Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Παιδες καλησπερα! Το ξεθαψα και αυτο :rolleyes:

Θελω να παω απο Λονδινο (LHR,LGW) Κρητη, (CHQ, HER) 2-3 Φεβρουαριου και επιστροφη περιπου 18-19-20 του ιδιου μηνα. Επειδη θα προτιμουσα 2-19, με easyjet +aegean βγαινει καπου στα 250 Ευρω λογω του οτι η επιστροφη με την easyjet ειναι καπου στις 75 λιρες :(

Εχετε υποψιν σας για εκεινη την αποχη καποιο αλλο πιθανο δρομολογιο περα απο Λονδινο-Αθηνα-Κρητη? Εννοω πχ Λονδινο-Γερμανια-Κρητη. Ομως να κανω το πολυ 2 πτησεις. Ευχαριστω ιν αντβανς! :)

ps Εννοειται δε με χαλαει και απευθειας, αλλα εκεινη την εποχη δεν παιζει τιποτα απ'οτι εχω δει. Επισης δεν εχω προβλημα να παω με αλλο δρομολογιο και να γυρισω με αλλο δρομολογιο!

Η easyjet κανει τις προσφορες του Γεναρη

http://www.easyjet.com/en/book/promo.asp

κλεισιμο μεχρι τα μεσανυχτα της Δευτερας 9/1/06 για ταξιδι απο 1/2/06 εως 24/5/06

Και η IBERIA έχει προσφορές στο δίκτυό της, κυρίως για τις πτήσεις μακρινών αποστάσεων(από 175 EUR).

Περισσότερες πληροφορίες: http://www.iberia.com --> PRECIOS ESTRELLA

psaxno oikonomika eisitiria gia ath-ibiza gia thn periodo kalokairioy augousto sigkekrimena.

iparxi kapoia low cost etereia?

Easyjet μέσω Μιλάνου...αν και η Α3 κάνει charters νομίζω....

Πάντως η Aegean έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές τουλάχιστον για τα τωρινά δεδομένα. Με 140 Ευρώ τελική τιμή μέσω eticket μετ επιστροφής για Ιταλια και λοιπούς προορισμους...Σημείωση αν πας σε πράκτορα το ίδιο εισητήριο θα στο βγάλει 190 Ευρώ όπότε οσοι μπορείτε, τουλάχιστον με την Aegean χρησιμοποιείτε το internet. Αξίζει το κόπο.

marioskef":250kkc3b said:
Πάντως η Aegean έχει πολύ ανταγωνιστικές τιμές τουλάχιστον για τα τωρινά δεδομένα. Με 140 Ευρώ τελική τιμή μέσω eticket μετ επιστροφής για Ιταλια και λοιπούς προορισμους...Σημείωση αν πας σε πράκτορα το ίδιο εισητήριο θα στο βγάλει 190 Ευρώ όπότε οσοι μπορείτε, τουλάχιστον με την Aegean χρησιμοποιείτε το internet. Αξίζει το κόπο.

Εκτός και αν ο πράκτορας έχει σύμβαση με την Α3 για τα ηλεκτρονικά της εισιτήρια και κωδικούς πρόσβασης, οπότε σου το δίνει στην ίδια τιμή με την ιστοσελίδα.

Σωστό αυτό...όντως υπάρχει και το αντίστοιχο για τους πράκτορες αλλά εγώ ξέρω οτι λίγο πριν κλείσω τα εισητήρια μου πήγα σε τρεις πράκτορες στο κέντρο της Αθήνας και ουδής μου έδωσε τη eticket τιμή. Ομοίως και για ένας φίλος μου από Πάτρα που ταξίδευε Κύπρο...Άρα δεν ξέρώ πόσοι το έχουν

Οι περισσότεροι το έχουν αλλά το να κάνεις κράτηση μέσω website είναι πάρα πολύ χρονοβόρο σε αναζήτηση θέσεων, τιμολόγηση και καταχώρηση στοιχείων, σε σχέση με τα συστήματα κρατήσεων.

ΟΚ πιθανό, αυτό που βλέπω εγώ όμως και αυτό που εν τέλει με ενδιαφέρει είναι οτι παρότι ολοι μπορεί να το έχουν τελικά κανείς δεν μου το προσέφερε...Αρα τι και αν το έχουν...