Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Σαν πολλά δεν έγραψες Paul-I. (Αλήθεια υπάρχει και Paul-II? Αν ναι δεν θέλω να τον γνωρίσω).

Θα σου το γράψω με τα λόγια σου: "Πίστεψέτο, δεν έχω τίποτα με σένα, απλά δεν συμπαθώ το trolling."

Paul-I":1vpiurkp said:
Το ότι γράφεις πολλά όμως δεν σημαίνει και ότι αξίζεις το μεροκάματο.

Σωστά. Μόνο που εσύ έγραψες περισσότερα.

Εγω δεν τα έχω μαζί σου, ούτε με τους άλλους συναδέλφους σου εδώ μέσα, εγω συμπαθώ πολύ όσους εργάζονται γράφοντας σε blog.

Από πότε το ένα εξουδετερώνει το άλλο; Και από πότε τα blogs στο σύνολο τους έχουν το αλάθητο του Πάπα; (μάλλον το αλάθητο του Paul-I έχουν). Εσύ στα blog διαβάζεις ότι η Α3 είναι loco και σου φταίει εκείνος σου τονίζει τη χοντράδα. Δεν είναι στραβός ο γυαλός λεβέντη μου. [/quote]

Αυτό που πρέπει όμως να προσέξουν οι προιστάμενοι σου είναι να μην προσλαμβάνουν "αεροπόρους του καναπέως" για να κάνουν cloning στο συγκεκριμένο blog. :4:

Και ποιοι οι προϊσταμένοι του; Μήπως ο aakunz είναι και σε εντεταλμένη υπηρεσία; Secret mission on exterminating evil blogs;;; Να σοβαρευτούμε ε; Συμφωνώ αλλά τις λαλακίες τις άρχισες εσύ πρώτος.

Πίστεψέτο, δεν έχω τίποτα με σένα, απλά δεν συμπαθώ το επάγγελμά σου. :puke:

Και τί επαγγέλεται το παιδί; Δε βαριέσαι. Κι εγώ δε συμπαθώ εσένα. (ορίστε; α όχι, δεν έχω κάτι μαζί σου, απλά δε σε γουστάρω ρε παιδί μου εδώ μου κάθεσαι τί να κάνουμε τώρα...)

Γενικό συμπέρασμα: Το να κρίνεις είναι ευκολόπεπτο, το να σε κρίνουν, και μάλιστα δικαίως για μπαρούφες που εκτοξεύεις, δυσκολόπεπτο. Καλή χώνεψη. [/quote]

Paul-I":j689lf0o said:
...αλλά πως θα βγάλεις κι εσύ το ψωμί σου;

...δεν σημαίνει και ότι αξίζεις το μεροκάματο.

...με τους άλλους συναδέλφους σου εδώ μέσα...

...να προσέξουν οι προιστάμενοι σου είναι να μην προσλαμβάνουν...

...απλά δεν συμπαθώ το επάγγελμά σου. :puke:
Δεν θέλω να σε τρομάξω, αλλά μετά από τα μηνύματά σου αυτά, απλά κανείς δεν συμπαθεί εσένα. Πρώτα την έπεσες στον GP707, τώρα στον aakunz (ο οποίος είναι το 30% του κοινού μου... ρε μπας και είναι υπάλληλός μου?), μετά ποιος ξέρει σε ποιον. Δε λέω πάντως, επιλέγεις τους καλύτερους. Αντε, και στον Akis σου εύχομαι :D

To να γράφεις μπούρδες και ανακρίβειες σε ενα φόρουμ δεν είναι κατακριτέο, όλοι έχουμε δικαίωμα στη βλακεία που και που. Ομως, είναι διαφορετικό να εκτοξεύεις κατηγορίες εναντίον ατόμων για διατεταγμένες υπηρεσίες και υπαλληλίκια σε ένα φόρουμ που (όπως σου εχω ξαναπει) γνωριζόμαστε οι περισσότεροι μεταξύ μας (εγώ εγκαίρως ειδοποίησα). Η στάση αυτή απλώς σε οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια προς την έξοδο. Και μάλιστα φεύγοντας θα κατεβάσεις και τα σκουπίδια (τα ποστ σου).

