Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν ειπα να εχουν τα αεροσκαφη να καθονται, αλλα να εχουν ενα στολο ικανο για τετοιες πτησεις, δν θα κανουν πτησεις Αθηνα μαγουλα, οπως η olympic air η aegean που παει μεχρι την Αγλλια παντως πραγματικα οι ελληνικες εταιριες ειναι πολυ ατολμες, σε σχεση με αλλες ηπειρους κ δν ειναι μονο η κριση ειναι κοτες γενικα

καλα ολα αυτα, ξερουμε τιποτα σχετικα με τις θεσεις εργασιας; Ποτε θα βγαλουν ανακοινωση;

Νομίζω ότι το πιο εύκολο είναι να παρακολουθείς το fb τους, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άλλος τρόπος, αφού αριθμό τηλεφώνου δεν δίνουν και το website τους δεν λειτουργεί. Αλλιώς υπομονή μέχρι να δημοσιεύσουν τις αγγελίες τους, αν αρχίσουν να ψάχνουν για προσωπικό θα ακουστεί.

ευχαριστω angelpan, αργουν παντως απ'ο,τι βλεπω αλλα πιστευω οτι θα βγαλουν ανακοινωση σε κανενα μηνα λογικα. Παντως πιλοτους πρεπει να εχει ηδη παρει μερικους απ'ο,τι διαβαζω και ακουω, η καμπινα βεβαια ειναι αλλιως.

Για την ώρα δεν έχουν πάρει επίσημα κανέναν.Στο λέω με σιγουριά.Το βάρος έχει πέσει στο AOC οπότε μοιραία τα άλλα περνούν σε δεύτερη μοίρα.Όσο για την καμπίνα μπορεί να μην έχει σαν εκπαίδευση καμμία σχέση με την αντίστοιχη των χειριστών αλλά έχε στην άκρη του μυαλού σου ότι ο τύπος(Β-767) είναι παντελώς άγνωστος για την Ελλάδα κι αυτό λέει πολλά.

Είναι λογικό αυτό που λες. Δεν ξέρω τα αεροπορικά, αλλά είναι φυσικό το θέμα του προσωπικού να τους απασχολήσει αργότερα. Νομίζω ότι θέλει υπομονή. Σίγουρα κάποιο προσωπικό θα έχουν ήδη, αλλά ναι ότιδήποτε άλλο δεν είναι της ώρας. Εδώ θα είμαστε να δούμε.

Μακάρι η όλη προσπάθεια να πετύχει. Μακάρι το όλο εγχείρημα να βγει το αποδοτικότερο όλων των εποχών. Αλλά, η όλη η ιστορία με έκανε να θυμηθώ όλα όσα είχαν γραφτεί στο εν λόγω forum στο topic HELLENIC IMPERIAL. Με τα airbus που είχαν βαφτεί στη Γαλλία, και να το αεροπλάνο πέταξε και πηγαίνει εδώ και πηγαίνει εκεί... αλλά εδώ δεν ήρθε... και δώστου συνεντεύξεις στην ομογένεια και παρουσιάσεις και οράματα και μετά στο τέλος των σελίδων το topic έκλεισε με απογοήτευση. Μακάρι τούτη εδώ η προσπάθεια να μην έχει σχέση και όλα να πάνε τέλεια!

Σίγουρα ξέρεις και καταλαβαίνεις τις διαφορές,εγώ θεώρώ ότι είναι άδικη για τους ανθρώπους της SKYGREECE η οποιαδήποτε σύγκριση με τον Ταλάλ.Δεν βρίσκω τίποτα κοινό ανάμεσα σε ανθρώπους που μάζεψαν και μαζεύουν δολλάριο-δολλάριο τα χρήματα προσπαθώντας να "ξαναέρθουν κοντύτερα στην πατρίδα " και σε κάποιον ο οποίος μάλλον είδε τη χώρα μας σαν "πλυντήριο χρημάτων".Προσωπικά εκτιμώ ότι σύντομα όλοι θα καταλάβουμε ότι κάτι καλό γίνεται .

Πραγματικά δεν έχω ιδέα! Ούτε από ανθρώπους που εμπλέκονται εδώ σ' αυτή την προσπάθεια ούτε για εκείνους που είχαν σχέση με την Imperial. Επειδή από ανακοινώσεις εκτέλεσης υπερατλαντικών δρομολογίων έχουμε ακούσει πολλά αλλά έχουμε δει ελάχιστα, έχω κάθε λόγο να εκφράζω την ευχή να πετύχουν και όχι την πεποίθηση ότι θα εδραιωθούν! Μακάρι οι Έλληνες της ομογένειας να έρχονται στην Αθήνα και από κει στις ιδιαίτερες πατρίδες τους, αλλά πραγματικά μέχρι εκτέλεσης και θεμελίωσης των δρομολογίων έχω κάθε δίκιο να θεωρώ ότι είμαστε στη φάση των ευχολογίων.

Ένα αεροπλάνο έχουν που είναι στην Κωσταντινούπολη, και θα έρθει το άλλο μήνα .. αυτά για τώρα.
Παίζει η Αθήνα να μη είναι καν η βάση τις εταιρίας .... υπομονή να έρθει το πρώτο αεροπλάνο, και με το καλό να έρθουν τα άλλα 3-4.