Διάβασα πρόσφατα στο βιβλίο 'Ruinair' κ στο κεφάλαιο 'Annual Shareholders Meeting' (η κάπως έτσι) οτι στην διάρκεια αυτής της συνάντησης κάποιος παρευρισκόμενος ρώτησε τον Ο'Λήρυ γιατί δεν πετάνε στην Αθήνα κ αυτός απάντησε οτι 'οι επιβάτες μας έχουν συνηθίσει σε χαμηλές τιμές, και δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε χαμηλές τιμές σε μια πτήση 4 ωρών, εξάλλου η Αθήνα έχει υψηλά τέλη προσγείωσης' (ή κάπως έτσι - κάποιος φίλος στο φόρουμ έχει αναφέρει το βιβλίο αυτό πριν 2-3 εβδομάδες, αν το έχω μεταφέρει λίγο διαφορετικά ας με διορθώσει - το βιβλίο δεν το έχω τώρα, βρέθηκε περιστασιακά στα χέρια μου)
Το ερώτημα αφορούσε απευθείας πτήσεις απο Δουβλίνο για Ελλάδα. Αν ισχύει αυτή η δικαιολογία για πτήσεις απο Ιρλανδία/Η.Β. τότε γιατί δεν έχουν ανοίξει απο Γερμανία/Ιταλία που δεν είναι 4 ώρες μακριά, αλλά 2? Αν η Αθήνα είναι ακριβή γι'αυτούς, τότε γιατί δεν πετάνε στην Θεσσαλονίκη/Γιάννενα/Χανιά κτλ κτλ κτλ.?
Αρα θα συμφωνήσω οτι μάλλον αυτοί δεν θέλουν να έρθουν...
Το ερώτημα αφορούσε απευθείας πτήσεις απο Δουβλίνο για Ελλάδα. Αν ισχύει αυτή η δικαιολογία για πτήσεις απο Ιρλανδία/Η.Β. τότε γιατί δεν έχουν ανοίξει απο Γερμανία/Ιταλία που δεν είναι 4 ώρες μακριά, αλλά 2? Αν η Αθήνα είναι ακριβή γι'αυτούς, τότε γιατί δεν πετάνε στην Θεσσαλονίκη/Γιάννενα/Χανιά κτλ κτλ κτλ.?
Αρα θα συμφωνήσω οτι μάλλον αυτοί δεν θέλουν να έρθουν...