SkyEurope

Re: SkyEurope στην Αθήνα

Καλημέρα,
θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον, α με εμπειρία από την εταιρεία σχετικά με την αγορά εισιτηρίων. Θέλω να ταξιδέψω για Πράγα 30/01 και επιστροφή 02/02. Το εισιτήριο τώρα είναι ακριβό για τα δεδομένα (208 ευρώ). Θα ήταν καλό να περιμένω κάποια προσφορά; Με ποιους όρους ισχύει η προσφορά των 19 ευρώ που υπάρχει στην ιστοσελίδα της εταιρείας; Ισχύει το Happy hour 12.00-13.00 CET, όπου μπορεί κάποιος να κλείσει με κάποια προσφορά;
Ευχαριστώ πολύ,
magba

Καλο ειναι να περιμενεις καποια προσφορα γιατι αυτη η εταιρεια καθε βδομαδα βγαζει πολλα φθηνα εισητηρια.
Η προσφορα των 19 ευρω ειναι για one way flight και το happy hour ισχυει κανονικα.

SkyEurope στην Θεσσαλονίκη

Καλησπέρα,

Έχεις κανείς πληροφόρηση για το με τι τύπο αεροσκάφους εξυπηρετείται η γραμμή Βιέννη-Θεσσαλονίκη αυτές τις μέρες;

Είναι κάποιο από τα wet leases;

Σύμφωνα με τα live info του vienna aiport σήμερα έφυγε στην ώρα της με MD-80...

Ελπίζω η ακύρωση της αυριανής πτήσης για Βιέννη να μην σημαίνει τίποτα.Πηγή: AIA Real time flight information

ειχες κλεισει εισητιρια?μηπως δεν υπηρχε κοσμος μεσα στην πτηση γιαυτο κ η ακυρωση?αγχοθηκαααααααααααααααααα!!!!!

Αμάν βρε κοπέλα μου, αμάν! Αν είναι να αρρωστήσεις για ένα κ#@$εισιτήριο, κάτσε εδώ καλύτερα.

Οι πτήσεις μας από αυτήν την εβδομάδα μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου έχουν ως εξής:

14JAN09-10FEB09 MTWTFSS ATHENS /VIENNA
16JAN 09FEB 1...5.7 ATH VIE 1555 1715 NE3313 73W

14JAN09-10FEB09 MTWTFSS VIENNA /ATHENS
16JAN 09FEB 1...5.7 VIE ATH 1200 1515 NE3312 73W

νομιζω οτι δε μιλησα ασχημα,οτι απο την αρχη δηλωσα πως απο αεροπορικες κ εισητιρια ειμαι εντελως ασχετη κ πως αγχονομαι υπερβολικα.με συγχωρειτε αν εγινα κουραστικη
Ετσι κ αλλις και παλι ετσι που γραψατε τις πτησεις δε τις καταλαβα.καλημερα σας!

Ελένη έχεις χίλια δίκια που αγχώνεσαι κι εγώ στην θέση σου το ίδιο θα πάθαινα... Μην ακούς ούτε τις διαβεβαιώσεις των μετόχων ούτε τις εξυπνάδες του aakunz... Αλήθεια aakunz τόσο αναίσθητος είσαι και δεν καταλαβαίνεις το άγχος της φίλης μας της Ελένης?? Τα πράγματα είναι σοβαρά , η εταιρία καταρρέει κι εσύ της λες ότι όλα είναι μια χαρά... πόσο σίγουρος είσαι οτι θα γίνει η επίμαχη πτήση για Βιέννη;; Έχεις εκ των έσω πληροφορίες ή είναι δικά σου συμπεράσματα? Αν έχεις πληροφορίες να τις αποκαλύψεις αν είναι δικά σου συμπεράσματα να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου γιατί δεν παίζουμε με τέτοια θέματα... Τι ανευθυνότητα Θεέ μου!!!

Ελένη η συμβουλή μου είναι μία... Να παίρνεις τα κεντρικά στην Μπρατισλάβα κάθε μέρα +421 2 4850 1000 και να τους ρωτάς με επιμονή αν θα γίνει η πτήση... Μην ακούς κανένα aakunz... Δεν το ξέρω το παιδί αλλά από τα post του συμπεραίνω ότι δεν αντιμετωπίζει το θέμα σου με την πρέπουσα σοβαρότητα και υπευθυνότητα...

Ελένη σου εύχομαι οι πτήσεις να γίνουν αλλά μην ξεχνάς να τους παίρνεις κάθε μέρα τηλέφωνο... δεν ξέρεις τι δυσάρεστες εκπλήξεις σου ετοιμάζουν...

Θελω να πιστευω οτι για να το λεει κατι θα ξερει..επισης σε εκεινο το τηλ που εκανα στο σαπο με διαβεβαιωσαν οτι η πτηση θα γινει κανονικα.

Eλένη δεν σε περίμενα τόσο αφελή... Τι περίμενες δηλ. να σου πει η sapo;; Ξέρετε δεν θα γίνει η πτήση;; Πήρες τηλ. τα κεντρικά στην Μπρατισλάβα;; Εκεί ίσως ξέρουν κάτι περισσότερο... Δεν θέλω να σε πανικοβάλλω παραπάνω αλλά έχε υπόψιν σου ότι μπορεί να γίνει overbook η πτήση και να μείνουν επιβάτες έξω... Συμβουλή μου... πήγαινε στο αεροδρόμιο όσο το δυνατόν νωρίτερα για να αποφύγεις μια τέτοια δυσάρεστη έκπληξη... Καλύτερα γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε... Άσε τον aakunz και τους άλλους να γελάνε μαζί σου δεν πειράζει... Η γνώμη μου είναι να πάρεις τηλ. οπωσδήποτε στα κεντρικά στην Μπρατισλάβα και να τους ζητήσεις φορτικά να σου επιβεβαιώσουν το ότι η πτήση θα γίνει κανονικά... ζητησέ τους ένα email ή ένα fax επιβεβαίωσης για να το χρησιμοποιήσεις αν βρε αδερφέ κάτι δεν πάει καλά σε τυχόν δικαστικούς αγώνες που θα χρειαστούν για να πάρεις αποζημίωση για το ξενοδοχείο και το φαγητό που θα χάσεις...

Ελένη οι καιροί είναι δύσκολοι και πρέπει όλοι να ξέρουμε πως θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας... αν δεν έχεις το email ή το fax της επιβεβαίωσης από τα κεντρικά της εταιρίας στη Μπρατισλάβα ότι σίγουρα θα γίνει η πτήση, δεν θα μπορέσεις να αποδείξεις τίποτε στις δικαστικές αίθουσες... επίσης πρέπει να ζητήσεις επιβεβαίωση και για την επιστροφή γιατί υπάρχει και το εφιαλτικό σενάριο του να μείνεις αμανάτι στη Βιέννη... δεν θέλω να σε πανικοβάλλω αλλά τίποτε δεν είναι απίθανο... έχε μαζί σου extra χρήματα και πιστωτικές κάρτες και να κρατήσεις τις αποδείξεις από το ξενοδοχείο και από τα εστιατόρια για τις μέρες που θα μείνεις παραπάνω στη Βιέννη άμα ακυρωθεί η πτήση της επιστροφής γιατί μόνο με τις αποδείξεις αυτές θα μπορέσεις να πάρεις πίσω τα χρήματά σου...

Καλό ταξίδι και καλή τύχη αν και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά...