Skygreece Airlines

Λοιπόν, να σας πω τα θέματα, για να μην ανησυχείτε πολύ.

Μεταφράστε παρακαλώ: "Our Father, who art in heaven, hallowed be thy Name, thy kingdom come, thy will be done..."

Μάλλον θα έπρεπε να ανοίξει ένα ξεχωριστό νήμα για τις προσλήψεις της Skygreece.

SNOUFEL":2xlyrqub said:
Ναι, η αλήθεια είναι ότι δεν έγινε κάποια δημοσίευση σχετικά με προσλήψεις προσωπικού.Κανονικά, πρέπει μια εταιρεία που προσλαμβάνει άτομα το ανακοινώνει, έτσι είναι το νόμιμο.

Καλά ξεκίνησαν...

Αν επιτρέπεται, εσύ πώς το έμαθες; να υποψιαστώ ότι κυκλοφόρησε στο μιλητό και, ως εκ θαύματος, σε παλιούς, όπως της ΟΑ, για παράδειγμα; :)

Οχι δεν είμαι παλιός ΟΑ καμία σχέση, το έμαθα γιατί με κάλεσαν να πάω και για να προλάβω μερικούς όχι δεν έχω μέσο...μακάρι να είχα θα πέρναγα καλύτερα γενικότερα σε ο,τι αφορά τις δουλειές. Αλλά ήταν πολλές από ΟΑ τώρα μεταξύ μας, δεν ξέρω τι κριτήρια έχουν...ο θεός να τους δίνει φώτιση με αυτά που είδα...προσωπικά αν και πολύ θα ήθελα να πάνε ολα καλά, δε το πολυβλέπω να τσουλάει..

Α επίσης για να διευκρινίσω είχα στείλει βιογραφικό στο mail τους το οποίο εκεινοι μου έδωσαν όταν τους είχα πάρει τηλ να τους ρωτήσω, καλοκαίρι ήταν ακόμα. και το τηλ της εταιρείας το βρήκα απο εδώ κάποιος το είχε δημοσιεύσει...αυταααα

snoufel πως τα είδες τα πράγματα εκεί;Αξίζει, ποιά η γνώμη σου; Πιστεύεις θα ξεκινήσουν άνοιξη του 14 που έλεγαν; Από κόσμο είχε αρκετους στη συνέντευξη;

Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα. Δεν μας είπαν τίποτα απ'ο,τι ξέρω δεν έχουν πάρει ακόμα άδεια, τώρα τι γίνεται; ο θεός και η ψυχή τους. Οι συνεντεύξεις ήταν δύο μέρες, Δευτέρα και Τριτη και υποτίθεται οτι την τετάρτη στις 27/11 θα φεύγαμε για εκπαιδευση. Δε μας είπαν τίποτα δε με ενημέρωσαν προσωπικά ποτέ απο τότε. Δεν ξέρω αν αξίζει, δε ξέρω τι λεφτά δίνουν, πόσο πετάς κτλ. Μακάρι να πάνε όλα καλά για να έχουμε και δουλειά. Οταν όμως έμαθα οτι η Αιγαίου ετοιμάζεται για να πάρει τα υπερατλαντικά, θεωρώ λιγο δυσκολο τώρα να τα κάνει η Skygreece. Αλλες πληροφοριες λένε οτι δεν υπάρχουν λεφτά, ό,τι ακούω μεταφέρω το μόνο κατ'ιδίαν που είχαν να προσθέσω ήταν η εμπειρία μου

Μερικά ερωτήματα θα θέσω και θέλω την γνώμη σας.
1ο Με τι λεφτά θα κάνει τα ταξίδια για αρχή;Ποιοι είναι οι επενδυτές γιατί εγώ μόνο για τον παπά ακούω.
2ο Με ένα αεροπλάνο θα κάνει υπερατλαντικές πτήσεις;Και αν χαλάσει το αεροπλάνο τι θα γίνει; Θα τους φέρει με διαστημόπλοιο η θα κάνει καμία λιτανεία ο παπάς;
3ο Που είναι το AOC;Ακόμα δεν πήραν άδεια και κάνουν προγραμματισμούς πτήσεων;Γιατί τετοια καθυστέρηση;
4ο Πως θα ξαναεμπιστεφτούν οι Έλληνες της Αμερικής άλλη μια εταιρεία κομήτης που φαίνεται με το που μπει στα δύσκολα θα σκάσει και αυτή στον αέρα;
5ο και σημαντικότερο πως θα ανταγωνιστεί τα μεγαθήρια που θα κάνουν επίσης τα ίδια δρομολόγια;
Τελικό συμπέρασμα είναι μία από τα ίδια δείτε στο παρελθόν(HELLENIC IMPERIAL,GREEN JET,HELLAS AIRLINES,OMEGA AIRLINES καλά αυτή δεν άνοιξε και καθόλου)
Κρίμα γιατί το αεροπλάνο είναι ωραίο.

και η GreenJet δεν πεταξε ποτε και μαλιστα και εκει μας ειχαν καλεσει να ξεκινησουμε εκπαιδευση και μας ειχαν πει και λεφτα και οτι την επομενη θα περναμε στολες και προγραμματιζαν να παμε και Βουλγαρια με πουλμαν!! Τελικα δεν εγινε τιποτα και δεν πεταξε ποτε. Γιατι αυτα τα πραγματα γινονται τοσο πολυ μονο στην Ελλαδα;

Κοίταξε SNOUFEL επειδή έχει καταντήσει ανέκδοτο η αεροπορία στην Ελλάδα θα σου έλεγα να μην περιμένεις απολύτως τίποτα από εταιρείες που στήνονται στο γόνατο γιατί πολύ απλά οι προχειροδουλειές δεν έχουν καμία ελπίδα σε μία παγκόσμια οικονομική κρίση.Εύχομαι η ΥΠΑ να κάνει το καθήκον της και αν πρόκειται για μίια άλλη εταιρεία "λαμόγιο" air να μην της δώσει καμία άδεια.