Καλά πως ξέρετε πως στοίχισε 10 εκατομμύρια το B767; εάν έχουν τόσο λεφτά όσο είπατε πως πήρανε το αεροπλάνο τότε τι το κακομελετάτε το επιχείρημα τις SkyGreece; μάλλον κάποιοι έχουν μετοχές στην Αιγαίου και φοβούνται τι θα γίνει από αρχές του 2014. Και ναι εάν όλες οι άλλες εταιρείες κλείσανε επειδή είχανε το όνομα hellas η συνώνυμο αυτού μέσα, τότε μάλλον αυτές δεν είχαν ιδιόκτητα αεροσκάφη, και φανταστείτε πως η SkyGreece θα πάρει 2 ιδιόκτητα. Εάν είναι κάποιος που πόνει αυτό τον τόπο είναι οι απόδημοι παρα εμείς εδώ πέρα. Ναι η Hellenic Imperial πήγε να κάνει την αλλαγή αλλα από πίσω βρίσκονταν ξένος και στην τελική μπορεί να έκανε και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και εκμεταλλεύτηκε τους αποδημους τότε. Άρα προσωπικά πιστεύω πως η SkyGreece θα πετύχει γιατί θα έχει 2 ιδιόκτητα αεροπλάνα πλέον άσχετα εάν είναι παλιά, επίσης θα έχει έμπειρο προσωπικό και για να απαντήσω στους πιο πάνω ναι προτιμώ να πετω εγώ και ο πατέρας μου παρα να πετούν ο πατέρας και ας πούμε ο θείος μου, γιατι ενας γονιός θέλει να δει την πρόοδο τον παιδιών του, και όχι να είναι άνεργοι χειριστες.