Τα ποσα που λες οτι ανεβοκατεβαινουν ,οπως και η διαφορα μισθου συνταξης, εχουν εξηγηση.
προφανως σου διαφευγει οτι δεν ειμασταν ολοι ιδια σειρα,οποτε αλλη απωλεια εχω εγω κι αλλη τα παιδια του 1987.
Και να τα χαιρεσαι τα πλασματικα ενσημα σου,που μου μπηκαν στο ματι οπως λες,
αλλα αν ειχες λιγη τσιπα,θα καταλαβαινες οτι ειναι προκληση,οχι μονο για μας τους 260,-καμπινας κι οχι χειριστες,οχι μελη της ΕΧΠΑ,οπως καποιος αλλος επιμενει να μας θεωρει σε πιο πανω ποστ του-αλλα και για οσους επισκεπτες μπαινουν εδω, να ειναι θεμα για σενα αν τα 9000 ενσημα σου,που με την προσαυξηση θα γινουν 13.500(αφου αρεσκεσαι στα λογιστικα),θα ειναι και 13500 στον υπολογισμο της συνταξης.
(Αληθεια ,το σχετικο σχολιο,για το οτι αν κατι παει στραβα,δεν θα αρθει το πλαφον των 10500,το πηρε ο αερας και το εξαφανισε...)
Σε καλη μερια να τα βαλεις κι ο εκτος Ο.Α κοσμος,που βριζει τους εργαζομενους στην Ο.Α,τωρα μια χαρα συμπερασματα βγαζει..
Και για την συναδελφικοτητα των εργαζομενων και για πολλα αλλα.
Οσο για τις μπουρδες που χαρακτηριζεις τα οσα εγραψα περι συναδελφικοτητας,εχω να πω και το γνωριζουν και οι εργατοπατερες ,
οτι ακριβως πριν μπει ο Βερελης στην βουλη ,να ψηφισουν τον νομο που μας σουταρισε,εκανε προταση στον τοτε προεδρο μας-που εφυγε κι αυτος μαζι μας-
,να υπογραψει την καταργηση των συλλογικων συμβασεων των εναπομειναντων ,με ανταλλαγμα δικα μας πλασματικα ενσημα και μπονους.
Και μεις το αρνηθηκαμε,το να ξεπουλησουμε αυτους που θα μενανε,το να εμποδισουμε ετσι κι αλλιως την απολυση μας,δεν ηταν στο χερι μας...
Οσο το γιατι δεν θες να καταλαβεις οτι η συνταξη μας κλειδωσε για παντα και δεν μπορει να αλλαξει,εσυ το ξερεις.
Επισης,δουλευουμε οσοι βρουμε μαυρη δουλεια,γιατι στις ηλικιες που εχουμε τωρα,δεν ειμαστε και η πρωτη επιλογη ενος εργοδοτη,αν βεβαια δεχτει να εχει ''μαυρους'' εργαζομενους.
Οποτε,αυτα για τις στιμμενες πετρες,αλλου.
Αυτα για την ιστορια και ετσι να βαδιζεις στην ζωη σου,σου ευχομαι.
Γραφοντας,σε ανθρωπους,παντως οχι συναδελφους σου,οπως εδειξες, που πολεμανε απο το 2003 να δικαιωθουνε οτι καραδοκουμε στην γωνια κι εχουμε βαλει στο ματι τα σημερινα δικα σας δεδομενα.
Την στιγμη που ουτε σημερα ξεκινησαμε τους αγωνες μας ,αλλα απο το 2003, αμεσως μετα την απολυση μας και την στιγμη που οι μονοι πραγματικα εκδιωχθεντες,ημασταν εμεις.
Και δεν ντρεπεσαι ,να λες οτι μυριστηκαμε σημερα ευρω και τρεχουμε να παρουμε.Οταν απο τον Οκτωβρη του 2003,εχουμε γινει οι τακτικοι διαδηλωτες εξω απο το υπουργειο Μεταφορων.
Αν πας μια βολτα και ρωτησεις τους αστυνομικους και τους υπαλληλους θα σου πουνε οτι ειμαστε πλεον γνωστοι τους ,απο το 2003, ανελλιπως εκει μας βλεπουνε,με μαυρες σημαιες απ εξω.Αλλα ανελλιπως μιλαμε,απο το 2003.
Και απο το 2003,καναμε το σωματειο μας και τρεχουμε.Συνεχως. Κι οχι τωρα που ''μυριστηκαμε'' οπως λες την οσμη του ευρω.
Αλλα τωρα καταλαβαινω αλλη μια φορα,ποιοι δεν θελουν να δικαιωθουμε.Απο το 2003...Δεν ειναι μονο εργατοπατερες.
'' Τα πάντα μπορούσατε να κανετε εκτός του να μασάτε τη τσίχλα και να καραδοκείτε στην γωνία και να εποφθαλμιείτε τα σημερινά δεδομένα.
και
''ξαναθημηθήκατε τό θέμα επί Χατζηδάκη οσμόμενοι τό άρωμα του ευρό.
Εχε γεια,''συναδελφε'' και δεν προκειται ποτε να θεωρησω κακοπροαιρετο,καποιον εκτος Ο.Α που σουρνει τα εξ αμαξης ,οταν ακουει οτι καποιος δουλευε στην Ο.Α(γενικα μιλαω κι οχι μονο για μας.)
Μου φτανεις και μου περισσευεις εσυ κι'' ευχαριστω'' για την ''φιλοξενια'' στο θρεντ σου...Που ενα σχολιο ,για το ''αν κατι παει στραβα δεν θα αρθει το πλαφον των 10500 ενσημων ''.(Οχι για τα βαλα στο ματι τα πλασματικα σου ενσημα,αλλα γιατι καλο ειναι να υπαρχει κι ενα μετρο. Σε διαβαζουνε εκτος απο μενα κι ανθρωποι που ποτε δεν θα παρουν πλασματικα ενσημα -και δεν εννοω τους 260-,ανθρωποι εκτος Ο.Α που θυμωνουν οταν διαβαζουν σχετικα σχολια. Επισης αυτοι που θυμωνουν οταν μπαινει θεμα για αρση 'η μη του πλαφον των 10500, μπορει να ναι και οι συμβασιουχοι της Ο.Α,που τους ειδα στις 23/11'09, να διαδηλωνουν εξω απο το ΙΚΑ στην Πειραιως.Αλλα οπως ειπες,απ το καλο υπαρχει παντα το καλυτερο...)
,ηταν η αφορμη να την ''καταχραστω''.Την ''φιλοξενια '' σου...Παντως τα αλλα μπλογκς-ασχετα με τα αεροπορικα που φιλοξενησανε ολα αυτα τα χρονια ''τις καραμελες μας'',θελοντας να βοηθησουν κι αυτα στον αγωνα μας,τα εχω ευχαριστησει.
''Mπήκες σαν σφήνα εδώ(σε ένα θέμα ασχετο πρός εσας -θα μπορούσες ν΄ανοίξεις ΝΕΟ ΘΕΜΑ-καθώς και σε άλλα bloogs εχω μετρήσει πάνω από 10 ψάχνοντας και παντού η ίδια καραμέλα''