Η Ελληνική σημαία είναι καταπληκτική,το αεροπλάνο πολύ ωραίο και κατάλληλο για υπερατλαντικές πτήσεις αλλά υπάρχει το μεγάλο αλλά.Εγώ θα πάω κόντρα στους πανηγυρισμούς και θα ρισκάρω να πω πως το εγχείρημα είναι πάρα πολύ δύσκολο αν όχι ακατόρθωτο.Η κρίση είναι παγκόσμια και η Αμερική έχει ήδη λυγίσει,εκατομμύρια άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια(τα ξέρω από πρώτο χέρι από Έλληνες μετανάστες),αυτά βέβαια κανείς δεν θα σας τα πει, κανένα κανάλι.Που κολλάνε αυτά με την αεροπορική;Κολλάνε και παρακολλάνε,αν αυτή η προσπάθεια γινότανε σε μία παγκόσμια οικονομία που δεν θα βούλιαζε ίσως και να πετύχαινε,τώρο εγώ προσωπικά δίνω ένα 20% να πιάσει το εγχείρημα.
Η εταιρεία λογικά θα κάνει πτήσεις μόνο το καλοκαίρι για Αμερική Μαϊος- Σεπτέμβρης,για τον χειμώνα με την πείνα που υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει τα επόμενα 10 με 15 χρόνια στην Ελλάδα δεν νομίζω να κάνει πτήσεις.Κόβω το κεφάλι μου ότι τα αερπλάνα θα κάνουν χατζ πτήσεις και θα ακολουθήσουν το πρόγραμμα της HELLENIC IMPERIAL.
Τα μεγαλύτερα προβλήματα προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει η εταιρεία είναι
1)Ο ανταγωνισμός ο οποίος θα είναι μεχρις εσχάτων
2) Τα πολύ μεγάλα κεφάλαια που θα χρειαστεί ιδιαίτερα τον πρώτο χρόνο(εδώ δεν μας απαντάνε ποιος μεγαλο επειχειρηματίας βρίσκεται από πίσω;Το να λέμε ακούσα από καπποιον ότι κρύβονται φραγκάτοι δεν λέει τίποιτα,ονόματα παρακαλώ)
3) Η εμπιστοσύνη η οποία έχει χαθεί μετά τα καραγκιοζιλίκια του Ταλάλ με την HELLENIC IMPERIAL.
Αλήθεια αν είναι τόσο κερδοφόρα γραμμή το π.χ(ΑΘΗΝΑ-ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ) γιατί άλλες εταιρείες δεν κάνουν βάσεις στην Αθήνα;Γιατί πολύ απλά είναι ασύμφορο και λόγω φόρων και λόγω οικονομικής κρίσης.
Λυπάμαι αν προσγείωσα κάποια άτομα και λυπάμαι αν ενοχλεί κάποιους η άποψη μου αλλά ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.