Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Άκυρο παιδιά. Ευτυχώς τελικά μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερα να τα ανεβάσω!

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ ,

Θα ηθελα να ρωτησω, αν υπαρχει καποια κοπελα που εκανε συνεντευξη μεσα στον απριλιο και την προσελαβαν.
Περασα απο συνεντευξη ,μας εδωσαν συγκεκριμενο χρονικο διαστημα-ημερομηνια που θα γινοταν η προσληψη, αλλα δυστυχως δεν με καλεσαν μεχρι την ημερομηνια αυτη.Γνωριζετε αν εχει παρει καποια παραταση ή απλα οι επιλογες έγιναν?

Σας ευχαριστω εκ των προταιρων .

Παιδιά καλημέρα.
Υπάρχει κανείς που να πήγε στην συνέντευξη της Aegean για την προκύρηξη με έδρα την Αθήνα και να του έχουν απαντήσει?
Με έχει φάει η αγωνία... :oops:
Σας ευχαριστώ πολύ!!

Καλησπέρα σας ! Θα ήθελα να σας ρωτήσω για κάτι το οποίο μιλήσατε προηγουμένως. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να κοπεί κάποιος επειδή έχει μυωπία; Και πότε γίνεται αυτός ο έλεγχος; αργότερα στα medicals?

Nαι. Κόβουν. Μπορείς να κάνεις εγχείρηση αν δε θέλεις να ρισκάρεις. Σε ρωτάνε στη συνέντευξη για καρδιά, χάπια, θυροειδή και μάτια (αστιγματισμός, αχρωματοψία, μυωπία κλπ). Τo medical είναι μετά την εκπαίδευση.

Μάλιστα...Δηλαδή όσες έχουν μυωπία κόβονται..δεν ξέρω μου είναι λίγο δύσκολο να πιστέψω οτι ανάμεσα σε τόσους αεροσυνοδούς καμία δεν έχει μυωπία πχ..Και αυτό γιατί δεν γίνεται κατανοητό νωρίτερα; να μην πηγαίνουμε καν στις συνεντεύξεις ! Εγώ θέλω να ελπίζω βέβαια αλλά τι να πω απογοητεύτηκα...Σε συνέντευξη που πέρασα για άλλη αεροπορική δεν μου έγινε καμία τέτοια ερώτηση..

Έχουν ένα όριο, δεν είσαι πιλότος. Η δική μου ήταν μεγάλη και έκανα εγχείρηση πριν 6 μέρες. Για μένα όμως....

Δεν κόβουν όλους όσους έχουν μυωπία ή αστιγματισμό. Εξαρτάται από τους βαθμούς μυωπίας ή αστιγματισμού που έχει κάποιος.

Καλησπερα και απο εμενα!
Αν και 5 μηνες μετα ελαβα τηλεφωνημα για συνεντευξη στη Θεσσαλονικη την Πεμπτη!
Μου ζητηθηκε να εχω μαζι μου φωτογραφια προσωπου αλλα πανω στην ταραχη μου ξεχασα να ρωτησω διαστασεις και αν επιθυμουν τα μαλλια πιασμενα ή κατω. Επισης, θα περασουμε και προσωπικη συνεντευξη ή θα γινουν ερωτησεις μονο (οπως διαβασα στο forum) με τα ατομα που θα μπουμε μαζι?
Γνωριζει καποιος να μου απαντησει?
Ευχαριστω!