κοριτσια μη μαλωνεται!! δεν κανει.. θα χαλασει το make up... :D

στο θεμα μασ πισω παρακαλω...

μακαρι να ερθει η ryanair στην ελλαδα κι ας ονομασει το αεροδρομιο του βολου οπως γουσταρει...

της εχω και προταση...

"Athens International Airport Evaggelos Venizelos"

και ασε τους αλλους να κουρευονται... :lol:

@Paul-I και στην υπολοιπη σου δυναστεια...low cost δεν ειναι οποια εταιρεια βγαζει εισητηρια σε προσφορα...

@airliners.gr καλως σας βρηκα ξανα μετα απο πολυ καιρο! :wink:

Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό...
Δεν υπάρχει καν απευθείας σιδηροδρομική σύνδεση Βόλου - Αθήνας...

Πάντως αν έρθει η Ryanair στο Βόλο θα αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα της περιοχής. Ακόμα και οι φθηνοτουρίστες αφήνουν χρήματα στη πόλη... Και ο Βόλος έχει ανάγκη τον τουρισμό.

Αν και λιγο καθυστερημενα να πω προς Paul-I αν τυχει και το διαβασει πως ταξιδεψα δυο φορες με την εταιρεια και μου εκανε παρα πολυ καλη εντυπωση. Και το εκανα μονο για την πλακα μου επειδη μ'αρεσει να πεταω και τα οικονομικα μου δεν θα μου το επετρεπαν με αλλη εταιρεια. Σε καθε ταξιδι μου ψαχνω να βρω αν μπορω να συνδυασω πτησεις μεσω καποιας πολης που εξυπηρετει απλως και μονο για να μακρυνω το ταξιδι μου... ειναι η μονη εταιρεια που μου το επιτρεπει αυτο. Οσο για τα πληρωματα ηταν τελεια. Δεν βλεπω διαφορα απο πληρωματα Ολυμπιακης ή Λουφτχανσα ας πουμε. Κανανε με μεγαλο επαγγελματισμο τη δουλεια τους.

Ελπιζω συντομα να ερθει στην Ελλαδα - ειδικα Βολο ή Θεσσαλονικη - γιατι ετσι επιτελους θα μπορουμε να κανουμε ταξιδια αναψυχης ... Και επιτελους το να πεταμε θα μπορει να γινει χομπι και για μας... Ευκολα μαλιστα θα μπορουσε να γινει βαση μεσα σε λιγο καιρο γιατι εχει να καλυψει πολλους προορισμους...

Re: RYANAIR news

Αν δε κανω λαθος η ryanair περιμενει ακομα απο ΥΠΑ ειδικη αδεια για να αρχισει δρομολογια στην Ελλαδα , ξερει κανεις περι τινος προκειται??

Re: RYANAIR news

Υποτιθεται οτι συζητουσε με την Νομαρχια Βολου αλλα μαλλον θα ζητησε να της πληρωνει η νομαρχια τα τελη για τη χρηση του αεροδρομιου και για αυτο δεν ειχαμε νεα....
Αν και χειμωνιατικα βολος-στανστεντ δε ξερω ποιον θα εξυπηρετουσε....

Σε σημερινη τοπικη εφημεριδα του Βολου αναφερονται οι πτησης απο το αεροδρομιο της Αγχιαλου για το καλοκαιρι και δεν αναφερετε πουθενα η RYANAIR ...Πηρα τηλεφωνο στην εφημεριδα και μιλησα με τον αρθρογραφο του κειμενο που δημοσιευτηκε και μου ειπε οτι η RYANAIR απεσειρε το ενδιαφερον της για το αεροδρομιο της Αγχιαλου λογο κρισης.Το θεμα δεν εκλεισε αλλα παγωσε για φετος,κριμα... :( :( :(

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.