Ryanair στην Ελλάδα

• Thread starter Thread starter HEJ_fan
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Και γιατί δεν πας στο Λονδίνο;
Μια χαρά είναι και εκεί!

Εκει ειμαστε,αλλα κριμα εινα,η αθηνα οπως και να το κανουμε ειναι τελεια.

Το ονειρο μου πτησεις καθημερινες με easyjet & ryanair Λαρνακα Αθηνα με μονο 10 ευρω,τι τελεια που θα ναι.

Dream on!!! Βολέψου προς το παρόν με τις Κυπριακές, μα δεν είναι και τόσο χάλια οι τιμές... Να,και εγώ από Ηράκλειο/Λάρνακα/Ηράκλειο περί τα 210 ευρώπουλα με τους φόρους. (Φυσικά το κλείνουμε νωρίς). Τώρα γιατί το Λάρνακα/Μάλτα/Λάρνακα με Emirates κοστίζει κατά τι φθηνότερα αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο. Είναι η απόσταση διπλή και κουράζει μάλλον... :)

Καλησπερες:)

Βολιωτης στο Δουβλινο και υπαλληλος της FR στα HQ.
Το μονο που εχω να πω ειναι πως δεν υπαρχει γιατρεια για την φυλη μας...
Δεν ΘΕΛΟΥΜΕ να δουμε προκοπη στον τοπο μας. Ξερω ακριβως τη συμβαινει
και εχω φρικαρει...Και μονο που σκεφτομαι ποσος κοσμος θα ετρωγε ψωμι
απο αυτη τηn ιστορια τρελαινομαι...

Τελος παντων εγω θα συνεχισω να προσπαθω και να γινομαι ο γραφικος εδω...

Καλοσόρισες στο Forum kadmos και Χρόνια Πολλά,

Είναι ευχάριστο να έχουμε κοντά μας κάποιον που είναι στα ΗQ της FR.

Δεν κατάλαβα όμως το πρόβλημα της "φυλής" μας που χρίζει γιατρειάς , καθώς εσύ μεν μπορεί να ξέρεις "ακριβώς τι συμβαίνει" και να "έχεις φρικάρει" αλλά οι περισσότεροι από μας που δεν έχουμε τέτοιες γνώσεις δεν μπορούμε να καταλάβουμε.

Νομίζω όμως πως δεν θα βρεις κάποιον που δεν θέλει προκοπή για τον τόπο μας . Προφανώς ο καθένας εννοεί διαφορετικά την λέξη κατά το δοκούν.

Όταν λές ότι γίνεσαι γραφικός "εδώ" πού ακριβώς εννοείς ??? στο Forum η στα HQ???

Χριστός Ανέστη

Καλησπερα και παλι.

Ισως να ακουστηκα καπως και ζητω συγνωμη αλλα ειναι η αγαναχτηση...

Δεν μπορω να μπω σε λεπτομεριες απλα θα αναφερω οτι η Ολυμπιακη ζηταει περιπου τα διπλα για το αεροδρομιο του Βολου(????) απο
οτι ζηταν αλλα μεγαλυτερα αεροδρομια σε αλλες ευρωπαικες χωρες.

Εγινε ανασχηματισμος πχ. χαθηκαν ολα τα contacts φτου και απο την αρχη... Ε μου το ειπαν ξεκαθαρα οτι δεν βγαζουμε ακρη.

Και τελος οταν λεω γραφικος εννοω οτι εχω τον ανθρωπο που ειναι για τα νεα routes καθε μερα απο πισω για updates, και προσπαθω να
πιεσω οσο μπορω... εε καταλαβαινεις μετα απο μερικες ενοχλησεις...

Αγαπητέ kadmos νομίζω ότι κακώς αγανακτείς.

Όταν λές η Ολυμπιακή , προφανώς αναφέρεσαι στο Handling της.
Θα υπήρχε θέμα , αν η ΟΑ χρέωνε στην FR ακριβότερα από τους υπάρχοντες πελάτες της.
Απ' την στιγμή όμως που δεν συμβαίνει αυτό , δεν υπάρχει και θέμα διαφορετικής αντιμετώπισης.
Αν η FR ήθελε πραγματικά να πατήσει πόδι στην Ελλάδα , γιατί δεν προσπαθεί να βρει συμφωνία με τις λοιπές εταιρείες Handling που υπάρχουν (σε άλλα αεροδρόμια ΠΧ SKG , HER κλπ) και να αρχίσει από εκεί.
Ακόμα ακόμα , γιατί να μήν πάει ATH???

