Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Νομίζω το θέμα είναι και λίγο ευρύτερο. Εξηγούμαι: Οπωσδήποτε δεν θα ήταν οικονομικά εύκολη η επιβίωση απο ένα τέτοιο περιφερειακό αεροδρόμιο. Από την άλλη όμως εάν υπήρχε η δυνατότητα πρόσβασης σε αυτό με κάποιο εύκολο και οικονομικό τρόπο φυσικά τα πράματα θα ήταν πολύ καλύτερα. Νομίζω οτι η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση αλλά και οι φορείς αυτό πρέπει να κοιτάξουν. Με βάση την νομοθεσία τα ΚΤΕΛ έχουν μονοπόλιο δηλαδή δεν μπορεί ιδιώτης να δρομολογήσει γραμμή που να σε πηγαίνει στο αεροδρόμιο και πίσω απο τις γύρω πόλεις σταθμούς κτλπ. ¨Αρα αυτοί μπορεί να πάρουν την πρωτοβουλία και να το λύσουν εν μια νυκτί.
Ακόμα και με το αυτόκινητο σου να πάς εκεί δεν υπάρχει κανέα οικονομικό και ασφαλές πάρκινγκ.
Το αεροδρόμιο στο ΗΑΗΝ η το charleroi η το zweibrucken είναι τέτοια περιφερειακά μικρά αεροδρόμιο στην Κεντρική ευρώπη τα οποία τα εξυπηρετούν μικρές εταιρίες με mini coach με σχετικά μικρό εισιτήριο και σε συνεργασία με Ryanair ώστε το ταξίδι να βολεύει απο κάθε άποψη.
Δεν θα πετάξουν μόνο βολιώτες αλλά και λαρισαίοι, κοζανίτες,λαμιώτες Θεσσαλονικέις και γιατί όχι αθηναίοι δεν θα με πείραζε και πολύ να κάνω ένα τριωράκι ώς εκεί εάν ειναι να πετάξω με 100 ευρώ για stanstead η λισσαβόνα η με ακομα και λιγότερα λεφτά.
Αλλά μάλλον κανένας δε σκέφτηκε να πάει να ρωτήσει ή εστω να δεί πως τα ξεχασμένα αεροδρόμια στην ευρώπη αναστήθηκαν....

Εχεις δικιο,πραγματικα πολλα αεροδρομια εχουν γινει αγνωριστα λογω της FR ,με ξενοδοχεια ,μεταφορες και πολλα αλλα.

Καλως σας βρηκα καταρχην.

Συμφωνω απολυτα...μπορει ορισμενοι να μην ειναι ιδιαιτερα fan της Ryanair αλλα οπουδηποτε πεταει βοηθαει στην οικονομικη τονωση των περιοχων. (δεν ειναι και λιγοι 20000 τουριστες στον Βολο :wink: )

Στο θεμα μας τωρα...Οντας κατοικος ΗΒ σκεφτομαι μες το καλοκαιρι να επισκευτω τα πατρια εδαφη υστερα απο πολυ καιρο και το σχεδιο ειναι Luton-Salonika-Athens-Luton οποτε ο Βολος θα με βολευε μια χαρα...ειχαμε κανενα νεο απο Ryanair και τις πτησεις στον Βολο, που κατα τη γνωμη μου θα ηταν ενα πολυ συμφερον hub αεροδρομιο για ανοιγμα της εταιριας σε αγορες της Μεσης Ανατολης.

Κεκτιμενη ταχυτητα :oops: Θα πρεπει να κατηφορισω μερικα χιλιομετρα νοτιοτερα στο Gatwick οπου οι επιλογες δυστυχως ειναι μονο δυο... Easy η BA...

Επισημα απο βολο δεν υπαρχει κανενα νεο. Η ryanair θα ερθει το θεμα ειναι ποτε...? Βασικα αν δεν ερθει τωρα που καταργειται το τελος χρησης του αεροδρομιου για 6 μηνες (περιπου 150 ευρω ανα προσγειωση) που η ryanair ειναι μανουλα σ'αυτα , ποτε θα ερθει?? Μου αρεσει που ειχανε κανει και μελετη με προοπτικη 5ετιας για το Βολο...

Draken":3kng0w7b said:
Στο θεμα μας τωρα...Οντας κατοικος ΗΒ σκεφτομαι μες το καλοκαιρι να επισκευτω τα πατρια εδαφη υστερα απο πολυ καιρο και το σχεδιο ειναι Luton-Salonika-Athens-Luton οποτε ο Βολος θα με βολευε μια χαρα... :shock: :shock:

τι λέτε ρε παιδιά!!! να κάνω 3 ώρες δρόμο (και 3 επιστροφή) από την θεσ/νικη ή την αθήνα για να πάω στο βόλο να πετάξω άλλες 3-3,5 ώρες με την FR επειδή θαχει προσφορά εισιτήρια..? πολύ βολικό.. :roll:
είπαμε αν έρθει ο κύριος ΜΟΛ στην Ελλάδα να τον τιμήσουμε, αλλά όχι και να διασχίσω τη μισή ελλάδα για να πετάξω με 1ευρώ +φόρους..που πάει η ευκολία και η ταχύτητα τότε ? και στο κάτω κάτω και για το Βόλο δεν θα κάνετε έξοδα να πάτε και να έρθετε...
υπάρχει και η easy που συχνά δείνει λογικές τιμές..έχω βρει το SKG-LGW 98EUR RTN..

Το Λαρισα - Θεσσαλονικη ειναι πια μια ωρα και 9 λεπτα :wink:

Κ μερικες φορες δεν ειναι ο προορισμος αλλα το ταξιδι...ειδικα οταν εχεις να επισκευτεις παλια σου λιμερια...

Και οπως ειπες "συχνα" η Easy προσφερει λογικες τιμες, οχι παντα και πολυ παραπανω οχι το καλοκαιρι...δυστυχως εχω κακομαθει εδω στο ΗΒ και οτιδηποτε πανω απο 100€ RTN μου φαινεται πολυ :D

Αλλο λάρισα, άλλο βόλος...και γω πάντως θαχα κακομάθει έξω με τέτοιες τιμές..δοκίμασε εδω να πετάξεις καλοκαίρι από Θεσ/νίκη προς Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη, Χανιά και κάτω από 2 κατοστάρικα το φθηνότερο δε θα βρεις...φρίκη.. :rant:

Τι απαισιο πραγμα και αυτο ρε παιδια,να σκευτομαστε να πεταμε προς Ελλαδα εμεις απο Κυπρο αφου το εισητηριο πιο ακριβο ειναι απ'του Λονδινου.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.