Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Μαλον δεν καταλαβες aa59 το φιλαρακη μου δεν εχει καμια σχεση με την Ο.Α απλα εστειλε ενα βιογραφικο οπως χιλιαδες αλλοι ΕΚΤΟΣ ΟΑ.Το παραπονο του ειναι πως δεν κλιθικε και τιποτα αλλο,πως θα παρει μεταταξη στο δημοσιο??? καλο θα ειναι να διαβασουμε καλα τι γραφει καποιος πριν απαντισουμε.Κατι ακομα νομιζεις πως στην προ ενος μηνα συναντηση Βγενοπουλου με Κωστακη και Γιωργακη δεν του εδωσαν λιστες με τα δικα μας τα παιδια!!!!..............Μην ειμαστε αφελης στο Ελλαδησταν ζουμε.

Ακριβώς ,

Δέν κατάλαβα πως "το φιλαρακη" σου με την "τρομερη προυπηρεσια στην Ελλαδα και στην Γερμανια και συγκεκριμενα στην loufthansa" δεν ήταν ήδη υπάλληλος Ο.Α.
Όταν μάλιστα κλείνει interview στα Τίρανα με την Albania airways...............

Καλύτερο θα ήταν επίσης όταν γράφουμε κάτι να είμαστε πιο ξεκάθαροι.

Δεν ξέρω αν πέρασαν λίστες με γαλαζοπράσινα "παιδιά" οι πολιτικοί (πρωθυπουργός και Αρχηγός της αντιπολίτευσης.......) αλλά προτιμώ να είμαι αφελής και να υποθέτω ότι μίλησαν για διατηρησιμότητα των θέσεων εργασίας , καθώς και την ανάπτυξη της εταιρίας αντί να δίνουν μπιλιετάκια σεβόμενοι το θεσμικό της θέσης τους.
Αν κάποιος θέλει να τα ισοπεδώνει όλα , ας σκέπτεται αλλιώς.

Καλή επιτυχία στην νέα του καριέρα πες στον φίλο σου.

Υ.Γ: Προσωπικά θεωρώ ότι ζώ στην Ελλάδα , μία χώρα μέλος της Ενωμένης Ευρώπης (και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της την Ευρωζώνη) και δεν έχω καμία συγγένεια με ανθρώπους που ζουν σε χώρες που τελειώνει το όνομά τους σε -στάν.

Κάποιοι δεν θα πρέπει να απορριφθούν; Διάβασα ότι για 4500 θέσεις πήραν 30000 βιογραφικά, τι να κάνουν; Δεν άρεσε η δημόσια Ολυμπιακή δεν μπορεί να μην αρέσει και η ιδιωτική Ολυμπιακή. Και γιατί τα κόμματα να δίνουν λίστες στον Βγενόπουλο, είναι ιδιωτική εταιρεία, οι άνθρωποι που βρίσκουν δουλειά μέσω κομμάτων (η πλειοψηφία) είναι για να κάθονται στο δημόσιο, να απεργούν και να παίρνουν άδεια απο τη σημαία. Μη γκρινιάζουμε.

Υ.Γ: Προσωπικά θεωρώ ότι ζώ στην Ελλάδα , μία χώρα μέλος της Ενωμένης Ευρώπης (και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της την Ευρωζώνη) και δεν έχω καμία συγγένεια με ανθρώπους που ζουν σε χώρες που τελειώνει το όνομά τους σε -στάν.[/quote]
Και μετα ξυπνισες!!!!!! που ειναι αυτη η Ελλαδα αδελφε μου και δεν την βλεπω????

leontas":2t2qvokr said:
αργυρώ":2t2qvokr said:
runner":2t2qvokr said:
οσο για τους μισθους ας μας πει καποιο απτα παιδια που ηταν εκει
Ο βασικος μισθος για τις αεροσυνοδους ειναι 850 Ευρω μικτα και 9 Ευρω μικτα ανα ωρα πτησης. Η προσφορα εργασιας,εγραφε πως η πρωτη συμβαση θα ειναι 6μηνη δοκιμαστικη περιοδο και μετα γινεται αοριστου εφοσον ολα πανε καλα..

