Τιμολογιακή πολιτική της Aegean

• Thread starter Thread starter jetflight
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Με άμεση εφαρμογή, η Αιγαίου, ανακοινώνει νέους όρους για το ναύλο Κ των πτήσεων εσωτερικού. Εφεξής και μέχρι νεωτέρας, το Κ είναι full-refundable και επιτρέπει αλλαγές χωρίς επιβάρυνση, όταν αυτές γίνονται στην κατηγορία Κ. Με άλλα λόγια, καταργείται το rebooking fee €15,00 και παραμένει μόνο το fare differential στην περίπτωση που στη νέα πτήση, ο ναύλος είναι ανώτερης αξίας.

Επίσης, με άμεση εφαρμογή, οι επιβάτες ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, επιτρέπεται πλέον να μεταφέρουν αποσκευές μέχρι του ανώτατου ορίου των 20 κιλών στην Οικονομική και 30 κιλών στη διακεκριμμένη θέση.

Και να φανταστεί κανείς ότι ο κύριος ανταγωνιστής δεν έχει καν ξεκινήσει να πετάει... :twisted:

aakunz":2d9rnwc6 said:
(...) Επίσης, με άμεση εφαρμογή, οι επιβάτες ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ, επιτρέπεται πλέον να μεταφέρουν αποσκευές μέχρι του ανώτατου ορίου των 20 κιλών στην Οικονομική και 30 κιλών στη διακεκριμμένη θέση. (...)

Να κανω μια χαζη ερωτηση; Ποια ηταν τα ορια μεχρι τωρα δλδ; :oops:

Ποιος θα ειναι ο ναυλος Κ?

Εγω ακομα στο site βλεπω Saver SemiFlex Flex ναυλους..

Το Κ ανήκει πλέον στην κατηγορία Flex. Μέχρι πρότινος ανήκε στα Semi Flex.

Το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών για το εσωτερικό ήταν 15 κιλά και 20 κιλά για οικονομική και μπίζνες αντίστοιχα.

Επειδη μου ετυχε το συγκεκριμενο συμβαν σημερα το οποιο ομως δεν γνωριζα ειπα να το αναφερω και σε σας για καποιους που το αγνοουν.
Σε περίπτωση ακύρωσης και επιστροφής χρημάτων (Φόροι/λοιπές χρεώσεις) για πτήσεις εξωτερικού σε εισιτήρια μετ' επιστροφής Κατηγοριας Ναυλου SAVER CABIN (Q/T/E/U/P Class) υπάρχει χρέωση ακύρωσης €20. Μεχρι εδω καλα, αναφερεται και στην ιστοσελιδα της Α3 παραγραφος:
Χρήσιμες Πληροφορίες / Κράτηση & Έκδοση Εισιτηρίων / Τμήμα Κρατήσεων Εισιτηρίων:
http://el.aegeanair.com/Content.aspx?Code=TicketIssue

Κατι ομως που δεν αναφερεται στην συγκεκεριμενη παραγραφο αλλα δεν μου μου το ειπαν και στην τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με το τμημα κρατησεων,
ειναι οτι αν καποιος ειναι ευελικτος με τις ημερομηνιες που εχει κλεισει και ακυρωσει μονο το ενα απο τα δυο σκελη του ταξιδιου γλυτωνει την επιβαρυνση χρέωση ακύρωσης των €20 και κλεινει ξανα εκ νεου μονο το σκελος που εχει ακυρωσει.

Για να μην ανοίξω νέο θέμα,θέλω να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήριο μόνο Αθήνα-Θεσσαλονίκη,χωρίς επιστροφή.Είδα κάτι προσφορές με 1€ και ήθελα να πάρω ένα και να επιστρέψω με το τραίνο.

Βεβαίως, απλώς κάνεις κλικ εκεί που λέει απλή μετάβαση και σου βγάζει δρομολογια μονο Αθηνα - Θεσσαλονικη. Κανε γρήγορα όμως γιατι οι φθηνες πτησεις σιγα σιγα εξαφανιζονται. αμα βρες και φθηνες πτησεις για γυρισμο μην το σκεφτεσαι για αεροπλανο, αν δε βρεις με aegean και η ολυμπιακη εχει τωρα φθηνες πτησεις.

Έχεις δίκιο δεν το είχα προσέξει στην πρώτη σελίδα και επέλεγα διαδρομή από το "διαθεσιμότητα και τιμές" που δεν έχει τέτοια επιλογή.

Αρχισαν οι εκπτωσεις?...
Μολις ειδα στο site της Α3 για ενα εισητηριο που ψαχνω ATH-SMI-ATH το φλεβαρη
οτι η Χρέωση συναλλαγής απο EUR 8,00 εμφανιζεται στα EUR 4,00.... :banana:
Καθως επισης και με την Επερχόμενη ληξη της προσφορας του 1,00 EUR στις 14/11 εισητηρια ναυλου των 5,00 EUR!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!!

Χμμμμ....
Απο 1 --> 5 ευρω ο ναυλος(+4)...
Απο 8 --> 4 ευρω το Service fee(-4)...
Αρα μηδεν εις το πηλικο...

Οσων αφορα τη προσφορα δηλαδη...Δεν αλλαξε τιποτα.Πρεπει λοιπον να αγορασει καποιος τους πιο ακριβους ναυλους για να εχει μια εκπτωση 4 ευρω.Με την προϋποθεση οτι δεν θα ανεβουν και αυτοι οι ναυλοι!