Προσλήψεις στην Hermes Airlines

Re: Hermes Airlines

Οταν περασα συνεντευξη στην εν λογω εταιρεια μου ειπανε οτι ο μισθος μπαινει παντα στην ωρα του και οτι τα εκτος εδρας ειναι παντα ενα μηνα πισω λογω αντιλογισμου μεταξυ του λογιστηριου στην Αθηνα και αυτο του Παρισιου.
Αυτα που περιγραφεις ειναι μεσα στα ορια που εδωσε η εταιρεια η τα ξεπερνανε ???γιατι εχει μεγαλη διαφορα ??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

απο οσο ξερω απο γνωστη μου που ξεκινησε τον μαρτιο και παραιτηθηκε τωρα δεν της καταβληθηκε καθολου αποζημιωση για οσο καιρο ηταν εξω,παρα μονο ο βασικος μισθος.

Ξεκίνησε Μάρτιο, παραιτήθηκε τώρα. Period

Doha και πάλι Doha

Καλησπερα και απο μενα,

Σημερα εκανα interview με την εν λογο εταιρια και με πηραν.

μου ειπαν 900ε μισθο και 35ε για καθε εξω.δηλαδη περιπου 1700ε μιας και εχεις 25 ημερες στην Γαλλια τον μηνα.Ισχυει αυτο για τις καθυστερησεις των δεδουλευμενων ή οχι? να ξερω οσο ειναι νωρις που δεν τους εχω πει ακομα οκ. :cry:

εγω σημερα εκανα το interview.
δεν σε ρωτανε στα γαλλικα,ειναι χαλαρα τα πραγματα.εμενα μου ειπε κατευθειαν οτι με θελουν και οτι ξεκιναω εκπαιδευση στισ 26/7 για 20 μερεσ αθηνα και μετα παω παρισι.οπου ξεκιναω και να πληρωνομαι!
20-25 μερες εισαι γαλλια.
απαραιτητη προυποθεση τα γαλλικα.
Τωρα δεν ξερω αν θα παω γιατι μου φανηκαν λιγα τα λεφτα
900ε +35 καθε μερα εκτος

Εισαι σιγουρη για τα 1700 ευρω που εγραψες σε προηγουμενο post?Γιατι και γω πηγα στη hermes μου ειπαν για 900 ευρω μισθο συν 35 ευρω για καθε μερα εκτος μονο που η γαλλια θεωρειται η εδρα σου επομενως πως υπολογιζεις τις 25 μερες χ 35 ευρω??

1ον ειμαι σιγουρΟΣ και οχι σιγουρΗ.
2ον δεν ειναι εδρα σου η γαλλια.η ελλαδα ειναι.Μου το επιβεβαιωσαν σημερα στο interview.

Εμ λιγο δυσκολο να μαντεψω και το φυλο απο το nick :p Και γω πηγα στο interview απλα οταν μενεις 25 μερες το μηνα ή και περισσοτερες γαλλια τοτε το λογικο δεν ειναι να ειναι εδρα σου η γαλλια και οχι η ελλαδα? Και επισης συμφερει την εταιρια να σε πληρωνει εσενα 1700 ευρω συν τη διαμονη σου γαλλια?? Το λεω γιατι μου φαινονται πολλα τα 1700 τη στιγμη που ουτε η qatar δε δινει τοσα σε cabin crew...

στο site τους πάντως δεν λέει κάτι για προλήψεις....παίρνουν ακόμα κόσμο?ισχύει το e-mail τους?

δεν θεωρειτε εδρα σου γιατι σε προσλαμβανουν εδω με ικα και ιστοριες ελληνικες οποτε φορολογεισαι εδω!.
ναι ζητανε ατομα ...μου ειπε θελουν 30 ατομα συνολο.