Συζητήσεις Ιπτάμενων Συνοδών

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Καλημέρα :)..

Σήμερα πήραν και μένα τηλέφωνο και μου είπαν σχετικά με τη φωτογραφία να είναι τύπου διαβατηρίου. Επίσης, τα μαλλιά να είναι πάνω πιασμένα (είτε κοτσίδα,είτε κότσος). Για τις ερωτήσεις δε γνωρίζω για να σου απαντήσω, δυστυχώς. Μια πρακτική απορία που έχω κι εγώ είναι τα παπούτσια. Φαντάζομαι πως σίγουρα δε θέλουν υπερβολικά ψηλά, αλλά ας πούμε το άλλο άκρο - μπαλαρίνες,είναι αποδεκτό?

@siriousblack
Στο τηλεφωνο μου ειπαν είτε γόβες (φαντάζομαι συντηρητικό ύψος) είτε μπαλαρίνες! Οποτε ναι, μπορεις να βαλεις! Η απορία μου για τα πιασμένα μαλλια ήταν και για την φωτογραφια! Για τη συνέντευξη μου το ειπαν, αλλα θέλουν και στη φωτογραφια το ιδιο;

@evsourkou
Η αλήθεια είναι, ότι για την φωτογραφία δε το είπε ξεκάθαρα! Δε ξέρω :/

Siriousblack στην Αθήνα ή στην Θεσσαλονίκη θα πας για συνέντευξη; Σας ζήτησαν να φοράτε φούστα;

@butterfly
Θεσσαλονίκη. Είτε φούστα με αμάνικο πουκάμισο, είτε αμάνικο φόρεμα.

Απαιτούμενες Προυποθέσεις για την θέση αεροσυνοδών στην agean

Γεια σας κορίτσια και αγόρια!Με κάλεσαν στο Ηρακλειο Κρητης για συνεντευξη στην agean (αεροσυνοδός) και θέλω να ρωτήσω μια λεπτομέρια που ίσως ειναι σημαντική και απλά δεν βρίσκω πουθενά καμία αναφορά για το θέμα αυτό...: Τι γίνεται με όσους/όσες έχουν μυωπία?
ευχαριστώ,Ραλού

Σας είπαν και σας για την συνέντευξη στην Θεσσαλονίκη στις 3 το μεσημέρι στο Macedonia Pallace?

Kόβονται αν είναι πολλοί οι βαθμοί. Θέλουν καλή υγεία.

Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όσες έχετε interview. Με την μυωπια δεν υπάρχει πρόβλημα αρκεί να μην είναι μεγάλη και να μπορείτε να φοράτε φακούς επαφής. Τα γυαλιά ξέρω ότι απαγορεύονται σε πολλές εταιρίες αλλά με τους φακούς ή την επέμβαση laser δεν υπάρχει πρόβλημα.

Καλησπερα και απο εμενα !Κοριτσια εσεις που περασατε απο συνεντευξη στην Θεσσαλονικη,ποτε ειπαν οτι θα σας ειδοποιησουν για τα αποτελεσματα?