Ryanair στην Ελλάδα

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Όχι καθόλου!Απλά για τα δρομολόγια προς Θεσσαλονίκη το γιορτάζουν οοοοοόλοι οι υπόλοιποι προορισμοί του δικτύου της!

Μάλιστα,
Τόσο καλά πάνε οι κρατήσεις στους υπόλοιπους προορισμούς και ανοίγουν κι αλλούς? Αυτοί κάθε βδομάδα δίνουν και νέο προορισμό....

Μετά την πρό μηνός πρώτη τιμοληψία για τα δρομολόγια της Ρόδου, χθές προέβην είς την δεύτερην, εξετάζοντας πάντα τις τιμές σε 2 σταθερές ημ/νίες, μία τον Απρίλη και μία τον Αύγουστο. Τα αποτελέσματα στο συνημμένο excel.

Δύο αλλαγές που εντόπισα είναι ότι η Πίζα γίνεται 3χ/w ενώ το Μιλάνο ξεκινάει με 3χ/w και φτάνει τα 4χ/w. Και οι 2 είναι οι περσινοί πρώτοι προορισμοί που σημαίνει ότι πλέον πάνε πολύ καλά.

Attachments

• Ryanair Prices.xls
    16 KB · Προβολές: 220
To SKG-CIA θαναι 1,5 1340-1435 23467 1440-1535...Χμμ,αν και το CIA είναι πιο κοντά από το FCO δεν ξέρω αν οι-αλιεν-Ελληνες-επιβάτες θα βρουν το δρόμο τους σε αυτό..Στο μεταξύ διαπιστώνω ότι παρόλο τα δημοσιεύματα σε εφημερίδες,ακόμα πολλοί θεσ/νικείς αγνοούν την ύπαρξή της FR..Θα μου πεις υπάρχουν κι άλλοι που αγνοούν την ύπαρξη της ΕΖΥ!!!..Και οι κρατήσεις στα δρομολόγια ακόμα πολύ χαμηλές...

spotterakis":3p3mr38l said:
Και οι κρατήσεις στα δρομολόγια ακόμα πολύ χαμηλές...

και απο που το συμπαιρενουμε αυτο?
Γαιτι αν το βγαζεις το συμπερασμα απο το οτι οι τιμες μενουν χαμηλες, η Ryanair ειναι συνηθως αλλοπροσαλλη με την διακυμανση των τιμων εισητηριων.

Αν δεις τα δρομολόγια θα δεις ότι οι τιμές είναι πολύ χαμηλές τις περισσότερες μέρες..Νομίζω δεν είναι παράλογο..Ακόμα δεν την ξέρει καλά ο κόσμος την FR εδώ (SKG)..Κάνε μια σύγκριση με τις τιμές της ΕΖΥ,όπου δυνατόν..Λογικά με τον καιρό θα πάρουν την ανιούσα όσο περισσότεορ θα πετάει ο κόσμος με FR..Αν πετάει..Συνήθως στα δρομολόγια που έχουν ζήτηση και καλές προκρατήσεις η FR έλεγε στα δελτία τύπου της οτι Passengers voted with their feet..Εδώ ακόμα ούτε with their hands δεν έχουν επιλέξει..Οψόμεθα..Η πολυαναμενόμενη πάντως επέκταση της ΕΖΥ στην Ελλάδα με περισσότερα δρομολόγια εξωτερικού μας βγήκε φούσκα..νάδα φέτος..Να υποθέσω ότι τη φρέναρε η άφιξη της μισητής αντιπάλου της;..Αλλά από πότε τη σταμάτησε αυτό και επιπλέον έχει το αβαντάζ της αναγνωρισιμότητας στο επιβατικό κοινό..

Θα πάμε με παρέα στις Ιταλικές Άλπεις. Θα πάμε στο Μιλάνο με την Ryanair από τη Νέα Αγχίαλο από 17 -21 Απριλίου.
Για να μην πληρώσουμε για αποσκευές θα πρέπει να έχουν διαστάσεις 55χ40χ20;
Αν είναι πιο μεγάλες οι διαστάσεις πόσο πληρώνουμε;
Μας έβγαλε πάντως 90 ευρώ με επιστροφή.

αν ξεπεράσεις αυτές τις διαστάσεις θα πάει η βαλίτσα σου στις αποσκευές και θα χρειαστεί να πληρώσεις αρκετά λεφτα, αν πιστεύεις οτι υπάρχει περίπτωση να χρειαστείς περισσότερα πράγματα πρέπει να δηλώσεις απο τώρα μεσω ιντερνετ οτι θα χρειαστεις εξτρα βαλιτσα, το κοστος είναι πολύ χαμηλότερο (σε σχέση με το να εμφανίσεις μια έξτρα βαλίτσα την τελευταία στιγμή στο αεροδρόμια) και έχει να κάνει με το πόσα κιλά θα έχει η βαλίτσα σου (15kg ή 20kg).

Σωστό αυτό που λέει ο markoniko. Από προσωπική εμπειρία να σου πω και γω ότι αν η αποσκευή σου είναι 2-3 εκατοστά μεγαλύτερη δεν έχει τόση σημασία αρκεί να μπαίνει μέσα στο μεταλλικό σκελετό που ελέγχει το μέγεθος και τον όγκο. Η δική μου για παράδειγμα είναι 22 εκατοστά και χώρεσε γιατί μπορούσε να συμπιεστεί λιγάκι και να χωρέσει. Επίσης βασικός παράγοντας είναι το βάρος. Αυστηρά 10 κιλά. Είδα μπροστά μου επιβάτη με 10,2 κιλά και δεν την άφησαν. Έπρεπε να αφαιρέσει κάτι για να πάει στα 10. Τέλος να είσαι προσεκτικός γιατί οτιδήποτε άλλο κρατάς πρέπει να είναι μέσα στην αποσκευή. Τσάντα, τσαντάκια, χαρτοφύλακας κτλ μέσα στην αποσκευή. Ό,τι άλλο θέλεις εδώ είμαστε...

Δεν προσθέτετε καμια έξτρα βαλίτσα στο εισιτήριο για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.