Βλέπεις , το πρόβλημα στην ουσία δεν είναι οι εταιρείες Handling , αλλά ο τρόπος που η FR θέλει να κάνει business...........
Δηλαδή , απομεμακρυσμένα η ΝΕΚΡΑ αεροδρόμια , (με πρόθυμους να τα ζωντανέψουν -δηλαδή να την επιδοτήσουν- τοπικούς άρχοντες η ιδιοκτήτες -μια και αρκετά από αυτά που πετάτε είναι ιδιωτικά...-)θεωρώντας ότι κάνει και χάρη που πετά εκεί ,αποφεύγοντας την κατά μέτωπον αντιμετώπιση άλλων εταιρειών όπως η U2.
Στη Ελλάδα όμως αυτό το "κόλπο" δεν περπατάει.
Τα περί ανασχηματισμών και.....contacts είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε (όχι από σένα αλλά από αυτόν που τα λέει σαν δικαιολογία).

kadmos":1bnvzbhl said:
Δεν μπορω να μπω σε λεπτομεριες απλα θα αναφερω οτι η Ολυμπιακη ζηταει περιπου τα διπλα για το αεροδρομιο του Βολου(????) απο
οτι ζηταν αλλα μεγαλυτερα αεροδρομια σε αλλες ευρωπαικες χωρες.

σωστος ο Kadmos , το εχω ακουσει κι εγω!

Φιλε aas59 δεν θελω να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου, απλα διαφωνω καθετα με αυτα που γραφεις.
Δεν θελω να συνεχισω απλα να δωσω μερικα λινκ και οι χρηστες που θα κανουν τον κοπο να κανουν κλικ ας βγαλουν τα συμπερασματα τους.

http://www.ryanair.com/site/IE/dests.php
Ολες οι αλλες χωρες με τις κουκιδες τα εχουν βρει με την FR. Στην Ελλαδα ομως φταιει η Ryanair που τα τελευταια 3χρονια προσπαθει να ερθει και
δεν μπορει ε?

http://www.ryanair.com/site/IE/news.php ... -en-300309
Στη μακρινη Ιταλια εν μεσω οικονομικη κρισης...

http://www.ryanair.com/site/IE/news.php ... -en-140109
Στην πατριδα μου μαλλον δεν εχουμε ανεργια και δεν χρειαζεται να κανουμε τα παντα για να προσελκυσουμε ξενες εταιρειες-επενδυσεις ε?

Anyway over n out απο μενα.

Αγαπητέ kadmos ,

Τα post μου δεν έχουν σκοπό να δημιουργήσω αντιπαράθεση μαζί σου (η με κάποιον άλλον.....) αλλά προσπαθούν να δώσουν την άλλη οπτική γωνία από αυτή που δίνεις.

Το Site της FR το έχω ψάξει αρκετά , όμως τα link που βάζεις δεν δίνουν καμία απάντηση στα ερωτήματα / ανταπαντήσεις που έθεσα.

Δεν νομίζω ότι αμφισβητείς το γεγονός ότι η τακτική της εταιρείας σου είναι να πετά σε "ξεχασμένα" αεροδρόμια (ΠΧ Frankfut / Hahn , Barcelona / Girona klp) και όχι στα κεντρικά.
Επίσης , κοινοτικός αερομεταφορέας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες εγκρίσεις για να πετάξει σε άλλη κοινοτική χώρα .
Σαφώς δε , δεν είναι απαραίτητες "πολιτικές γνωριμίες" για τέτοιο σκοπό , ανεξάρτητα "ανασχηματισμών".

Εγώ σαν χρήστης βλέπω αρκετές LCC να πετάνε στην χώρα μου , (και όχι μόνο στην Αθήνα....) η δε U2 πετά πάμφθηνα και από νησιά προς διάφορους προορισμούς.
Χαράς ευαγγέλια θα ήταν να πετούσε και η FR , αφού σαν χρήστης θα είχα περισσότερες επιλογές και πιθανότατα πτώση στις τιμές των εισιτηρίων.

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι η FR επιλέγει να μην πετά στην Ελλάδα και εφευρίσκει δικαιολογίες.

Τελειώνοντας θα ήθελα (αν δεν σε κουράζουμε....) να μας ενημερώνεις για τις εξελίξεις της FR ώς προς την χώρα μας αλλά και γενικά και να μην πετάξεις "μαύρη πέτρα πίσω σου".

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.