Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

thanks gia na eime eilikrineis echo meinei anenimerotos -mallon logo tou oti emena UK kai to agnoousa gia ellada-

to idio ischiei gia opodo kai expedia?

(sorry gia to offtopic...alla einai poloi pou anarotiountai ta idia)

Nai isxuei kai gia opodo kai expedia
exo paei kai apo ta dyo xoris provlima

KGP":19zq8uws said:
thanks gia na eime eilikrineis echo meinei anenimerotos -mallon logo tou oti emena UK kai to agnoousa gia ellada-

to idio ischiei gia opodo kai expedia?

(sorry gia to offtopic...alla einai poloi pou anarotiountai ta idia)

"Λάθος" επίναυλος καυσίμων στην Swiss...

Όποιος θέλει να κάνει ένα ταξιδάκι εντός Ευρώπης, ας πάει στην σελίδα της Swiss. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η εταιρεία δίνει αρνητικό επίναυλο καυσίμων και έτσι τα εισιτήρια κοστίζουν (ανάλογα με τον προορισμό) από 105 EUR RT incl. tax.

π.χ. DUS-ZRH-ATH-ZRH-DUS για 129.23 EUR. Εγώ πάντως πάω τα κλείσω το ταξιδάκι μου για τον Νοέμβριο. ;)

tha ithela kapoia stigmh mesa ston iounio na paw barcelona. h xamiloterh timh eisitiriou pou exw vrei einai 281 euro. mhpws exei kanei kapoia idea gia to an k apo pou mporw na vrw kapoia kalyterh timh? eyxaristw

Από τη μέχρι τώρα εμπειρία μου, η καλύτερη τιμή σε κανονικές εταιρίες για Βαρκελώνη τα τελευταία τρία τέσσερα χρόνια, προκύπτει σχεδόν παντοτε από την Alitalia. Ελάχιστες είναι οι φορές που η swiss βγάζει καλύτερες τιμές. Γενικός κανόνας πάντως είναι η Alitalia.
Αν μπορούσες να κλείσεις πολύ πιο πριν ελαφρώς καλύτερες ίσως έβρισκες στη Virgin μέσω Βρυξελλών ή με ένα περίεργο συνδιασμό easyjet για Αθήνα Μιλάνο και Vuelig από Μιλάνο για Βαρκελώνη... Αλλά μάλλον δεν αξίζει.
Κατα τη γνώμη μου 281 για τέτοια εποχή και τόσο αργά είναι μια πολύ καλή τιμή. Η καλύτερη που θυμάμαι να έχω κλείσει είναι κάπου στα 200 και μέσος όρος κάπου στα 250...

eyxaristw gia to quick reply.
2 kales hmeromhnies einai anaxwrhsh 2 iouniou k epistrofh 12 iouniou H' anaxwrhsh 9 iouniou k epistrofh stis 19.
gia tis prwtes hmeromhnies vrhka me alitalia me 275 euro k gia tis deyteres pali me alitalia me 295 euro. Kai oi 2 einai me antapokrish sthn Rwmh.

yparxei periptwsh na vrethei kalyterh timh?

Από την Alitalia χλωμό αν και στις ημερομηνίες που με ενδιαφέρουν, εδώ και μια βδομάδα τα μειωσε κι άλλο. Πάντως για τόσο κοντά δύσκολο το βλέπω...
Μόνο αν πας σε loco που όμως τώρα μάλλονείναι πολύ αργά για κάτι καλύτερο, εκτός και αν τρέξει κάποια προσφορά και αν αυτή η προσφορά μαθευτεί...

Γεια σας παιδια. Θελω 27 Μαιου με 4 Ιουνιου να παω απο Θεσ/νικι στο Παρισι, τα δυο φθηνοτερα που εχω βρει ειναι της swiss με 280 ευρω και της Αλιταλια με 265 Ευρω, μεταξυ των δυο σιγουρα θα προτιμισω την swiss γιατι και καλυτερη εξυπηρετηση παρεχει αλλα και οι ωρες του ταξιδιου ειναι λιγοτερες. Υπαρχει καποια αλλη εναλλακτικη μηπως? Ευχαριστω!

Στο opodo.de κάνοντας μια κράτηση και γράφοντας στο πεδίο "Reisegutschein-Code" (κουπόνι) th λέξη Reisen50 έχεις έκπτωση 50 EUR σε κάθε σου ταξίδι. Περιορισμός: Ο κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά ανά επιβάτη.

Δεν ισχύει από όσα γνωρίζω σε όλα τα δρομολόγια, αλλά σε δρομολόγια της ΟΑ και Α3 ισχύει ;) Και όχι μόνο σε αυτά ;)