Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Συμπληρώνοντας τους "προλαλήσαντες" εμένα μου φαίνεται ότι κάτι δεν θα πάει καλά στο τριπλό πακέτο και η ολοκλήρωση της συμφωνίας ΟΑ/MIG θα καθυστερήσει περισσότερο ???? ίσως και με εκπλήξεις ( μακάρι να βγώ ψεύτης ), εκτιμώντας διαχρονικά αφενός την εν εξελίξει διεθνή και εθνική οικονομκική κρίση και τις επιπτώσεις της, αλλά κυρίως τις εθνικές πολιτικές και οικονομικές σκοπιμότητες και το πως θα εξελιχτούν , σε συνδυασμό με τα όσα σενάρια και τις θέσεις που έχουν ακουστεί και ακούγονται για το συγκεκριμένο ζήτημα από πέρυσι μέχρι σήμερα μεταξύ των συμβαλλομένων ΟΑ + εργαζομένων/ MIG και γενικότερα των θέσεων των πολιτικών κομμάτων εφετέρου!

σονια γεια σου σε καλεσανε για δευτερη συνεντευξη?

Δεν έχουν καλέσει κανέναν ακόμα,από τη δευτέρα θα αρχίσουν να ειδοποιούν..κι εσυ στην αναμονή ε;

Οι συνεντευξεις οπως ειπα ξεκινησαν χθες (31/04/09) και γινονται και σαββατο (6μερες/εβδομαδα)
Οι συνεντευξεις πρωτου γυρου, θα συνεχιστουν για τουλαχιστον ολο τον Μαι.
Περισσοτερες πληροφ. μεσω πμ εαν καπιος θελει. :great:

sonia86":asyyyfvh said:
Δεν έχουν καλέσει κανέναν ακόμα,από τη δευτέρα θα αρχίσουν να ειδοποιούν..κι εσυ στην αναμονή ε;
ναι σονια και εγω στην αναμονη .σου ευχομαι καλη επιτυχια

Ναι ειναι γεγονος οτι μας εχει εξουθενωσει η αναμονη.Θα δουμε απο Δευτερα!Καλη επιτυχια και σε σενα.. :great:

Επειδή το θέμα έχει φτάσει τις 23 σελίδες εκ των οποίων οι 20 είναι για πέταμα, προσέχτε τι γράφετε!
:arrow: Σταματήστε πια τα ίδια και τα ίδια, του τύπου "Καλή επιτυχία", "Σε καλέσανε?", "Πότε καλούν", "Ακόμα περιμένω" κλπ κλπ.

Όποιος θέλει να αναφερθεί σε κάποιο μέλος προσωπικά, να του στείλει πμ
Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι, να κοιτάξει τα προηγούμενα posts αν έχει ερωτηθεί ή απαντηθεί ήδη
Το forum δεν είναι chat. Τα ευχαριστήρια και καλές επιτυχίες, μέσω πμ!

Γιατι μου δίνεται η εντύπωση οτι η εμπειρία (πλην cockpit crew) δεν ενδιαφέρει την εταιρεία και τόσο; Μήπως έχει να κάνει με το οικονομικό και τι είδος των συμβάσεων που θα υπογράψουν οι νέοι εργαζόμενοι (ατομικές συμβάσεις); Επίσης δεν είναι σίγουρο εαν ισχύει και το όριο ηλικίας που έχουν βάλει (40 ετών πχ.)

καλησπερα σε ολους, εχω μια απορια, ακουγεται παρα πολυ οτι εχουν μπει ορια ηλικιας για τους ιπταμενους. γνωριζει κανεις τιποτα πανω σε αυτο? κι αν ειναι αληθεια ξερει κανεις μεχρι πια ηλικια?

Σήμερα άρχισαν οι συνεντεύξεις για το προσωπικό εδάφους. Συνεχίζονται οι συνεντεύξεις πρώτου και δεύτερου γύρου για πληρώματα καμπίνας.