Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Το Θεσσαλονίκη-Μιλάνο γιατί το έβαλαν? Αφού για αυτό το δρομολόγιο έχουμε την Easyjet η οποία έχει ήδη πολύ χαμηλούς ναύλους και πετάει Malpensa και όχι Μπέργκαμο. Ας βάζαν Ρώμη, να χτυπήσουν το μονοπώλιο της Αλιτάλια που η πιο φτηνή απ' ευθείας πτήση για τη Θεσσαλονίκη είναι 240 ευρώ περίπου....

OA701":28xf2gk8 said:

Δηλαδή αν κατάλαβα καλά,με το ΚΑΛΗΜΕΡΑ η ryanair ξεκινάει με 6 προορισμούς από την Θεσσαλονίκη;
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ αν και το Λονδίνο και το Μιλάνο για μένα αψυχολόγητες αποφάσεις αφού είναι προορισμοί που ήδη καλύπτονται με low cost εταιρείες....βάλε μια Μαδρίτη/Βαρκελώνη/Παρίσι/Ρώμη ρε αδερφέ...

Συμφωνώ..για Παρίσι καλύτερα να μη βάλει διότι το Beauvais είναι στου διαόλου τη μάνα και θες ώρες να φθασεις στην πόλη..Καλύτερα η U2..Άρχισε ήδη να πουλαει θέσεις για BGY. Το φθηνότερο που δίνει είναι 51,98 χωρίς μπαγκάζ..Μια χαρά..αν και τα ωράρια της U2 είναι καλύτερα
1,3,5,7 SKG-BGY 1115-1230/BGY-SKG 725-1050

Το μέγεθος της χειραποσκευής στη Ryanair είναι 55x40x20 cm. Μια χειραποσκευή με μέγεθος 53x36x23 cm υπάρχει περίπτωση να την περάσω; Ζητάνε από όλους να τις βάλουν στο καλαθάκι; Είναι κρίμα να αγοράσω καινούρια για 3 cm :shock: Θα ήταν καλύτερα να τη δηλώσω σαν αποσκευή;

Φίλε (και συμπαίκτη :great: ) d|m|tr|s με βάση τις διαστάσεις που δίνεις της χειραποσκευής πιστεύω δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Είναι κρίμα για 3 εκατοστά στο ύψος να πληρώσεις τζάμπα ως κανονική αποσκευή. Δεν είναι σίγουρο κιόλας ότι θα σε υποχρεώσουν να την περάσουν από το καλαθάκι τους. Είναι πως θα τύχει. Εγώ 2 φορές που ταξίδεψα έτσι στο bye πέρασα! Αλλά και πάλι ακόμη και να στο ζητήσουν η δικιά σου ούτε σπρώξιμο ίσως να μη θέλει. Γνώμη μου...

Μετα απο μικρη εμπειρια που εχω με πτησεις της Ryanair (5-6 φορες τους τιμησα) θα ηθελα να σου πω οτι μπορει σε καποια αεροδρομια να σε ελέγξουν για το βαρος, σε αλλα για τις διαστασεις, σε άλλα και για τα δυο ή και καθολου. Και ναι σε μερικα αεροδρομια εχει ζυγαρια για χειραποσκευες οσο παραξενο και αν ακουγεται.

Παντως τα 3 εκατοστα μαλλον δεν θα δημιουργησουν προβλημα, τα μεταλικα κλουβια/μετρητές που εχουν στα αεροδρομια για την μετρηση των διαστασεων ειναι ισως 1-2 εκατοστα μεγαλυτερα απο τις επιτρεπομενες διαστασεις.
Δες και εδω http://www.youtube.com/watch?v=Jq7T63cLPMw

d|m|tr|s":260w99lj said:
Το μέγεθος της χειραποσκευής στη Ryanair είναι 55x40x20 cm. Μια χειραποσκευή με μέγεθος 53x36x23 cm υπάρχει περίπτωση να την περάσω; Ζητάνε από όλους να τις βάλουν στο καλαθάκι; Είναι κρίμα να αγοράσω καινούρια για 3 cm :shock: Θα ήταν καλύτερα να τη δηλώσω σαν αποσκευή;
Προχθες που πετουσα με ευκολη περασα απο ενα κλουβι της Ryanair για να δοκιμασω την χειραποσκευη μου για μελλοντικο ταξιδι με αυτην. Ε, εμενα ειναι 24 εκατοστα και δεν χωρουσε με καμμια παναγια. Βεβαια το βαλιτσακι μου ειναι και ανελαστικο οποτε πατικονεται το πολυ ενα εκατοστο. Αν και η δικια σου ειναι ανελαστικη και ακαμπτη τοτε προσεχε για να μην βρεθεις προ δυσαρεστης εκπληξης.

Από σημερινό δελτίο τύπου της RYANAIR

RYANAIR ANNOUNCES NEW THESSALONIKI ROUTE TO ROME (CIAMPINO)

Ryanair, the world’s favourite airline, today (3rd Mar) announced a new route (7 in total) from Thessaloniki to Rome (Ciampino), which will start the 5th May 2011.

Ryanair celebrated the new Thessaloniki route by releasing 1m €7 seats for travel late March and early April, which are available for booking until midnight Monday (7th Mar). Ryanair’s new route to Rome (Ciampino) goes on sale tomorrow Friday 4th March on http://www.ryanair.com.

Ryanair’s Melisa Corrigan said:

“Ryanair is delighted to add one new low fare route to its Greek network and to boost Greek tourism and the Greek economy. Visitors and Greek consumers can now beat the recession by choosing our lowest fares and no fuel surcharges to exciting destinations all over Europe, including the Eternal City of Rome. The new route to Rome (Ciampino) will increase Ryanair’s Thessaloniki traffic to 200,000 passenger p.a. which will sustain 200 jobs in Thessaloniki area.

“To celebrate our new route, Ryanair is releasing 1m €7 seats, for travel in late March and early April which are available for booking until midnight Monday. Since seats at these crazy low prices will be snapped up quickly, we urge passengers to book their flights immediately on http://www.ryanair.com.”

3rd March 2011

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το εξής, υποτίθεται ότι γιορτάζουν τα νέα δρομολόγια απο/προς θεσσαλονίκη προσφέροντας 1 εκ. θέσεις των €7, αλλά εγώ που κοιτούσα να κλείσω Θεσσαλονίκη - Βρυξέλλες για αρχές Απριλίου δεν είχε προσφορές. Ούτε και για άλλα δρομολόγια απο Θεσσαλονίκη. Μας κοροιδεύουν λίγο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.