Ryanair

Re: RYANAIR news

Η καλυτερη απαντηση σε ολους τους επικριτες τις Ryanair ειναι και θα ειναι ο αριθμος των επιβατων που αυξανονται καθε χρονο.
Οπως θα γνωριζεται η χρονια εκλεισε με 58 ακατομμυρια και τωρα παμε για 67 εκατομμυρια.
Επιτρεψτε μου ως πιλοτος τις Ryanair να σας πληροφορησω πως οι επιβατεσ ειναι παρα πολυ ευχαριστημενοι με την εταιρεια και αυτο θα το
δειξοuνε και τα επομενα traffic figures τους επομενουσ μηνες.
Η εταιρεια αναπτυσετε με ταχυτατους ρυθμους και σκοπευει τα 215-220 αεροπλανα μεσα στο καλοκαιρι και 292 μεχρι το 2012.
θα πρεπει επισης να γνωριζεται πως η αναπτυξη της Ryanair εχει δημιουργησει μεγαλες εχθροτητες και γινεται οτι ειναι δυνατον
να περιοριστει.......αλλα δεν..!

Καλο θα ειναι να δειτε και αυτα τα site για μια διαφορετικη αποψη.

http://www.ft.com/cms/s/0/04940b70-0f98 ... fd2ac.html

Εδω για να δειτε τι γινεται με τισ παραλαβες νεων 737-800

http://www.stevipedia.co.uk/Fleets/Ryan ... A-EBZ.html

http://jethros.eu/fleets/fleet_listings ... _order.htm


George

Stansted Airport.

Χαιρετισμους σε ολους
 
Re: RYANAIR news

Πολυ ωραια νεα ευχαριστουμε,μπορεις να μας πεις αν εχει σχεδια η εταιρεια να επεχταθει και στην Ελλαδα η Κυπρο?????
 
Re: RYANAIR news

μακάρι να γινόταν αυτό άλλα τα τέλη των αεροδρομίων μας θεωρούνται υψηλά για την Ryanair..αλήθεια τα τέλη σε Μαδρίτη,Δουβλίνο,Στάνστεντ,Μιλάνο-Μπεργκαμο είναι χαμηλότερα,όχι από του Ελ.Βελ, αλλά από των υπολοίπων ελληνικών αερδρομίων?

ξέρει κανείς να μου πει εάν είναι αλήθεια ότι η ΥΠΑ εφαρμόζει καμποτάζ ώστε να μην εδραιωθούν λόκο στην ελλάδα, και κάθε χρόνο μας ρίχουν καμπάνες από την Ε.Ε.?
 
Re: RYANAIR news

etzanidi":161qxcci said:
Η εταιρεια αναπτυσετε με ταχυτατους ρυθμους και σκοπευει τα 215-220 αεροπλανα μεσα στο καλοκαιρι....
Ε, εντάξει μην υπερβάλλουμε κιόλας!!!
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα έχει ήδη ανακοινωθεί και το καλοκαίρι είναι επισήμως σε 3 μήνες!
Διαθέτοντας σήμερα περί τα 175 αεροσκάφη, θα παραλάβει άλλα 40 σε 3 μήνες;; :rolleyes:

Για τα υπόλοιπα που γράφεις, λίγο-πολύ είναι γνωστά και μόνο όσοι δεν θέλουν να δουν δεν βλέπουν πως η Ryanair πάει όλο και καλύτερα!
Τέλος για το άρθρο εναντίον της, πολλοί από τους ισχυρισμούς δεν ισχύουν καν και τα περισσότερα γραφόμενα είναι υπερβολικά
για να πείσουν και τον πιο άπιστο...
Αλλά όποιος έχει ταξιδέψει με την εν λόγω εταιρία, νομίζω πως δεν έχει ανάγκη από "ειδικούς" για να διαμορφώσει άποψη.
 
Re: RYANAIR news

Στο τελευταίο Airliner World έγραφε ότι παρέλαβε 6 αεροσκάφη τον προηγούμενο μήνα. Εάν παραλαμβάνει πάνω κάτω τόσα το μήνα, μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα φτάσει πάνω από 210
 
Re: RYANAIR news

Μόλις πέρασα σχεδόν 1 ώρα άφθονου, αγνού κ χορταστικού γέλωτα ξεκοκαλίζοντας το

http://www.ryanaircampaign.org/

όπου μυριάδες κακότυχοι επιβάτες της FR μοιράζονται μαζί μας τον πόνο τους...(το πολύ ψωμί είναι στο 'other stories/forum')

Οι απόψεις διίστανται. Απο την μία δεν μπόρεσα να μην γελάσω διαβάζοντας για ανθρώπους που διαμαρτύρονται ενω φταίνε οι ίδιοι κ το παραδέχονται (άργησα μόνο 5 λέπτα, είχα 1 κιλό υπέρβαρο, έκλεισα δεύτερη πτήση με ανταπόκριση κ η πρώτη είχε καθυστέρηση) κλπ κλπ. Επιβάτες που δίνουν 400 κ 500 ευρώ σε μια τέτοια εταιρεία νομίζοντας οτι θα είναι η φθηνότερη, γιατί με αυτή την αντίληψη ζουν πλέον αρκετοί.

