Συρρίκνωση Δρομολογίων της Αegean

Καλησπερα!
Μολις πριν λιγα λεπτα εγινα μαρτυρας ενος περιστατικου που δεν το εχω δει ποτε ξανα!
Καθως περιμενω στην Β20 για να φυγω, η πτηση 434 για Καλαματα της Α3 ειχε μολις ενα επιβατη!
Ακουσα επισης την κοπελα να λεει οτι κανονικα οι επιβατες ηταν 3 αλλα τσεκαρε μονο ο ενας. Το αερολανο θα εινα airbus!

Εχει τυχει ποτε κατι αναλογο σε κανενα;
Αμα ειναι καθε φορα ετσι το δρομολογιο για Καλαματα το βλεπω να σταματαει

Πέρσι τέλη Οκτώβρη μου έτυχε παρόμοιο περιστατικό. Εγώ είχα δεί 1 επιβάτη ενώ ανέμεναν άλλον έναν. Ωστόσο, η πτήση τότε ήταν με ΑΤ7 κι όχι AR1 όπως με είχε διαφωτίσει ο Jerry.
Δεν είναι εποχικό πάντως το δρομολόγιο? Και κάποια στιγμή το καλοκαίρι δεν εκτελούσε τις πτήσεις η SEH? Μήπως ήταν rotation του α/φους μιάς και η Α3 πηγαινοφέρνει κόσμο ως χορηγός σε πολλά τουριστικά μέρη προς προώθηση των προορισμών?

Έχει γίνει δρομολόγιο από την Αθήνα στη λάρνακα (Α3900) με Β737,με έναν επιβάτη ενώ μάλιστα αναμένοταν δύο.
Για όσους ρωτήσουν γιατί έγινε το δρομολόγιο,να θυμίσουμε ό,τι υπάρχει και η πτήση επιστροφής.

Εγώ πίστευα πως το ATH-KLX έχει σταματήσει από 30/10. Προφανώς πρόκειται για λίγες πτήσεις που έγιναν στο διάστημα έως τώρα, καθώς από 20/11 και μετά δε φαίνονται άλλες πτήσεις.

Και ξαφνικά σήμερα εξαφανίστηκαν οι απευθείας πτήσεις της Aegean για το Βερολίνο!
Στις 8/1 θα είναι η τελευταία πτήση.
Και ούτε στο θερινό πρόγραμμα εμφανίζονται πλέον...
Τι έγινε ρε παιδιά; Τέλος εποχής; Τόσο χάλια πήγαινε το δρομολόγιο; Εγώ όσες φορές το είχα κάνει το αντίθετο έχω να πω.
Αφήνουν την easyJet να κάνει παιχνίδι μόνη της;

Τώρα που το ξανακοίταξα καλύτερα, εμφανίζονται πάλι 3 φορές την εβδομάδα από 27/3.
Κάτι είναι κι αυτό...

Συνοπτικά οι αλλαγές :

ATH-TXL : αναστέλλονται όλες οι πτήσεις από 08/01 μέχρι το πέρας της χειμερινής σεζόν (25/3)
ATH-MAD : Από 01/02 η πτήση θα εκτελείται 1--4-6- (σταματούν οι πτήσεις ----5-7)
ATH-DME : Από 20/01 θα εκτελείται απευθείας μόνο η πτήση της Δευτέρας (σταματούν οι πτήσεις ---4-67 και αντί αυτών τις μέρες ---4--7 η Α3580|1 (SKG-DME) θα ξεκινά από Αθήνα)

Αν κρίνω από το γεγονός πως ο (δύσκολος αεροπορικά) Νοέμβριος 2011 έκλεισε με 11% πτώση σε νούμερα επιβατών (σε σχέση με το 2010) (παρόλο που η Α3 έχει αναλάβει αυξημένο έργο λόγω LON/PAR από ΟΑ), μάλλον προσπάθησαν να μαζέψουν τα νούμερα εν όψει και του (δυσκολότερου αεροπορικά) Φεβρουαρίου 2012.

Πάντως φαίνεται πως το 2011 θα κλείσει με λιγότερους επιβάτες σε σχέση με το 2010 (παρά την "ανάπτυξη" από τα "φιλέτα" της ΟΑ) και με ελαφρώς καλύτερη πληρότητα (της τάξης του 69% έναντι 66%).

Διακόπτεται και η Α3806/807 για Μόναχο από 11/01/12 - 24/03/12.
Το Βερολίνο όπως φαίνεται κόβεται και το καλοκαίρι!

οι αλλαγες στο δρομολόγιο για βερολινο μηπως έχουν να κανουν με την μετεγκατασταση του αεροδρομιο στο Brandeburg?

Όχι, δεν έχει σχέση με αυτό. Μέχρι προχθές οι πτήσεις ήταν κανονικά φορτωμένες μέχρι 3 Ιουνίου στο TXL και μετά με το νέο κωδικό BER.