joker2013
Economy-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- KOR
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDB
Η Αθηνα εχει εξαιρετικες συνδεσεις με ολα τα μεγαλα hub της Ευρωπης και ειναι το μοναδικο αεροδρομιο στην Ελλαδα που εχει τετοια δυνατοτητα. Λονδινο, Φρανκφουρτη, Μοναχο, Ρωμη, Ζυριχη, Παρισι, Αμστερνταμ. Πτησεις σε αεροδρομια που σου δινουν δεκαδες επιλογες για ΗΠΑ. Ειδικα νεοι Ελληνες που μενουν στην Αμερικη για σπουδες, σπανιως εχουν σχεση με την New York Metro Area, που σημαινει οτι η πτηση για JFK τους ειναι αχρηστη...
Θα ερθει ο Παπας και θα φερει Α380 που θα το βαλει για SFO να ενωσει την Ελλαδα με τα ξενιτεμενα τεκνα της που σπουδαζουν στην Καλιφορνια.
Εχεις ιδεα τι σημαινει η λεξη κερδος? Εχεις σκεφθει γιατι η DL δν εχει το δρομολογιο year-round ενω ειναι μονη της? Καμια εταιρια δν ειναι ανθρωπιστικη οργανωση να χανει λεφτα για να ενωνει την Ελλαδα με την Αμερικη.
jet":3holbibx said:Εγω παντως αν ημουν AEGEAN θα ντρεπομουν σαν εταιρια να εχω μονο προορισμους στην ευρωπαικη ηπειρο και αντε και μεση ανατολη, λες και η υφηλειος τελειωνει στην Αγγλια Γαλλια Ισπανια δηλαδη ελεος, ανεξαρτητα απ την επιτυχια η οχι της SKYGREECE ειχαν τα κοτσια να το κανουν και πηραν αεροσκαφος 767 εστω 22ετων, γιατι της delta ποσο ειναι τα 767 νομιζετε!!!!! και το εχω πει ξανα η Εθνικη στο μουντιαλ θα παει με Ταξιαρχη να το θυμαστε!!!!!
Θα ερθει ο Παπας και θα φερει Α380 που θα το βαλει για SFO να ενωσει την Ελλαδα με τα ξενιτεμενα τεκνα της που σπουδαζουν στην Καλιφορνια.
Εχεις ιδεα τι σημαινει η λεξη κερδος? Εχεις σκεφθει γιατι η DL δν εχει το δρομολογιο year-round ενω ειναι μονη της? Καμια εταιρια δν ειναι ανθρωπιστικη οργανωση να χανει λεφτα για να ενωνει την Ελλαδα με την Αμερικη.