Προσφορές εταιρειών για φθηνά ταξίδια!

Αρχικά ο σχετικός κωδικός ίσχυε μόνο για υπερπόντια ταξίδια της LH. Τώρα γιατί μπορείς σχεδόν σε κάθε πτήση να τον χρησιμοποιήσεις ... δεν γνωρίζω. Όπως επίσης δεν ξέρω μέχρι πότε ισχύει. Μπορώ να σου πω πάντως, ότι ισχύει από την περασμένη Τρίτη (23.5.06).

pou to vrikes to kouponi an epitrepete? -epidi thelo na echo updated tin lista mou-

i dba poulaei pali kouponia sto Aldi Süd gia 49,99 EUR to aplo oneway

http://www.aldi-sued.de

(kai o theos boithos sto CallCenter)

estw oti teli iouliou thelw ena triimero opoudipote
estw oti to mono pou me noiazei einai na einai arketa oikonomiko to kostos ptisis.
yparxei kapoia mixani anazitisis pou na taksinomei kata timi, aneksartita apo proorismo??

alexander, τσέκαρε την σελίδα http://www.skyscanner.net. To μόνο αρνητικό σε αυτή τη σελίδα, είναι ότι έχει τιμές και δρομολόγια μόνο των LCC και όχι και των κλασικών εταιριών. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ στο να οργανώσω μερικά από τα δικά μου ταξίδια ;)

Προσοχή όμως. Πάντα τσέκαρε την τιμή και απ΄ ευθείας στην σελίδα της κάθε προτεινόμενης εταιρίας. ;)

Πολύ καλησπέρα σας!

Ήθελα να βρεθώ Ταϋλάνδη 5-20 Αυγούστου. Επειδή και εκεί θα ξαναμπώ σε αεροπλάνα για ταξίδια εντός της ΝΑ Ασίας, προτιμώ να πάω απευθείας με την Thai για να γλυτώσω ταλαιπωρία. Το site της μου βγάζει τιμή 950 €, καμιά 200ρια παραπάνω σε σχέση με το πόσο το είχα κλείσει πριν 1.5 χρόνο. Γνωρίζετε αν η τιμή που μου δίνει είναι η καλύτερη δυνατή που μπορώ να βρω στο νετ; Υπ'όψη πως τα πρακτορεία (τουλάχιστον αυτά που ξέρω) δε δίνουν ακόμα εισιτήρια γιατί δεν τους έχουν δώσει πακέτα προσφορές κλπ. Το άλλο που σκεφτόμουνα είναι μήπως πρέπει να πάρω στα γραφεία της Thai στην Ελλάδα για να βγάλω άκρη.

Ξέρω πως δεν είμαι εντελώς σύμφωνος με το τόπικ, αν υπάρχει κάποιο άλλο που ταιριάζει μεταφέρετε το ποστ και συγνώμη για την ταλαιπωρία! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας.

alexander, τσέκαρε την σελίδα http://www.skyscanner.net.

Akis, έκτακτο το site! Δε το γνώριζα.

Για τον Αύγουστο με Thai η τιμή είναι μια χαρά!! Απίθανο μου φαίνετε να βρεις καλύτερη.
Εγώ προσωπικά βέβαια 950euro για να πάω BKK δεν θα τα έδινα.Η λογική τιμή είναι 700 με 750euro. Ψάξε με QR ή HY και φάε την διαφορά στα ξενοδοχεία!!

Για δωστε καμμια καλη τιμη για Havana απο Αθηνα με αναχωρηση απο 20-30 Αυγουστου και παραμονη εκει 15 μερουλες. Το καλυτερο που εχω βρει ειναι με Iberia μεσω Μαδριτης, 1205 ευρωπουλακια.
Οτι προαιρεισθε... ;)

GP707":1691jykt said:
Για δωστε καμμια καλη τιμη για Havana απο Αθηνα με αναχωρηση απο 20-30 Αυγουστου και παραμονη εκει 15 μερουλες. Το καλυτερο που εχω βρει ειναι με Iberia μεσω Μαδριτης, 1205 ευρωπουλακια.
Οτι προαιρεισθε... ;)

Επειδή το έψαχνα προς Πάσχα μεριά, η καλύτερη προσφορά ήταν μέσω της AF, ξεκινούσε στα 900€ και έφτανε 970 κανά μήνα πριν την πτήση. Φιλική συμβουλή: ΜΗΝ πας Κούβα καλοκαίρι...υπάρχουν μέρες που η βροχή είναι τόση που θα κάθεσαι αναγκαστικά στο ξενοδοχείο πίνοντας μοχίτο μέχρι να λιώσεις...ξέρω, το καλοκαίρι είναι που έχουμε μαζεμένες μέρες, αλλά δυστυχώς για μας τα τροπικά μέρη έίναι στα up τους τα Χριστούγεννα από κλιματολογικής απόψεως.

Εγώ προσωπικά βέβαια 950euro για να πάω BKK δεν θα τα έδινα.Η λογική τιμή είναι 700 με 750euro.

Μα δε θα πάω σκέτα ΒΚΚ! Επειδή έχω ζήσει στηΝ Ταϋλάνδη για 1 χρόνο, δε χρειάζομαι ταξιδιωτικά πακέτα για εκεί και αναζητώ εισιτήριο μόνο, τα άλλα τα φιξάρω εγώ (ξενοδοχεία, ταξιδάκια σε Λάος Βιετνάμ κλπ). Την ανταπόκριση ήθελα να την αποφύγω για το λόγο που έλεγα στο προηγούνο ποστ, προτιμώ να κερδίσω λίγο χρόνο παραπάνω, άλλωστε από αεροπλάνα άλλο τίποτα σε εκείνες τις 15 μέρες που θα πάω.