Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Και για Αθήνα μέχρι 30/5 ειδοποιούν ?

Για Αθήνα δεν ξέρω γιατί είχαν βγάλει και τώρα τελευταία θέσεις.Οπότε μπορεί να αργήσουν περισσότερο.Για Θεσσαλονίκη έχουν αρχίσει να ειδοποιούν.

Είπαν στο τηλ ότι το θέμα έκλεισε για Θεσσαλονίκη. Καλή αναζήτηση στην επόμενη δουλειά σας κορίτσια.

κορίτσια αν ειδοποιήσουν καμία από εσάς ή μάθετε κάτι για τις συνεντεύξεις που έγιναν πριν λίγες μέρες στην Αθήνα πείτε μας να μάθουμε.... μας είπαν αρχές Ιουνίου πως θα ειδοποιήσουν αλλά με έχει φάει η αγωνία από τώρα!!!

Συγγνώμη αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί υπάρχει τέτοια τρομοκρατία μέσα σε αυτό το φόρουμ και σας διαβάζουν και άλλες υποψήφιες που περιμένουν απάντηση και αγωνιούν και τρελαίνονται με τις βλακείες που λέει ο καθένας επειδή γουστάρει και το πιστεύει. Μια λέτε άκυρες ημερομηνίες συνεντεύξεων που δεν έγιναν ποτέ, η άλλη λέει ότι θα καλούν μέχρι όποτε να ναι - 30/05 - απορώ με τη σιγουριά ορισμένων εδώ μέσα. Όλα τα ξέρετε!!! Ο καθένας που περνάει από συνέντευξη για δουλειά δε το κοινοποιεί σε φόρουμ ούτε και εγώ θα το έλεγα αν με φώναζαν στην Αθήνα. Και αντί να ρωτάτε η μια την άλλη για άκυρα και να στενοχωριέστε γιατί δε παίρνετε ένα ωραίο τηλ στα γραφεία να μάθετε; Παλιά βοηθούσε το φόρουμ στην ενημέρωση αλλά τελευταία βλέπω ότι έχει γίνει club παραπληροφόρησης!!! Και αν είχαν αποφασίσει θα σας το έλεγαν σε όλες μαζί όχι τη μια μέρα τη μια και μετά τη μια μέρα την άλλη κοπέλα. Στην επαρχεία 5 άτομα θα πάρουν , δεν είναι δύσκολο να σας καλέσουν όλες σε μια μέρα. Σκεφτείτε πόσο αλήθεια είναι αυτά που διαβάζετε, περιμένετε μέχρι την ημερομηνία που είπαν και σταματήστε να τρομοκρατήστε για αηδίες. Επίσης 1 Ιουνίου είναι αργία κορίτσια μου!! Πώς θα αρχίσει κανείς εκπαίδευση;; Kαι μη πιστεύετε ότι σας λένε η μια και η άλλη. Και εγώ μπορεί να πω με κάλεσαν τώρα. Είναι σωστό;;;;;; Στους άγνωστους θα το έλεγα;;;;; THINK POSITIVE όσες περιμένετε.

Αναστασία η 1 Ιουνίου είναι αργία κυρίως για τον δημόσιο τομέα και όχι για τον ιδιωτικό. Οι περισσότερες ιδιωτικές επιχειρήσεις λειτουργούν κανονικά. Λες ότι ο καθένας που περνάει συνέντευξη για μια δουλειά δεν το λέει σε ένα φόρουμ. Σε τι μπορεί να τον βλάψει αν το πει; Μια τέτοια κίνηση θα μπορούσα να την δικαιολογήσω μόνο αν γινόντουσαν κρυφές προσλήψεις σε μια επιχείρηση.

Εννοώ ότι μόνο κάποιος που συμμετέχει σε κρυφές προσλήψεις του δημόσιου τομέα έχει λόγους να το κρύψει από ένα φόρουμ.

Σταματήστε να βλέπετε συνομωσίες παντού και αποδεχθείτε το ότι δε μπορούν να σας προσλάβουν όόόλες, είτε γιατί είστε πολλές, είτε γιατί δεν έχετε τα απαιτούμενα προσόντα που νομίζετε ότι έχετε (και δεν αναφέρομαι σε θέματα εμφάνισης).

