Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Τα 1100 μικτά αφορούν και ατομα με 12 και 13 σεζόν στις πλάτες τους και με πολύ καλά προσόντα. Οταν σου ζητούν να υπογράψεις ατομική σύμβαση εργσαίας σημαίνει οτι δεν θα δώσουν σε ολους το ιδιο. Γιατί προφανώς άλλη εμπειρία εχει κάποιος με 2, 3 χρόνια στις πλάτες του και άλλη με 10,12 ή και παραπάνω. Ομως η πρωτη κουβέντα που ειπαν σε οσους κάλεσαν για συνεντευξη και δεν εννοω στην Αθήνα ηταν Π.χ για πιστα η τσεκιν<<εμείς δίνουμε 1100 ευρώ μικτά>>, οπότε δεν βλέπω τι νόημα εχει η ατομική σύμβαση. Αν μέσα στα 1100 είναι και οι υπερωρίες οπως γραφει η σύμβαση , οι μισθοι ειναι περιπου ανταξιοι με του βασιλάκη.

Το κακό δεν ειναι μονο οι υπερωρίες...ειναι οτι δεν αναγνωρίζει την εμπειρια σου λοφω της παλαιοτητας...δεν αναγνωριζει τα οικογενειακα επιδόματα και δεν αναγνωριζει ουτε τα επιδόματα πτυχιου για οσα παιδια εχουν τελειωσει μια σχολη...
τι να κανουμε ομως?αφου μπηκαμε στον χορο θα χορέψουμε τουλαχιστον για τους 6 πρωτους μηνες...
Μετα απο οτι ακουγεται τα πραγματα θα φτιάξουν.... ειδωμεν.....

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία γιά το ground staff στο Ηράκλειο.Επειτα από κατά μέσο όρο δίλεπτη "συνέντευξη" επιλέχθηκε το προσωπικό που θα προσληφθεί στην Εταιρεία.Πολλές οι ενστάσεις και τα παράπονα γιά χαμένα βιογραφικά και στημένη διαδικασία προσλήψεων.Εργαζόμενοι της ΟΑ με πολλά χρόνια εμπειρία και πολλαπλά προσόντα έμειναν εκτός,ή μάλλον αναμένουν ακόμα στο ακουστικό τους γιά μία πιθανή κλήση από τους "εκπροσώπους" της ΜΑΡΦΙΝ.Προσλήφθηκαν ικανά άτομα αλλά και πολλά παιδιά συνταξιούχων ΟΑ με ελάχιστη εμπειρία,άτομα με προσβάσεις σε πολιτικά γραφεία,άτομα που στο παρελθόν απολύθηκαν από την ΟΑ με την κατηγορία της κλοπής από αποσκευές επιβατών,και γενικά πολλή σαβούρα....
Τελικά οι ασθένειες του δημοσίου έχουν περάσει και στον ιδιωτικό τομέα.
Αυτά γιά να ξέρετε τι πρόκειται να παιχτεί και στου άλλους σταθμούς....
Οτι λάμπει δεν είναι χρυσός.........

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία γιά το ground staff στο Ηράκλειο

Υπάρχει τίποτα και για Ρόδο? Συνεντεύξεις-πίστα-τσέκ ιν ?

