Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Ή ίσως δεν τους καλύψαμε εμείς και ψάχνουν για άλλους! :mrgreen: Ξερεις αν κάλεσαν καμία κοπέλα από το γκρουπ σου ή από άλλα γκρουπ της ίδιας περιόδου; Έμαθα ότι στη Θεσσαλονίκη κάλεσαν κάποια άτομα την επόμενη μέρα των συνεντεύξεων (ενώ είχαν πει ότι θα καλέσουν μέσα του μήνα όπως σε εμάς) και καπάκι βγάλανε νέα προκήρυξη.οποτε doesn't sound so hopeful!!! :p :p

Marianna91 να είσαι καλύτερα ενημερωμένη. Στη Θεσσαλονίκη κάλεσαν άτομα μετά από 6 μήνες που στείλαμε βιογραφικό και η επιλογή θα γίνει τέλη του μήνα αν περάσαμε. Την επόμενη μέρα δε καλούν κανέναν. Σε καμία συνέντευξη δεν έγινε αυτό.

Μαρία μου δεν θα έλεγα κάτι αν δεν ήμουν σίγουρη.και όμως καλούν και μια μέρα μετά τη συνέντευξη συνέβη και σε φίλη μου με βάση την Αθήνα που πήγε πριν κάποιους μήνες για συνέντευξη αλλά και στη Θεσσαλονίκη τώρα αρχές Μαΐου, μου το είπε κοπέλα που ήταν σε συνέντευξη .και εμένα με κάλεσαν 2 μέρες αφού έστειλα το βιογραφικό :) σορρυ αν δεν σε βολεύει αλλά είναι η αλήθεια!

Τότε η κοπέλα που κάλεσαν στη Θεσσαλονίκη μια μέρα μετά την συνέντευξη είχε μέσον...δεν εξηγείται αλλιώς...γτ κοπέλα μου οι συνεντεξεις ολοκληρώθηκαν γύρω στις 5 και αποκλείεται μέσα σε λίγες ώρες να αξιολόγησαν και να ενημέρωσαν κιόλας...και την παραρπομενη μερα είναι τραγικά δύσκολο γιατί είναι Σάββατο και μετά Κυριακή...οποτε κάτι δεν πάει καλά...

Κοίτα να δεις,εγω έστειλα βιογραφικό και με πήραν μετά από 2 μέρες. Πέρασα από συνέντευξη και δεν με έχουν πάρει ακόμη.Αρα είμαι κι εγώ στην αναμονή λες να με συμφέρει το ότι παίρνουν αμέσως;; και όμως συμβαίνει. Η φίλη μου ξέρω ότι 100% ότι δεν είχε μέσον και όμως την κάλεσαν την επόμενη. Τώρα για τις υπόλοιπες δεν ξέρω. Μακάρι να καλούν και κάποιες αργότερα.παντως το ότι ξαναβγάζουνε προκηρυξεις συνέχεια δεν είναι τόσο καλό σημάδι.και please relax πολύ στην τσίτα και επιθετικές είστε ρε κορίτσια... Εγώ να βοηθήσω θέλω λέω ο, τι ξέρω. ..γιατί τέτοιο ύφος;;; ούτε εμένα συμφέρουν αυτά που λέω αλλά πρέπει να δεχτούμε ότι συμβαίνουν και αυτα

Μισό λεπτό ρε κορίτσια...οι συνεντεύξεις στην Θεσσαλονικη δεν έγιναν μέσα Μαΐου ?14-15 Μαΐου ; Είχαν γίνει κ πιο νωρίς απο αυτες τις ημερομηνίες;

marianna91, όχι δεν γνωρίζω αν κάλεσαν κάποια.. Πάντως μέχρι τις 25, σήμερα δηλαδή, δέχονται βιογραφικά. Ας κάνουμε λίγο ακόμα υπομονή κ ας είμαστε αισιόδοξες. Αν κάποια κοπέλα την καλέσουν για Αθήνα ας μας πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Εννοείται flygfly :) ενημερώνουμε αν υπάρξει κάποιο νέο! Καλή επιτυχία σου εύχομαι όπως και σε όλα τα κορίτσια :D

Ευχαριστώ πολύ! Επίσης! Καλά αποτελέσματα σε όλες :D

Δεν λέμε ότι μας αρέσει επειδή μας βολεύει έτσι Μαριάννα91. Λέμε τι είπε η επιτροπή και αυτό αν δεν αρέσει οκ. Επίσης η κοπέλα που σου τα πε αυτά η μυθομανής ήταν ή βύσμα είχε, δεν εξηγείται αλλιώς ούτε εξηγείται να καλούν σε συνεντεύξεις άτομα που δεν αξίζουν χωρίς να χουν τίποτα. Η αξιολόγηση θέλει χρόνο και για να είπαν έτσι έτσι θα ναι. Πήγε καλός κόσμος, δεν είναι εύκολη η επιλογή. Περίμενε να σε καλέσουν , μην είσαι ανυπόμονη. Και για να θέλουν βιογραφικά δε σου πέρασε ότι έχουν λίγα και δε φτάνουν για τις θέσεις που θα βγάλουν; Θέλουν να έχουν επιλογές οι άνθρωποι. Εξάλλου πόσοι νομίζεις ξέρουν για θέσεις αεροσυνοδών και ποιος μπορεί και θέλει να κάνει αυτή τη δουλειά. Δεν είναι εύκολη και δεν είναι λύση στην ανεργία του καθενός.