο πρακτορειο θα εδινα 120,48.
Τα 30 ευρω που εδωσα παραπανω τελικα τι ηταν???

Η Aegean στο site της, προσφερει ναυλους οι οποιοι δεν ειναι διαθεσιμοι απο τις γνωστες πλατφορμες που χρησιμοποιουν τα πρακτορεια. Αρα μπορει εσυ να εκλεισες ενα εισητηριο σε ναυλο ακριβοτερο απο αυτον που προσφερει η Aegean στο site της.
Και συ τι πηγες στο πρακτορειο? Βγαλε μια χρεωστικη καρτα και κανε αγορες απο το http://www.aegeanair.com
Δεν νομιζω οτι συμφερει πλεον να εμπιστευομαστε τα πρακτορεια για τετοια θεματα, (περαν των γνωστων λιστων αναμονης της ΟΑ).

Φιλε μου τα εισιτηρια που κλεινω μεσω του πρακτορειου δεν ειναι απο καποια πλατηφορμα αλλα απο το σαιτ της Α3!!!
Παντα τσεκαρω το σαιτ και παω στο πρακτορειο και κλεινω ξεροντας απο πριν τι θα πληρωσω!
Η πρωτη κουβεντα της κοπελιας στο πρακτορειο ειναι να κοιταξει τα εισιτηρια μεσω του σαιτ της Α3!!!
Εγω αυτην την διαφορα που βλεπω την βλεπω στο σαιτ της Α3!
Το ιδιο εισιτηρο το βγαζει την μια μερα 48 ευρω και την επομενη 33...αυτο δεν μπορω να καταλαβω!!!

Υ.Γ Παντως εχω κανει τις ενεργειες για μια χρεωστικη καρτα!!!