θέσεις εργασίας στην νέα Ολυμπιακή

γειά σας.είμαι νέο μέλος στο forum όσον αφορά το θέμα '' θέσεις εργασίας στην νέα
Ολυμπιακή''.Θά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιο αγαπητό μέλος να μου πεί το εξής¨΄
Είμαι συμβασιούχος στην ολυμπιακή -υπηρεσίες απο το 2001,και εγώ όπως και όλοι απο
εμάς στείλαμε βιογραφικά,στην μάρφιν.Για την ακρίβεια με πήραν τηλέφωνο το προηγούμενο
βράδυ 7 μαίου ,να πάω συνέντευξη την επομένη στις 8 του μηνός .Πήγα στην ώρα που κλείσαμε, ήμουν 1630.Η όλη διαδικασία κράτησε γύρω στα 20 λεπτά όσον αφορούσε εμένα
και γενικώς κάναμε το ιnterview.Το πρόβλημά μου και η ανησυχία μου είναι ότι κατά το
interview δεν μου έδωσε αυτός που μου πήρε συνέντευξη,να υπογράψω την προσφορά
εργασίας η ''σύμβαση εργασίας'',όπως θέλετε πείτε το.Ενώ άλλοι υπέγραψαν.Μαθαίνοντας
γενικά τι γίνεται,άκουσα ότι δεν ήμουν ο μόνος που συνέβη αυτό,και συγκεκριμένα ότι κάτι
δεν έχουν γράψει σωστά στο κέιμενο της σύμβασης ,κάτι τέτοιο,και ότι θα κλειθούμε εκ νέου
απο την μαρφιν.
Έχουν περάσει γύρω στις δέκα ημέρες,απο τότε και ακόμα δεν έχω ενημερωθεί.Καταλαβα-
-νω ότι γενικά υπάρχει φόρτος εργασίας απο την πλευρά τους ,δεδομένου ότι έχουν να
δούν αρκετά βιογραφικά.Τους παίρνω τηλ μετά απο κάποιες μέρες λέγοντάς τους τι έγινε,
και μου είπαν ότι θα ενημερωθείτε η σε 2 μέρες,η στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.Και
ακόμα τίποτα.Μιλάμε για την επίγεια εξυπηρέτηση στην Αθήνα. Γενικώς έχω ανυσυχήσει.
Μπορεί κάποιος να μου πεί αν είναι αλήθεια αυτό η όχι?Και αν όντως έτσι έχει συμβεί?
Πέρα απο το γνωστό τηλεφωνικό νούμερο που έχουν πώς μπορούμε να πάρουμε σωστή και
έγκυρη πληροφόρηση?
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία,και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.

Καλεστε οσοι θελετε πληροφοριες 2103550000

pot1968":3n8od8mf said:
Ο μισθός που θα πάρουν οσοι εργαστουν στην πιστα η στο τσεκιν θα ειναι 1100 μικτα και με υπερωριες μέσα .. Οι χειριστες 1700 ευρω ,,διοικητικο νομιζω προσωπικο 1200 για άλλες ειδικότητες δεν ξέρω.

Δεν είναι ακριβώς έτσι για ramp/check in agents. Ορισμένοι έχουν υπογράψει για περισσότερα. Ο μέσος όρος όμως, όπως σωστά αναφέρεις θα είναι τα €1100.

o al.porto

<<Δεν είναι ακριβώς έτσι για ramp/check in agents. Ορισμένοι έχουν υπογράψει για περισσότερα. Ο μέσος όρος όμως, όπως σωστά αναφέρεις θα είναι τα €1100.>>

Δεν θα διαφωνήσω σε αυτό που λές . Αναφέρομαι όμως σε ατομα που ξέρω και εχουν κάνει σαν εποχιακοι τσεκιν και πιστα πανω απο 10 χρόνια και υπογράψανε για τόσα χρήματα.Και εννοείται οτι τα προσόντα τους ειναι κάτι παραπάνω απο καλά.

jmkOA":gw93skjr said:
Το κακό δεν ειναι μονο οι υπερωρίες...ειναι οτι δεν αναγνωρίζει την εμπειρια σου λοφω της παλαιοτητας...δεν αναγνωριζει τα οικογενειακα επιδόματα και δεν αναγνωριζει ουτε τα επιδόματα πτυχιου για οσα παιδια εχουν τελειωσει μια σχολη...
τι να κανουμε ομως?αφου μπηκαμε στον χορο θα χορέψουμε τουλαχιστον για τους 6 πρωτους μηνες...
Μετα απο οτι ακουγεται τα πραγματα θα φτιάξουν.... ειδωμεν.....

Όλα θα λυθούν και θα φτιάξουν αλλά μετά τα δύο πρώτα χρόνια ,όπως δήλωσε το αφεντικό.
Ίσα βάρκα,ίσα γυαλό για αυτό το διάστημα!Αυτός είναι ο στόχος αρχικά και βλέπουμε...
Πάντως όποιος καταφέρει να επιβιώσει και να ενταχθεί με επιτυχία στο νέο περιβάλλον που δημιουργείται δε θα πάει χαμένος.
Υπομονή χρειάζεται και γερά νεύρα...
Α!
Και μέσο σε ορισμένες περιπτώσεις...

Αεροσυνοδος στην ΟΑ

Καλημέρα σε όλους.

Δεχθηκα πρόσκληση για inerview από την ΟΑ.Ομως μένω Θεσ/νίκη.Γνωρίζει κάποιος να μου πει΄εαν προσληφθώ, και η βάση είναι Αθήνα΄ ,υπάρχει κανένας τρόπος να δουλέψει το πράγμα από τη στιγμή που μένω Θεσ/νίκη?

Παρακαλώ όποιος ξέρει ας μου απαντήσει, έστω και με πμ

Σας ευχαριστώ :great: