Θέσεις εργασίας στη Νέα Ολυμπιακή από τη MIG.

Καλησπερα σας! Θα ηθελα, αν ξερει καποιος να μου απαντισει, να μαθω αν η Νεα Ολυμπιακη εχει σκοπο να προσλαβει και ελληνες απο το εξωτερικο. Μενω στην αυστρια και ακομα δεν με εχουν ειδοποιησει, εχω στειλει το βιογραφικο μου απο τα τελη μαρτιου. Σας ευχαριστω πολυ!!

Το θέμα, παρά το έμπρακτο ενδιαφέρον αρκετών εδώ στους οποίους εύχομαστε όλοι καλή επιτυχία, έχει εισέλθει σε συνεχείς ανακυκυκλώσεις (για να χρησιμοποιούμε και σχετική ορολογία). Κουράζει, με άλλα λόγια. Από αυτά τα λίγα που καταλαβαίνουν, πιστεύω, όλοι:

- Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι συνεντεύξεις. Όσοι συνεχίζουν ή επιλέγονται οριστικά, θα ειδοποιηθούν. Όχι, δεν γνωρίζω κάτι, απλώς όλοι έχουμε γνώσεις για το πως λειτουργούν οι ιδιωτικές εταιρίες. Αν δεν σας επιλέξουν, δεν ενημερώνεστε. Απλά.
- Ναι, εξετάζονται και στα Αγγλικά οι υποψήφιοι. Το λεπτό στο οποίο γίνεται η μετάβαση στην Αγγλική κατά την διάρκεια της συνέντευξης δεν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως (Έ μα...).
- Η μεγάλη πλειοψηφία του προσωπικού δεν έχει ακόμα προσληφθεί (όπως αναφέρεται άλλωστε εδώ και εβδομάδες στα ΜΜΕ και όπως προβλέπεται από τα χρονοδιαγράμματα).
- Θα προσληφθούν όσοι πληρούν τα κριτήρια της νέας εταιρία. Ναι, θα προσληφθούν και Έλληνες από το εξωτερικό (τι τους αποκλείει ακριβώς, ώστε να το ρωτάμε αυτό? Χρειάζονται πράσινη κάρτα?).
- Το γιατί δεν έχουν ειδοποιηθεί άτομα για συγκεκριμένες θέσεις μπορεί να σημαίνει δυο πράγματα. 1) Δεν επελέγησαν 2) Δεν έχουν ξεκινήσει οι συνεντεύξεις. Αν κάποιο μέλος του φόρουμ (as if...) είναι στην επιτροπή αξιολόγησης, ας μας πει επιτέλους. Αλλιώς, φτάνει με τα ίσως και μήπως και τα σενάρια επι σεναρίων.
- Ως τακτικός αναγνώστης αυτής της θεματικής, προσωπικά κάνω παράκληση να μην γράφετε τα ίδια συνέχεια. Είναι κουραστικό για εμάς τους υπόλοιπους που διαβάζουμε για τις εξελίξεις. Και για τα εξειδικευμένα ή τα απλά μηνύματα, υπάρχει και το προσωπικό μήνυμα. Από τις 21 σελίδες, οι 15 είναι γεμάτες με απαντήσεις του στυλ "ναι, παίρνουν" ή "ναι, συνεχίζουν" ή "οκ, ευχαριστώ".

Απ' οσο ξέρω κάνουν μόνο συνεντεύξεις για καμπίνα και πιλότους δεν έχω ακούσει κάτι για άλλες θέσεις. Και πριν λίγες μέρες που ρώτησα στην MARFIN μου το επιβεβαίωσαν αυτό. Άρα πως θα κάνουν προσλήψεις ?

Οι προσληψεις θα γινουν τελη Αυγουστου..Εκτος του οτι δεν εχουν ολοκληρωθει οι συνεντευξεις,οι επομενες ειδικοτητες θα πρεπει να περιμενουν γιατι οι συνεντευξεις για πιλοτους και πληρωματα τραβανε πολυ.

Απο σλημερα θα ξεκινησουν τα τηλεφωνηματα απο MIG προς υποψηφιους (που εχουν ολοκληρωσει το πρωτο σταδιο), ωστε να τους ενημερωσει για το αν περνανε στην δευτερη φαση η οχι. Η πληροφορια ειναι σημερινη και υστερα απο εποικηνωνια με υπευθηνη της MIG. good luck to all of you

Δηλαδη εχουν σταματησει οι συνεντευξεις?Ευχαριστουμε για την πληροφορια παντως! :great:

Φυσικα και ΔΕΝ εχουν σταματησει οι συνεντευξεις πρωτου γυρου, η πληροφορια μου απευθηνεται σε ατομα τα οποια εχουν ολοκληρωσει τον πρωτο γυρο. Ολοι θα περασουν το σταδιο της πρωτης συνεντευξης, η αναγκη ειναι μεγαλη, χρονος υπαρχει, υπομονη ( αχ...αυτη η υπομονη) χρειαζεται μονο.
Τα δυο σταδια απο την Δευτερα θα κυλουν ταυτοχρονα.
Ας σεβαστουμε τους υπολοιπους οπως ειπε και ο Mike_ και ας μην γραφουμε τα ιδια και τα ιδια....

ωραία οπότε δεν μένει τίποτα άλλο από το να περιμένουμε να χτυπίσει το τηλέφωνο....
α, κάτι ακόμη συνήθως αν δεν περνας στην επόμενη φάση στέλνουν μια επιστολή ταχυδρομικά, τηλέφωνο παίρνουν αν έχεις περάσει.
σε ευχαριστούμε leonta για την πληροφορία...! :great:

παιδια δεν σας κρυβω οτι εγω επαψα να ελπιζω....ισως και να μην ειναι το γραφτο μου αν και δεν ξερω αν πολυπιστευω σε αυτα!!!παντως οπως και να εχει ευχομαι σε ολους σας τα καλυτερα και θα ειμαι εδω τριγυρω παντα να διαβαζω τις περιπετειες σας και τις πτησεις σας!!!!!γιατι θα πεταω εστω και νοερα μ'αυτο τοντροπο μαζι σας....

Η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Μην τα παρατησεις ακομα,Εγω που ειμαι μονιμος στην ΟΑ κ δεν με εχουνε καλεσει ακομα τι να πω και μου κοβουνε τα φτερα με το ετσι θελω επειδη απαξιωσανε την εταιρια ετσι?Θα μου πειτε οτι μου δινετε η ευκαιρια να παω δημοσιο αλλα εμενα μου ειπανε τι θελω πραγματικα????