Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Παρακαλώ σε αυτό το topic να μην μπαίνουν ερωτήσεις του στιλ "ψάχνω φτηνό εισιτήριο για ...". Γι΄ αυτό το σκοπό να δημιουργείται ξεχωριστό θέμα. Σε αυτό το θέμα θα μπαίνουν ΜΟΝΟ οι προσφορές των εταιριών!!!

Καλησπερα.Πρωτο μου post στο φορουμ

Η LX προσφερει πολυ χαμηλες τιμες για ενα ματσο προορισμους με προαγορα εως 5/2.Ιδιαιτερως για HKG με 245+φορους με 3 ημερες παραμονη μινιμουμ.Αρκετο για spotting και για λιγο blackjack απεναντι στο Macao.

@stasas

αααα, δικός μας είσαι βλέπω... :D ;)
welcome

Προσφορά Hemus AIR
* To Athens, Bucharest, Cologne and Hannover for 9 Euro only!
Hemus Air announces a special fare of 9 Euro*

Booking period: January 16, 2006 – February 14, 2006
Travel period: March 2, 2006 – March 25, 2006

Βασικά προσφέρει την τιμή αυτή μόνο σε δρομολόγια από SOF, αλλά αν απενεργοποιήσετε JavaScript και κάντε κλικ σε roundtrip και ΔΕΝ επιλέξετε πτήση SOF-ATH μπορείτε να κάνετε κράτηση για OW ATH-SOF ;)

Τιμή: ATH-SOF 75,40 EUR και SOF-ATH για 48 EUR!!!

Οι Ολυμπιακές Αερογραμμές συνεχίζουν τις προσφορές τους μέχρι τα τέλη του Μάρτη.
Σε ορισμένες δε περιπτώσεις η παράταση φτάνει και μέχρι τις 30/06/06.....
Συνεχίζει την προσφορά με τα μίλια και μειώνει το κόστος ειστηρίων....
Πληροφορίες μου ήρθαν από την ίδια την Ολυμπιακή με mail λόγω που είμαι μέλος στο icarus ffp.......

Re: A3 για Νέα Υόρκη!;;;

Geia sas filoi
psaxno na vro ftina eisitiria gia New York
ton Avgousto
mipos boreite na voithisete na vro kamia ftini ptisi tis prokopis
giati kato apo 800 euros de vrisko

Efxaristoooo

Ton Augousto eise tyxeros pou briskis me 800e, ta aeroplana einai gemata kai den yparxi logos gia profores apo tis aeroporikes eteries.
Mia gnosti mou petakse SKG-ZRH-JFK-LAX-ZRH-SKG apo 15/1 eos 20/2 kai plirose 500e mono gia olo auto me Swiss! Ton Augousto to idio eisitirio exei 1200e!

Μια γρήγορη ματιά στο travelocity βγάζει τελική τιμή $890.40, δηλ. περίπου 740 ευρώ, με British Airways. Υποθέτω πως με εκτενέστερο ψάξιμο, ίσως βρεθεί και χαμηλότερη τιμή.

kai mporeis na agoraseis ellada apo travelocity eisitirio?