Όταν διαβάζω, ότι υπάρχουν υποψήφιες που ρωτάνε πόσο δύσκολες είναι οι ερωτήσεις που θα τους γίνουν στα αγγλικά και πόσο δύσκολο είναι το κειμενάκι που θα κληθούν να μεταφράσουν (δε μιλάω εάν έχει Lower, Advance ή Proficiency, μπορεί να μη έχεις ούτε ένα από αυτά και να συναγωνίζεσαι την Ελισάβετ της Αγγλίας), ασφαλώς και δε μπορώ να το χωνέψω ότι αυτή η κοπέλα θέλει να γίνει αεροσυνοδός, ελπίζοντας πως θα κρύψει μία εμφανέστατη αδυναμία στη γνώση μίας σημαντικής ξένης γλώσσας (την οποία και θα χρησιμοποιεί περισσότερο και από τη μητρική της).

Στην Ελλάδα, ο συγκεκριμένος χώρος είναι άκρως ανταγωνιστικός, οι συγκυρίες δε βοηθούν ιδιαίτερα στο να «ανοίξει» περισσότερο (ανάπτυξη=περισσότερες θέσεις εργασίας), εσείς είστε πολλές, τα κριτήρια (δικαίως ή αδίκως) περιορίζουν το σύνολο των επιλέξιμων υποψηφίων.

Αντί λοιπόν να κάθεστε και να ρωτάτε η μία την άλλη, εάν την πήραν τηλέφωνο και αφού θέλετε και το πιστεύετε ότι είστε οι καταλληλότερες για αυτή τη δουλειά κάντε ένα κόπο και στείλτε το βιογραφικό σας σε μία σοβαρή και αξιόπιστη αεροπορική του εξωτερικού. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, ίσως μάλιστα βγείτε και κερδισμένες (και κερδισμένοι).

Butterfly ναι δε θα το γέμιζα πουθενά εκτός από την οικογένεια μου και τους κολλητούς μου επειδή θέλω να βλέπω το αποτέλεσμα πρώτα!! Δεν έχω να κρύψω τίποτα ούτε το γνωστό βύσμα έχω που λέτε πολλές εδώ μέσα. Επίσης είναι σωστό και είναι επαγγελματικό να κουτσομπολεύει ο καθένας τον άλλον αν τον κάλεσαν ή δε τον κάλεσαν; O καθένας να ενδιαφέρεται για τις υποθέσεις του καλύτερα και να ρωτά αξιόπιστα την εταιρεία για τα αποτελέσματά του... Για 1 Ιουνίου οκ έκανα λάθος... Αλλά πως μερικές είναι σίγουρες ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ;;;; Eίναι μόνο τραγελαφικό. Και το αστείο είναι που αμφισβητείτε και μια την άλλη και γνωρίζετε ότι πολλά είναι παραπληροφόρηση. Αποφασίστε τι θέλετε.

Αakunz οι κοπέλες που περιμένουν απάντηση άδικα αγωνιούν. Μετρά το βύσμα σε αυτή την εταιρεία και το χαμηλό επίπεδο για να τις κάνουν ότι θέλουν και η γνώμη μου άλλαξε πολύ για την εταιρεία, δε τη θεωρώ σοβαρή σε τίποτα και αμφιβάλλω αν θα πω και ΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ αν καλέσουν. Το χρόνο μου θα χάσω. Αλλά να πάψουν να λένε στην προκήρυξη θέλουμε ΑΡΙΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ όταν παίρνουν τα σπαστά αγγλικά και με ή χωρίς ένα Β2 επίπεδο μέτριο, να σταματήσουν να λένε ότι τα πτυχία μας και οι γλώσσες μας είναι ΑΤΟΥ για την εταιρεία. Ας πουν θέλουμε όσο πιο χαμηλά προσόντα. Και μη λέμε ότι λόγος απόρριψης είναι το τεστ τους και η ευγένεια. Πολλές δεν είναι χαζές για να βρουν τις παγίδες και πολλές έχουν και εμφάνιση και της Παναγίας τα μάτια για να έχουν τη δουλειά. Ψάξτε προοπτική έξω κορίτσια και μη σκάτε. Θα σας πω μόνο ότι οι ΓΝΩΣΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΕΨΑΝ!!! ΕΤΣΙ ΜΠΗΚΑΝ. ΛΟΓΩ ΤΥΧΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ.

Καλησπέρα! Κάνα νέο για Αθήνα; Κάλεσαν κάποια για εκπαίδευση ;