Re: SkyEurope στην Αθήνα
τελευταία,φρέσκα νέα!
το οφείλω στο Θεό και στην υπόσχεσή μου μόλις πατήσω έδαφος να ΣΏΣΩ ΚΟΣΜΆΚΗ!
την Κυριακή 9 αυγούστου πετούσα θεσσαλονίκη-πράγα.τα εισιτήρια τα είχα κλείσει φθηνά 28η Οκτωβρίου,όταν έβγαλε τις προσφορές.Εννοείται ότι μέρες και ώρες τις άλλαξε πολλές φορές....πάμε λοιπόν σε αυτήν την πρώτη πτήση.καθυστέρηση 2 ώρες...αεροπλάνο με λογότυπο skyeurope.
΄Δευτέρα 10 αυγούστου πετούσα πραγα-ρώμη(μην με μαλώνετε που έμεινα 1 μέρα...η σκάι το φρόντησε,ακυρώνοντας την πτήση της τρίτης....)καθυστέρηση 2 'ωρες.λογότυπο αεροπλάνου,σκάι.
την πέμπτη 13 ρώμη-λίντς/μπράντφορντ με jet2.απίστευτη εταιρεία.καθόλου καθυστέρηση...
δευτέρα 17 αυγουστου,μάντσεστερ-μπρατισλάβα.δεν υπάρχει skyeurope!ένα άσπρο ,παμπάλαιο,το ποιό παλιό από τις δεκάδες,ίσως και εκατοντάδες πτήσεις που έχω κάνει....άσπρο φέρετρο.....μας είπαν ότι Βρεττανία δεν πλησιάζουν αεροπλάνα της γιατί τα κατάσχουν.
Τρίτη 18 ,σήμερα,ενώ είναι να φύγουμε από βιέννη για θεσσαλονίκη 11.00μ.μ, μας λένε από το αεροδρόμιο ότι την έδιωξαν λόγω χρεών...
πετάμε από μπρατισλάβα 1.30μ.μ με ένα MD83.ΔΕ ξέρω τι αεροπλάνο είναι.στην τουαλέτα έγραφε ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ,φαντάστηκα είναι ένα από αυτά που όταν παλιώνουν,τα διώχνει η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ.το δρομολόγιο δεν το έκανε η ΣΚΑΙ αλλά η AIR MAP!Απίστευτο!ούτε νερό!δεν είχε τίποτα μέσα!
ΦΘΗΝΕς ΠΤΗΣΕΙΣ?ΝΑΙ .
αλλά η εταιρεία είναι αναξιόπιστη.
ορκίστηκα μετά και από αυτό που μου έκανε τον Ιούνιο,ότι δεν ξαναπετάω μαζί της!!!!!!!