Θα σας παρακαλουσα να μην προκαλειτε ασκοπο "πανικο" και αν μπορειτε να ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ αυτα που ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ!!!!!
ΔΕΝ ειναι συμβαση εργασιας, ειναι ΠΡΟΣΦΟΡΑ εργασιας (job offer), το οποιο δεσμευεις την θεση σου στην εταιρια οταν αυτη θα ξεκινησει, τοτε θα σας φωναξει ωστε να υπογραψετε ΣΥΜΒΑΣΗ εργασιας με βαση (μισθολογικα) αυτα που υπογραψατε στο "job offer".
Οσο αφορα τις οικονομικες απολαβες, και επειδη οι συμβασεις ειναι ΑΤΟΜΙΚΕΣ, θα ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ απο ανθρωπο σε ανθρωπο με βαση αυτα που εκεινοι κρινουν!!! Και καλο θα ηταν να μην αναφεροντε σε ΔΗΜΟΣΙΟ POST τα οικονομικα για λογους τους οποιους ολοι γνωρηζουμε.
Πανω απ'ολα μην αναστατωνετε τον υπολοιπο κοσμο που περημενει,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ INTERVIEWS.

ΥΓ: ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΑΥΓΓΝΩΜΗ αλλα δεν ηξερα οτι δεν επιτρεπεται. :with: Δεν ειχα καμια προθεση να προσβαλω κανεναν και ουτε να αγχωσω.Γιατι και εγω φυσικα ειχα πολυ αγχος και αγωνια οχι μονο για την ΜΙG αλλα και σε αλλες εταιρειες που ειχα στειλει βιογρφικο.Οπως και εχω ακομη για τον αν θα τα καταφερω.Ανεφερα οτι ειναι προσφορα εργασιας και οχι συμβαση.Και φυσικα τιποτα δεν εχει τελειωσει,οπως εχει αναφερθει σε προηγουμενα φυλλα,οι συντευξεις συνεχιζονται.Προσπαθησα να σβησω το αναλογο ποστ αλλα δεν μπορω. :wall: ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

Ο μισθός που αναφέρεται στην προσφορά εργασίας είναι διαφορετικός για τον καθένα σύμφωνα μα την προυπηρεσία που έχει. Άρα αυτά τα νούμερα ανεβοκατεβαίνουν και είναι διαφορετικά σε κάθε περίπτωση.

αργυρώ":1oww74ws said:
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΑΥΓΓΝΩΜΗ αλλα δεν ηξερα οτι δεν επιτρεπεται.

Κακώς ζητάς συγνώμη !!!!
Δεν έκανες κάτι που απαγορεύεται και σαφώς δεν ζημίωσες κανένα αναφέροντας την προσωπική σου εμπειρία.
Εγώ θα ήθελα και άλλους/άλλες που υπέγραψαν job offers να μας ενημέρωναν για αυτά.
Σου εύχομαι καλή σταδιοδρομία και με το καλό και αορίστου .
Ελπίζω να πετύχεις κάποιον/-α από το forum σε πτήση σου :cool:

Στο site της MIG δημοσιεύτηκε σήμερα νέα προκήρυξη για cabin attendants,με ή χωρίς προηγούμενη εμπειρία.
Η υποβολή CV λήγει στις 22/05/09.

Καλησπερα σε ολους,υπαρχει καποιος/α που εχει περασει απο συνεντευξη στην θεσσαλονικη για ground staff?και επισης αν γνωριζει σε ποιο σταδιο βρισκεται η διαδικασια?Ευχαριστω!

Αγαπητε φιλε/φιλη FLIGHTATT, μηπως θα μπορουσες να γραψεις το link οπου μπορουμε να δουμε την αγγελια και email για το CV? Eπειδη μπηκα στο site της Marfin αλλα δεν βρηκα την αναλογη αγγελια, ευχαριστω πολυ