Απο την άλλη όμως, η ανυπαρξία φροντίδας σε περίπτωση που κάτι δεν παέι καλα, κ η απόλυτα εκνευριστική απουσία δυνατότητας σχεδόν οποιασδήποτε επικοινωνίας, σε συνδυασμό με το 'σε χρεώνω για 1002 πράγματα', αρχίζει πραγματικά να με εκνευρίζει.

Έχω πετάξει μαζί τους, 11 φορές μετρημένες, με την τελευτάια πέρσυ το καλοκαίρι. Αλλά τότε ούτε 'χρέωση χρήσης κάρτας' είχε, ούτε 'χρέωση τσεκ ιν' είχε, κ το μόνο που ουσιαστικά πληρώναμε, ήταν η χρέωση για αποσκεύη στο hold, που ήταν κ σε λογικά πλαίσια. Δεν μπορώ να πω οτι είχα παράπονο, κ στις 11 φορές, καλά πήγαμε, καλά γυρίσαμε, χωρις παρατράγουδα.

Δεν πρόκειται να το ξανακάνω, οχι γιατί δεν με ικανοποίησε σαν εταιρεία, αλλά γιατί δεν θέλω να πληρώνω κοροιδίστικα λεφτά όπως 'card fee 8GPB per flight' k άλλα τέτοια εμπριμέ, κ γιατί θέλω να ξέρω οτι την μία στις 10000 πτήσεις που θα αποφασίσουν να 'ματαιώσουν', θα μπορέσει μια σοβαρή εταιρεία να με πάει σπίτι μου, κ οτι αν γίνει το οτιδήποτε θα μπορέσω να βγάλω άκρη μαζί τους.

Βγάζω το καπέλο στον Ο'Λήρη. Μάρκετινγκ σπουδάζω και ο τύπος ξέρει τι κάνει. Έχει περάσει την εικόνα της φτηνότερης εταιρείας, σε σημείο που πολλοί κλείνουν μαζί τους χωρίς καν να κοιτάξουν αλλού. Είναι οι τύποι που δινουν 500 κ 600 λίρες για 3 εισητήρια για Ισπανία κ μετά δεν ξέρουν απο που τους ήρθε.

Όσο κ άν θέλω να τους δώσω μια ακόμα ευκαιρία, κάθε φορά που πάω στο Στάνστεντ και βλέπω την διαβολεμένη ουρά στα γραφεία τους, είναι σαν 'τσιμπημα' που μου θυμίζει 'Γιαννάκο, φτηνά την γλύτωσες, απο εδώ κ πέρα μακριά κ αγαπημένοι'.

SkyEurope, easyJet, Southwest, είχαν ένα πολύ πιο ανθρώπινο πρόσωπο, κ η easy θα με ξαναδεί σύντομα για LIS, αλλά η FR, ακόμα κ έξω απο το σπίτι μου να πετάει, δεν θα την τιμήσω, εκτός αν αλλάξουν πολλά.

Συγνώμη αν σας κούρασα, απλά ήθελα να τα πω και να 'ξεσπάσω'!
 
Re: RYANAIR news

Αγαπητέ mxnk για το τέλος του καλοκαιριού δεν θα διαφωνίσω ιδιαίτερα ;) Βέβαια μην ξεχνάμε πως αποσύρει κιόλας αεροσκάφη η εταιρία!
Και βάση της τελευταίας καταμέτρησης του στόλου της Ryanair (αρχές Μαρτίου), η εταιρία διαθέτει 181 αεροσκάφη
και τον προηγούμενο μήνα (Φεβρουάριο) παρελήφθησαν 8 αεροσκάφη! Τον Ιανουάριο παρελήφθησαν 6...
Το Airliner World έχει πάντα delay, αλλά αν θυμάμαι καλά αναφέρει σε ποιόν μήνα αναφέρονται οι παραλαβές αφων.
 
Re: RYANAIR news

Σωστά! Τον Ιανουάριο παρέλαβε τα 6. Δικό μου λάθος
 
Re: RYANAIR news

Ο υφυπουργος μεταφορων απαντησε σε ερωτηση βουλευτη μαγνησιας για την RYANAIR. ειπε μεταξυ αλλων οτι η εταιρια ζητησε προσφορα απο την "Ολυμπιακη Αεροπορια - Υπηρεσιες Α.Ε." για Βολο και Κω . Η υπηρεσια εστειλε ειδικη προσφορα με εκπτωση 35% επι του δημοσιευμενου καταλογου. Η RYANAIR επανηλθε ζητωντας τιμη 250€ για full εξυπηρετηση αεροσκαφους Β737/800 με 189 θεσεις λεγοντας πως θα απαντησουν μονο αν κανουν δεκτο το αιτημα τους. Και οπως ανεφερε ο κ.υφυπουργος το επιπεδο της τιμης αυτης ειναι εξαιρετικα χαμηλο και δεν υπαρχει πουθενα στην ελληνικη αγορα ουτε στα απελευθερομενα αεροδρομια...
Τα σχολια δικα σας...
 
Re: RYANAIR news

Απογοήτευση για ακόμα μια φορά από τους κρατικούς μας φορείς.
Είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεις τουριστική κρίση και να πετάς στο καλάθι των αχρήστων τη μεγαλύτερη εταιρία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη;
 
Top