Skygreece Airlines

• Thread starter Thread starter MerNion
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ποιος σου είπε ότι θα ειναι γιαγιάδες οι κοπέλες;
Αρχίσαμε πάλι με τις "κοπέλες";
Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για κεκτημένη ταχύτητα.

Το θέμα δεν είναι αν οι αεροσυνοδοί ή οι πιλότοι θα είναι τής τρίτης ηλικίας.Το θέμα είναι ότι και το αεροπλάνο είναι τής τρίτης ηλικίας.Λίγο σάς ένοιαξε.Γηραιό αεροσκάφος. Γιατί δεν αγόραζαν κανα-δυό Α340 τής Ολυμπιακής;μόνο 10 εκατ. το ένα θα τούς κόστιζαν σύν ένα λίφτινγκ στο υπόστεγο,και από πιλότους όσους θές.Μόνο δέκα ετών αεροπλάνα και όχι άγνωστα.Εχει σημασία.Άρα αντιμετωπίζουν το θέμα εντελώς πειραματικά (το λιγότερο)...

Α) Γιατί τα είχαν αγοράσει άλλοι.
Β) Γιατί το 767 είναι συμφερότερο στη χρήση
Γ) Για λόγους εμπορικής "πολιτικής" που είναι ωφέλιμοι σε ιδιωτική εταιρεία η οποία θέλει να πετάξει στις ΗΠΑ.

Β)Λόγω τής ηλικίας του όμως(21 ετών)θα απαιτεί συχνή και δαπανηρή συντήρηση επομένως το όποιο όφελος σε κάμποσο καιρό θα εξανεμισθεί.
Γ)Δηλαδή οι Αμερικανοί θα αντιμετωπίσουν πιό ευνοϊκά μία εταιρεία με αμερικανικό αεροπλάνο; Και είναι αρκετό να γράφει τη μαγική λέξη "Greece" για να γεμίσει με Έλληνες;

Εκτιμώ ότι οι Αμερικανοί (οι αρμόδιες αρχές) μπορεί να δουν ευνοϊκότερα ως προς τη ταχύτητα διεκπεραίωσης διαδικασιών μια εταιρεία με Boeing.
Σίγουρα,το να γράφει τη μαγική λέξη είναι πλεονέκτημα για μια καλή αρχή.Χρειάζεται όμως επαγγελματισμός για να διατηρηθεί.

μια ερώτηση παιδιά. Ο παππάς έπαιζε παλιά κανένα ρόλο στην Hellenic Imperial Airways ;

Η παρουσία του είναι στο βίντεο συνέντευξη Τύπου της Hellenic Imperial.Σίγουρα έχει πολύτιμη εμπειρία από αυτή την προσπάθεια!!

http://youtu.be/Tl_If_IzXRM

alex96":163mfwbq said:
[...]
Σίγουρα,το να γράφει τη μαγική λέξη είναι πλεονέκτημα για μια καλή αρχή.Χρειάζεται όμως επαγγελματισμός για να διατηρηθεί.

Προσωπικα δε νομιζω να ισχυει αυτο. Εχουν υπαρξει πλειστες οσες φορες που πηγε μια εταιρεια να ξεκινησει με ενα "Greece" ή ενα "Hellenic" ή Cretan ή τελος παντων κατι στο ονομα της που να θυμιζει αμεσως Ελλαδα και κατεληξε μετα απο ελαχιστα χρονια σε φιασκο, ή ξεφουσκωσε πριν καν φουσκωσει!.. To ονομα δεν ειναι εγγυηση επιτυχιας!

Παραδειγματα?

* Hellenic Air Ltd [εδω]
* Hellenic Airlines
* Cretan Airways
* Λαμδα Airlines
* Omega Airlines
* Greece Airways
* Hellenic Star Airways

Αλλες ειναι οι προϋποθεσεις για μια επιτυχημενη εταιρεια. Το ονομα δεν ανηκει σε αυτες!

Τι ακριβώς δε νομίζεις ότι ισχύει;Νομίζω ότι το ίδιο πράγμα λέμε.
ΥΓ:Στο κατάλογο θα μπορούσες να συμπεριλάβεις κα την Hellas Jet.Επίσης,έχετε σκεφτεί ότι το DELTA AIRLINES είναι ένα αμιγώς ελληνικό όνομα;(Από σπόντα)

Καλά πως ξέρετε πως στοίχισε 10 εκατομμύρια το B767; εάν έχουν τόσο λεφτά όσο είπατε πως πήρανε το αεροπλάνο τότε τι το κακομελετάτε το επιχείρημα τις SkyGreece; μάλλον κάποιοι έχουν μετοχές στην Αιγαίου και φοβούνται τι θα γίνει από αρχές του 2014. Και ναι εάν όλες οι άλλες εταιρείες κλείσανε επειδή είχανε το όνομα hellas η συνώνυμο αυτού μέσα, τότε μάλλον αυτές δεν είχαν ιδιόκτητα αεροσκάφη, και φανταστείτε πως η SkyGreece θα πάρει 2 ιδιόκτητα. Εάν είναι κάποιος που πόνει αυτό τον τόπο είναι οι απόδημοι παρα εμείς εδώ πέρα. Ναι η Hellenic Imperial πήγε να κάνει την αλλαγή αλλα από πίσω βρίσκονταν ξένος και στην τελική μπορεί να έκανε και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και εκμεταλλεύτηκε τους αποδημους τότε. Άρα προσωπικά πιστεύω πως η SkyGreece θα πετύχει γιατί θα έχει 2 ιδιόκτητα αεροπλάνα πλέον άσχετα εάν είναι παλιά, επίσης θα έχει έμπειρο προσωπικό και για να απαντήσω στους πιο πάνω ναι προτιμώ να πετω εγώ και ο πατέρας μου παρα να πετούν ο πατέρας και ας πούμε ο θείος μου, γιατι ενας γονιός θέλει να δει την πρόοδο τον παιδιών του, και όχι να είναι άνεργοι χειριστες.