Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

mrl_OA":3f79o1x3 said:
να σας ενημερώσω πως σήμερα ξεκίνησαν να υπογράφονται συμβάσεις για Ι/Σ!

Δεν υπογράφονται συμβάσεις αλλά προτάσεις εργασίας. Είναι πολύ διαφορετικό το ένα απ το άλλο.

Εγω που ειμαι για Ground Handling με πηραν δευτέρα βράδυ τηλέφωνο και χτες που πηγα στο Κορωπι μου εκαναν προταση και υπεγραψα.για να ενεργοποιηθει η συμβαση απο οτι καταλαβα πρεπει να προσκομισω και τα υπολοιπα δικαιολογητικατα οποια ειναι για οσους δεν γνωριζουν:ποινικο μητρωο,οικογενειακης καταστασης,στρατολογικης,σπουδων,φωτοτυπια ταυτοτητας και 2 φωτογραφιες(μεγεθος αστυνομικης)..Παντως εγω απο οτι ειδα χτες δεν ειναι ακομα ετοιμοι...τα γραφεια τωρα φτιαχνονται και μεταφεραν ακομα PC και γραφεια..
Πληροφοριακα για να καταλαβουν που ειναι οσοι ερχονται απο Πειραια με αυτοκινητο θα το δουν στο δεξι τους χερι στην διασταυρωση της Αγιας Μαρινας,με λεωφορειο ειναι η Σταση¨Ζηνωνος¨...αν ειναι καλος οδηγος παρακαλεστε τε τον να σας αφησει στο φαναρι...ειναι γυρω στα 200 με 300 μετρα περπατημα...οσοι ερχονται απο Αθηνα μετα την διασταυρωση Κορωπιου ευθεια προς βαρη και πιαστε αριστερη λωριδα..στην διασταυρωση της Αγιας Μαρινας θα δειτε και το σημα της ΜΑΡΦΙΝ(ματια βγαζει)...οσοι ερχονται με εξπρες παιρνετε Χ96 η Χ97 και κατεβαινετε επισης στην σταση¨Ζηνωνος¨με την μονη διαφορα οτι γυρνατε προς τα πισω και ειναι σαφως μικροτερη αποσταση απο οσους κατεβαινουν απο Πειραια....Απαραιτητο να εχετε αστυνομικη ταυτοτητα μαζι σας..

skyhigh":1biud2jv said:
Από σήμερα?Είναι ορισμένου ή αορίστου χρόνου?Και πότε θα ενταχθεί το προσωπικό στην εταιρεία?

Απο οτι διαβασα στην συμβαση που ειχα μπροστα μου εχει 6μηνη δοκιμαστικη περιοδο...αλλα μαλλον αυτα ειναι τυπικα γιατι και στον μηνα επανω μπορει να σε κανει και τυπικα αοριστου...το ποτε θα ενταχθει ειναι ανοιχτο ακομα...εδω δεν εχουν ετοιμασει τα γραφεια ακομα...υπολογιζω Ιουλιο...

fbispdy0":192o9seu said:
.οσοι ερχονται με εξπρες παιρνετε Χ96 η Χ97 και κατεβαινετε επισης στην σταση¨Ζηνωνος¨με την μονη διαφορα οτι γυρνατε προς τα πισω και ειναι σαφως μικροτερη αποσταση απο οσους κατεβαινουν απο Πειραια....Απαραιτητο να εχετε αστυνομικη ταυτοτητα μαζι σας..

απλα να εμηρωσω κατι για αυτες τις γραμμες
για να κατεβεις στην σταση αυτη πρεπει να εισαι στην γραμμη ΑΠΟ Αεροδρομιο προς Πειραια - Δαφνη, και για να επιβηβαστεις την γραμμη ΑΠΟ Πειραια - Δαφνη προς Αεροδρομιο. Απλα οι εξπρες γραμμες δε αποβιβαζουν τους επιβατες μεχρι το αεροδρομιο και δε επιβηβαζουν μετα το αεροδρομιο

Καλησπερα σε ολους.Να επιβεβαιωσω και εγω οτι ηδη αρχισαν να υπογραφουν προσυμφωνα τα παιδια της καμπινας.
Το νεο ειναι οτι συμφωνα με οσα ακουγοντε πραγματι οι μισθοι ειναι ευρωπαικων προδιαγραφων!!!Δεν ξερω αν το εχετε καταλαβει
αλλη η ολη εξαγωρα της ΟΑ θα προκαλεσει την ανασταση σε ολα τα αεροπορικα επαγγελματα.Πλεον οποιος θελει θα πρεπει να πληρωσει
καλα!!!!Η "καταστροφη" που εφερε στους μισθους η αιγαιου μαλον περνει τελος.

