Προσλήψεις στην Hermes Airlines

αυτο μου το ειχαν πει στη συνεντευξη... δεν μου ανεφεραν κατι στο τηλεφωνο πανω σε αυτο..

Ισχύει. 20-25 μέρες έξω και τα ρεπό στην Ελλάδα.

Οι μέρες γίνονται μαζεμένες η είναι για παράδειγμα πέντε μέρες εκει κ δυο ρεπο εδώ; Πολυ δύσκολο ακούγεται όλο αυτό...

Η φιλη μου παντως που πεταει αυτη τη στιγμη με την Hermes (Air Mediteranee) προχθες που μιλαγαμε ειχε ρεπο και τα εκανε στην Γαλλια οχι εδω (2 ημερες)

Τα έξοδα απο κ προσ Γαλλια τα καλύπτει η εταιρεία να υπόθεςω...

γεια σας!! :) υπαρχει καποιος/α που δουλευει ηδη στην hermes και γνωριζει απο προσωπικη εμπειρια τις συνθηκες εργασιας σε αυτη την εταιρια ???

Re: Hermes Airlines

Καλως σας βρισκω ως καινουριο μελος.
Αυτην την στιγμη παντως κυκλοφορει στην εταιρια ενα mail απο συνοδούς που τους χρωστάνε εως και 3-4 μήνες
και οι οποιοι λενε αρνουνται να ανεβουν στ αεροπλανα εαν δεν πληρωθουν και εχουν ξεμεινει στην Γαλλια.
Δεν γνωριζω εαν προκειται μονο για τα πτητικα η και τον μισθο???
Γνωριζει κανεις περισσοτερα..
Ρωταω ως υποψηφιος για να στειλω βιογραφικο για τα νεα group και ως φιλικο προσωπο ατομου
που εργαζεται εκει.

pastelidis.n.s.":140grpcx said:
Η φιλη μου παντως που πεταει αυτη τη στιγμη με την Hermes (Air Mediteranee) προχθες που μιλαγαμε ειχε ρεπο και τα εκανε στην Γαλλια οχι εδω (2 ημερες)

Αληθές αυτο..Δεν σε κατεβαζουν ευκολα.

Τελικά δεν πήρα απάντηση και έχουν περάσει 3-4 εβδομάδες. Εσάς σε πόσο καιρό σας είχαν ειδοποιήσει για εκπαίδευση; Το μόνο που μπορεί να τους επηρέαζε μου είπε αυτή ήταν ότι είμαι φοιτήτρια. Αλλά της είπα να μη το λάβει καθόλου υπόψιν της και ότι είμαι διατεθειμένη να είμαι συνέχεια εκτός. Και γαλλικά ξέρω, και εμφανισιακά νορμάλ είμαι. Τι να έγινε :(