Oπως βλεπεις παραπανω μιλαω με επιχειρηματα.....αιτιολογω οτιδοιποτε,αν δεν καταλαβαινεις κατι για αυτο υπαρχει η παραθεση...
Επιπλεον,εχεις δικιο....τα παιρνω <<χοντρα>> απο την faa...kai τη flight safety kai ολες τις αμερικανικες σχολες επειδη λεω 2-3 πραγματα που εχω δει με τα ματια μου εδω που ειμαι και μεταδιδω τις εμπειριες μου....Οσο για το που βρισκομαι εγω αστο........μακαρι να βρισκοσουν και εσυ στο <<ψαξιμο>> που βρισκομαι...στο ευχομαι...
Αν παρατηρησες καλα πιο πανω για ξαναδες τι ειπα:Θα το πω μια τελευταια φορα.Πιλοτο-επαγγελματια δεν σε κανει ουτε η faa,ουτε η jaa,αλλα αντιθετα η παιδεια απο το σπιτι σου,ο χαρακτηρας σου και η προσωπικοτητα σου.Αν πιλοτος γινεις για τη στολη τοτε εισαι 100% σιγουρα ενας αποτυχημενος,αν γινεις επειδη γουσταρεις το διαβασμα,γουσταρεις να πετας,πολλες φορες θα λες χρονια πολλα αγαπη μου απο καποιο αεροδρομιο στη γυναικα σου,πολλες φορες θα ασπρισουν τα μαλλακια σου οταν πετας νυχτα με καιρο και δεν ξερεις τι σκατα θα αντιμετωπισεις εκει που πετας,πολλες φορες θα χρειαστει να μεινεις σπιτι να κοιμηθεις γιατι πετας στις 6 οταν τα φιλαρακια σου θα ειναι εξω για μπιρακια ΚΑΙ ΠΛΗΘΟΣ αλλες καταστασεις
αν απο αυτο καταλαβαινεις οτι ειμαι ειτε faa fun or jaa fun τοτε πραγματικα ντρεπομαι για <<τζιβανια>>των ελληνικων πανεπιστημιων ........
Εχεις και παλι δικιο εμεις που παιρνουμε πτυχια απο αμερικη ζοριζομαστε να παρουμε το atpl,καθως εκτος απο 2-3 σχολες τις ευρωπης(που οντως αναλυουν καθε γραμμη των βιβλιων...oxford,cabair,central wings,intercockpit)....ολες οι αλλες σου δινουν κατι φυλλαδια-cd με ερωτησεις να σε ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ TA ΕΧΑΜS ΤΕSTS τιποτα παραπανω....και την επομενη μερα δεν θυμασε τιποτα ουσιαστικο......ολη αυτη η γνωση φιλε μου για να την μαθεις χρειαζετε καιρος....και οχι 6-8 μηνες....
Να στο κανω πιο λιανα(ακομα πιο λιανα!!!!!!!!!!),γιατι μου δειχνεις σημαδια αργοστροφιας....(κακο για τη δουλεια που σου αρεσει.......),λεω απλα οτι το ευρωπαικο συστημα βγαζει πιλοτους-ακαδημαικους και το αμερικανικο πιλοτους-εργατες,τοσο απλα τοσο κατανοητα...,το θεμα ειναι οι λογοι που γινονται αυτα και τι αντικρσμα εχει στο cockpit,δηλαδη εχει οντως νοημα να μαθαινεις πραγματα μη εφαρμοσιμα>>?εχει οντως νοημα αντιστοιχα να ξερεις πρακτικα να πετας καλα και ας μην ξερεις ποτε γεννηθηκε ο νευωνας?? Τα ερωτηματα ειναι ρητορικα.....
Να στο πω αλλιως....με οικονομικα που εχεις και πτυχιο....
Στην οικονομικη κατασταση που βρισκομαστε σαν ευρωπη....τη μεγαλυτερη επιδραση του φαινομενου την εχουν χωρες με βαρια βιομηχανια δηλαδη:βρετανια,γαλλια,γερμανια.Εν προκειμενου ηδη σε σχολες οπως η cabair....φλερταρει με το λουκετο(διαβαστε ξενα σιτες)...Εδω ο κοσμος δεν εχει να φαει πιλοτοι θα πανε να γινοντε...με τι?με δανειο?ποιο τραπεζικο ιδρυμα αυτη τη στιγμη εγγκρινει σπουδαστικα για τους νεους??Σε λιγα χρονια(οχι πολλα...)οταν οι ΜΕΓΑΛΕΣ σχολες θα σε παρακαλανε να πας Τζαμπα και μετο που βρεις δουλεια να τους ξεπληρωνεις θα δειτε τιμες....και θα καταλαβετε τι κερδη ειχαν ολα αυτα τα χρονια......
ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ...Λες
lorenzo":1kikiyrw said:
υστυχως ειτε το θες ειτε οχι μονο στις επικοινωνιες ειστε καλοι ir kai cpl
εχεις δικιο αν ειμασταν καλοι σε κατι αλλο θα γινομασταν,επικοινωνιολογοι,μανατζερς η κατι αλλο πιασαρικο(οπως λενε....)
Τελος,τα υπολοιπα μελη μπορουν να διακρινουν ποιοι ειναι εδω οι 20χρονοι που το παιζουν επαγγελματιες και ποιοι οχι.......
Σου εγγραψα ενα ολοκληρο κειμενο με ξεκαθαρες ερωτησεις...και εγγραψες ενα κειμενακι γενικο,αοριστο λεγοντας μου με ουσιαστικα <<τι μας λες..)δειχνοντας ετσι σαφως την πανεπιστημιακη σου μορφωση.
Οπως επισης αυτο
lorenzo":1kikiyrw said:
εσυ πηγαινε αμερικη και μεινε αιωνια εκει και καποια μερα τελειωσε πανω σενα διδυμο εκαστοτε πυργο...να εισαι καλα!!
¨ να υποθεσω επιδειξη επιπεδου και μορφωσης?ΑΑ και δεν χρειαζετε να παω ειμαι ηδη εκει π λες(Η.Π.Α),
*ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται
*ο πονηρος ανθρωπος δικαιολογειται
*ο ανοητος ανθρωπος επιμενει