καλησπερα,μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος αν εχεις συγκεκριμένες πληροφορίες,οσο αφορα τους μισθούς της MIG.

@runner,
:D :D :D

Ποιος λογικός άνθρωπος περίμενε ότι η ΜΙΓ περά από τα εκατοντάδες εκατομμύρια που έδωσε για να την αγοράσει και όσα πρέπει να βάλει για να την κάνει εταιρία της προκοπής θα έδινε μισθούς παραπλήσιους της δημόσιας ΟΑ?

Πως θα μπορούσε να ανταγωνιστεί μετά τόσο την Α3 όσο και τις ξένες?

Ελπίζω όσες κοπέλες έχουν ήδη μια σταθερή δουλεία αλλά θέλουν να κυνηγήσουν το όνειρο τους να σκεφτούν πολύ σοβαρά τι της συμφέρει και ποιες είναι οι προοπτικές τους τόσο μέσω μιας εργασίας με σύμβαση ορισμένου χρόνου όπως επίσης και σε έναν κλάδο που χαρακτηρίζεται διαχρονικά από μεγάλη ρευστότητα.

Φιλε φλου ,

Δεν βλεπω πουθενα το αστειο.Για βρες μου εσυ καποιον στο αεροπορικο χωρο με σοβαρη και σταθερη δουλεια.Γιατι και οι πετρες το ξερουν οτι στην αιγαιου(μονη σοβαρη εταιρια) δεν πληρωνουν καθολου καλα και τους πινουν το αιμα.Καλα για τις αλλες δεν το συζητω.Και εγω δεν μιλησα αν διαβασες για κοσμο που κυνηγαει το ονειρο μιλησα για κοσμο που τραβιεται χρονια στον αεροπορικο χωρο και κυριως στις αεροπορικες με απατεωνες.

Και πιστεψε καμια αεροπορικη δεν επεσε εξω επειδη πληρωνε με αξιοπρεπεις μισθους.Αυτο μην το πεις παραεξω.......
Σε λιγο θα πεις οτι ο λογος που η ΟΑ μπαινει μεσα ειναι οι μισθοι των υπαλληλων.

οσο για τους μισθους ας μας πει καποιο απτα παιδια που ηταν εκει

Φίλε runner το γέλιο οφείλεται στο ότι σύμφωνο με την επισήμανση σου για τα τρελά λεφτά που θα παίρνουν οι Ι/Σ στην νέα ΟΑ. Σε αυτό δεν διαφωνούμε.

Θα διαφωνήσω όμως στο εξής:
runner":o1vcy8d4 said:
Και πιστεψε καμια αεροπορικη δεν επεσε εξω επειδη πληρωνε με αξιοπρεπεις μισθους.Αυτο μην το πεις παραεξω.......
Σε λιγο θα πεις οτι ο λογος που η ΟΑ μπαινει μεσα ειναι οι μισθοι των υπαλληλων.

Οι αεροπορικές εταιρίες που έκλεισαν ή μπήκαν σε chapter 11 επειδή ουδέποτε μπόρεσαν να ελέγξουν το μισθολογικό τους κόστος και είχαν να κάνουν με οργανωμένα και ισχυρά συνδικάτα είναι δυστυχώς πάμπολλες.

Οι μισθοί, οι παροχές και τα προνόμια όλων των μόνιμων εργαζομένων της κρατικής ΟΑ καθώς και ο «επαγγελματισμός», η «εργατικότητα» και η γενικότερη νοοτροπία των περισσότερων εξ αυτών είναι από τους ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΥΣ παράγοντες που δημιούργησαν τα ελλείμματα…

Υ/γ: Το θέμα σχετικά με τον τρόπο λειτουργιάς της κρατικής ΟΑ έχει εξαντληθεί στο συγκεκριμένο φόρουμ.
Και καλά θα ήταν να ασχοληθούμε με το μέλλον της και την νέα διεύθυνση.
Αν σε ενδιαφέρει και δεν βαριέσαι μπορείς να ανατρέξεις στην ενότητα της ΟΑ και να διαβάσεις τις συζητήσεις που έχουν προηγηθεί.

Φιλικά Φλου.

runner":2uymktiu said:
οσο για τους μισθους ας μας πει καποιο απτα παιδια που ηταν εκει
Ο βασικος μισθος για τις αεροσυνοδους ειναι 850 Ευρω μικτα και 9 Ευρω μικτα ανα ωρα πτησης. Η προσφορα εργασιας,εγραφε πως η πρωτη συμβαση θα ειναι 6μηνη δοκιμαστικη περιοδο και μετα γινεται αοριστου εφοσον ολα πανε καλα..