Hills":b22cfup6 said:Καλως σας βρισκω ως καινουριο μελος.
Αυτην την στιγμη παντως κυκλοφορει στην εταιρια ενα mail απο συνοδούς που τους χρωστάνε εως και 3-4 μήνες
και οι οποιοι λενε αρνουνται να ανεβουν στ αεροπλανα εαν δεν πληρωθουν και εχουν ξεμεινει στην Γαλλια.
Δεν γνωριζω εαν προκειται μονο για τα πτητικα η και τον μισθο???
Γνωριζει κανεις περισσοτερα..
Ρωταω ως υποψηφιος για να στειλω βιογραφικο για τα νεα group και ως φιλικο προσωπο ατομου
που εργαζεται εκει.
Στη συνέντευξη τι σε ρώτησαν;σου μίλησαν γαλλικά;bonnieparker":2f5to0xj said:Γεια σας. Πέρασα από συνέντευξη από αυτή την εταιρεία και μου είπαν πως θα με ειδοποιήσουν. Μου είπαν πως η πρόσληψη εξαρτάται κυρίως απ' το να είσαι διαθέσιμος χωρίς υποχρεώσεις και τους είπα να μη λάβουν υπόψιν τους ότι είμαι φοιτήτρια. Υπάρχει κάποιος που να πέρασε από συνέντευξη να μας πει σε πόσες μέρες τον ειδοποίησαν κ πώς είναι γενικά τα πράγματα στην εκπαίδευση και στη δουλειά; Ευχαριστώ
eagle1":2w1vui80 said:Hills":2w1vui80 said:Καλως σας βρισκω ως καινουριο μελος.
Αυτην την στιγμη παντως κυκλοφορει στην εταιρια ενα mail απο συνοδούς που τους χρωστάνε εως και 3-4 μήνες
και οι οποιοι λενε αρνουνται να ανεβουν στ αεροπλανα εαν δεν πληρωθουν και εχουν ξεμεινει στην Γαλλια.
Δεν γνωριζω εαν προκειται μονο για τα πτητικα η και τον μισθο???
Γνωριζει κανεις περισσοτερα..
Ρωταω ως υποψηφιος για να στειλω βιογραφικο για τα νεα group και ως φιλικο προσωπο ατομου
που εργαζεται εκει.
Μισθούς δε χρωστάνε στα πληρώματα καμπίνας ,κάποιες αποζημιώσεις εκτός έδρας μόνο.
Στους χειριστές όμως,έχουν καθυστερήσει την πληρωμή κατά 15 μέρες.