θέσεις εργασίας στην νέα Ολυμπιακή
γειά σας.είμαι νέο μέλος στο forum όσον αφορά το θέμα '' θέσεις εργασίας στην νέα
Ολυμπιακή''.Θά ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιο αγαπητό μέλος να μου πεί το εξής¨΄
Είμαι συμβασιούχος στην ολυμπιακή -υπηρεσίες απο το 2001,και εγώ όπως και όλοι απο
εμάς στείλαμε βιογραφικά,στην μάρφιν.Για την ακρίβεια με πήραν τηλέφωνο το προηγούμενο
βράδυ 7 μαίου ,να πάω συνέντευξη την επομένη στις 8 του μηνός .Πήγα στην ώρα που κλείσαμε, ήμουν 1630.Η όλη διαδικασία κράτησε γύρω στα 20 λεπτά όσον αφορούσε εμένα
και γενικώς κάναμε το ιnterview.Το πρόβλημά μου και η ανησυχία μου είναι ότι κατά το
interview δεν μου έδωσε αυτός που μου πήρε συνέντευξη,να υπογράψω την προσφορά
εργασίας η ''σύμβαση εργασίας'',όπως θέλετε πείτε το.Ενώ άλλοι υπέγραψαν.Μαθαίνοντας
γενικά τι γίνεται,άκουσα ότι δεν ήμουν ο μόνος που συνέβη αυτό,και συγκεκριμένα ότι κάτι
δεν έχουν γράψει σωστά στο κέιμενο της σύμβασης ,κάτι τέτοιο,και ότι θα κλειθούμε εκ νέου
απο την μαρφιν.
Έχουν περάσει γύρω στις δέκα ημέρες,απο τότε και ακόμα δεν έχω ενημερωθεί.Καταλαβα-
-νω ότι γενικά υπάρχει φόρτος εργασίας απο την πλευρά τους ,δεδομένου ότι έχουν να
δούν αρκετά βιογραφικά.Τους παίρνω τηλ μετά απο κάποιες μέρες λέγοντάς τους τι έγινε,
και μου είπαν ότι θα ενημερωθείτε η σε 2 μέρες,η στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.Και
ακόμα τίποτα.Μιλάμε για την επίγεια εξυπηρέτηση στην Αθήνα. Γενικώς έχω ανυσυχήσει.
Μπορεί κάποιος να μου πεί αν είναι αλήθεια αυτό η όχι?Και αν όντως έτσι έχει συμβεί?
Πέρα απο το γνωστό τηλεφωνικό νούμερο που έχουν πώς μπορούμε να πάρουμε σωστή και
έγκυρη πληροφόρηση?
Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία,και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.