Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Κική έγιναν 13 - 15/05 συνεντεύξεις. Σίγουρα. Αν έγιναν και πιο νωρίς δε ξέρω. Αλλά μη πιστεύετε όλες ότι ακούτε. Δηλαδή ας σκεφτούν μερικοί πόσο εύκολο είναι να επιλέξουν ανάμεσα σε πόσα άτομα.

Καλημέρα κορίτσια! Τελικα έχουν παρει καποια κοπελα απο Θεσσαλονίκη ή τζαμπα περιμένουμε; :rolleyes:

Καλημερα !ναι,εμαθα οτι καλεσαν χθες μια κοπελα.Ξεκιναει εκπαιδευση 1 Ιουνιου.Καποια αλλη κοπελα καλεσαν?

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!Έμαθα ότι ειδοποίησαν μια κοπέλα χθες και μια σήμερα από το γκρουπ μου!Είπαν ότι θα ειδοποιούν μέχρι 30 Μαίου.Καλή επιτυχία σε όλες μας!!!

Είμαστε εκτός τότε, αν δε κάλεσαν χθες ή δε καλέσουν σήμερα δε νομίζω να γίνει αύριο αυτό.

Καλησπέρα κορίτσια!Ας μην απογοητευόμαστε!μεχρι Παρασκευή πιστεύω θα ειδοποιούν!Ξερετε μήπως τι παίζει με τα κιλά;Γιατι ζύγισαν!Θελουν πολυ αδύνατες;

Μέχρι Παρασκευή έχουμε ελπίδες.Δεν νομίζω να θέλουν κοκαλιάρες απλά θέλουν να δουν αν είσαι υγιείς..Να συμβαδίζουν τα κιλά με το ύψος.

Tατιάνα αν ήθελαν θα καλούσαν μαζικά. Δε θέλω να απογοητευτεί καμία αλλά πως εξηγείτε ότι κάποια άτομα τα φώναξαν και εμάς ακόμα όχι; Μάλλον δεν τους κάναμε. Έχουν καλέσει και χθες και σήμερα και δεν είμαστε μέσα. Επίσης 30 /05 πέφτει Σάββατο και αποκλείεται μέσα στο Σάββατο να καλέσουν. Μακάρι να βγω λάθος και να καλέσουν αλλά βλέπω τις ενδείξεις που δεν είναι καλές και έχετε να αντιμετωπίσετε και το βύσμα. Από κιλά δε ξέρω. Στις πτήσεις ναι βλέπω άδυνατες και με καλά πρόσωπα. Πόσα κιλά σε βρήκαν αν επιτρέπεται;

Ποιες ελπιδες.. Δυο μερες εμειναν. Θα ειχαν καλεσει! Τι να πω βρε κοριτσια! Καλη επιτυχια και απο μενα!

Εύη απλά δεν είμαστε μέσα. Τι το κουράζουμε. Είμαι ρεαλίστρια μόνο.