Προσλήψεις στην Hermes Airlines

Ό,τι ρωτάς θα σου το πουν και οι ίδιοι.
Στην Ελλάδα μένεις,αλλά θα λείπεις συνέχεια.Θα είσαι εκτός Ελλάδας τουλάχιστον 20 μέρες τον μήνα.Θα πετάς από διάφορα Γαλλικά αεροδρόμια. Η συνέντευξη είναι στα Ελληνικά και είναι σχετικά χαλαρή.Αν σε ενδιαφέρει πολύ η δουλειά πρέπει να το δείξεις.
Σχετικά με τον Κώδικα ντυσίματος που ρωτάς,δεν θα πας με τζιν.Βάλε ένα φόρεμα με ένα σακάκι,μία φούστα με πουκάμισο και σακάκι.Ό,τι δηλαδή θα φόραγες και σε μία άλλη συνέντευξη.
Δεν έχεις κάτι να χάσεις αν πας στην συνέντευξη.Θα σου πουν τι γίνεται,πως πετάνε κλπ,θα σου πουν και για χρήματα και θα σε ρωτήσουν αν σε ενδιαφέρει.

Και στo i-TELE Γαλλίας - όπως και στα άλλα μέσα - συζητείται η κίνηση της Air Mediterranée Γαλλίας που απολύει το προσωπικό της στη Γαλλίας και μέσω της subsidiary Hermes Airlines παίρνει προσωπικό από την Ελλάδα για να καλύψει τις ίδιες θέσεις μιας και κοστίζει 30% λιγότερο. Η ελεύθερη αγορά θα μου πείτε...

Με ποια λογική τους κοστίζουν λιγότερο τα ελληνικά πληρώματα δεδομένου ότι όλες οι πτήσεις γίνονται με βάση Γαλλικές πόλεις, οπότε θα πρέπει να πληρώνουν στον καθένα διανυκτέρευση στη Γαλλία επί περίπου 20 μέρες το μήνα?

καλημερα!! ξερει κανεις ποσο συντομα σε ειδοποιουν απο την hermes μετα τη συνεντευξη αν ειναι θετικη η απαντηση ??

Δε θέλω να γίνω κακιά αλλά βλέπω από προηγούμενα ποστ ότι σήμερα πέρασες από συνέντευξη. Αντί λοιπόν να ρωτήσεις τους ίδιους που ξέρουν καλύτερα από όλους και που τους είχες απέναντί σου , περίμενες να γυρίσεις σπίτι και να μπεις στο ίντερνετ να ρωτήσεις?

:oops: εχεις δικιο απλα μου διεφυγε τελειως οσο ημουνα εκει...

γεια σας!!καινουργια και εγώ!!!θα ήθελα να ρωτήσω τη κοπέλα που ξεκιναγε στισ 23
εκπαιδευση αν ξεκινησε οντως.εχω περασει και εγω απο συνεντευξη στις 14 και μου ειπαν πως θα
με ειδοποιούσαν στο τέλος του μήνα.αγχωμένη στο φουλ!!!και βλεποντας πως μεχρι χτες κανανε
συνεντευξεις δε ξερω τι να κανω.......

Βρε παιδιά που στέλνεις βιογραφικό; Μπήκα στην ιστοσελίδα της hermes και είχε μόνο τηλέφωνο και email δεν έλεγε τίποτα για θέσεις εργασίας.. στο email που αναγράφεται στέλνεις;;; Μπόρω να στείλω βιογραφικό ακόμα ή έχει λήξει ή υπήρχε προθεσμία;

Για περισσότερες πληροφορίες, πάρε τηλέφωνο ή στείλε e-mail.