Εγω που ειμαι για Ground Handling με πηραν δευτέρα βράδυ τηλέφωνο και χτες που πηγα στο Κορωπι μου εκαναν προταση και υπεγραψα.για να ενεργοποιηθει η συμβαση απο οτι καταλαβα πρεπει να προσκομισω και τα υπολοιπα δικαιολογητικατα οποια ειναι για οσους δεν γνωριζουν:ποινικο μητρωο,οικογενειακης καταστασης,στρατολογικης,σπουδων,φωτοτυπια ταυτοτητας και 2 φωτογραφιες(μεγεθος αστυνομικης)..Παντως εγω απο οτι ειδα χτες δεν ειναι ακομα ετοιμοι...τα γραφεια τωρα φτιαχνονται και μεταφεραν ακομα PC και γραφεια..
Πληροφοριακα για να καταλαβουν που ειναι οσοι ερχονται απο Πειραια με αυτοκινητο θα το δουν στο δεξι τους χερι στην διασταυρωση της Αγιας Μαρινας,με λεωφορειο ειναι η Σταση¨Ζηνωνος¨...αν ειναι καλος οδηγος παρακαλεστε τε τον να σας αφησει στο φαναρι...ειναι γυρω στα 200 με 300 μετρα περπατημα...οσοι ερχονται απο Αθηνα μετα την διασταυρωση Κορωπιου ευθεια προς βαρη και πιαστε αριστερη λωριδα..στην διασταυρωση της Αγιας Μαρινας θα δειτε και το σημα της ΜΑΡΦΙΝ(ματια βγαζει)...οσοι ερχονται με εξπρες παιρνετε Χ96 η Χ97 και κατεβαινετε επισης στην σταση¨Ζηνωνος¨με την μονη διαφορα οτι γυρνατε προς τα πισω και ειναι σαφως μικροτερη αποσταση απο οσους κατεβαινουν απο Πειραια....Απαραιτητο να εχετε αστυνομικη ταυτοτητα μαζι σας..