Ολοκληρώθηκε η πρόσληψη σε administration θέσεις στη νέα εταιρεία 4 ατόμων που προέρχονται από την Marfin Egnatia Bank. Τα δύο από αυτά θα στελεχώσουν το HR της εταιρείας.
Καλημέρα! Την εβδομάδα που μας πέρασε πέρασα απο συνέντευξη για τη Β' φάση επιλογής Ι/Σ. Δεν έχω εργαστεί ποτέ ώς Ι/Σ ούτε έχω κάποια σχέση με αυτόν τον τομέα και θα ήθελα σας παρακαλώ πολύ όποιος γνωρίζει να με πληροφορίσει για κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω... :?
Μου είπαν οτι η βάση για Ι/Σ θα είναι μόνο η Αθήνα και οτι δεν θα υπάρχει βάση στη Θεσσαλονίκη. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι πώς είναι εφικτό κάτι τέτοιο απο την στιγμή που υπάρχουν άτομα στη Θεσσαλονίκη? Τί θα γίνει με αυτές τις θέσεις?
Τι εννοείς λέγοντας υπάρχουν άτομα στη Θεσσαλονίκη?
Αν θέλεις να πεις ότι σήμερα υπάρχει βάση της ΟΑ στην Θεσ/κη και εκεί παρουσιάζονται οι Ι/Σ , προφανώς σου διευκρινίζουν ότι ΑΝ προσληφθείς η βάση σου θα είναι στην Αθήνα και καταργείται η υπάρχουσα βάση.
μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με τους υποψήφιους για Ι/Σ που δεν έχουν ειδοποιηθεί ακόμα καθόλου? Διάβασα ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί ο 1ος κύκλος συνεντεύξεων αυτό σημαίνει ότι όσους καλέσανε , καλέσανε και τέλος?
έχουν ήδη ξεκινήσει και από ότι ξέρω υπάρχει μεγάλη ανάγκη για προσωπικό με προυπηρεσία (έστω και μικρή). Μάλιστα αν πληρείς τις προυποθέσεις υπογράφεις αμέσως σύμβαση 6μηνη :shock: