Μπράβο aakunz νιώθεις "πιό έξυπνος" τώρα?Λυπάμαι γιατί αν και έχεις κάνει 700+ δημοσιεύσεις ρίχνεις πολύ το επίπεδο,οπότε δε θα πολυασχοληθώ μαζί σου.Πρέπει να γίνονται σεβαστές όλες οι απόψεις, μερικοί σα κοράκια που διψούν για αίμα περιμένετε και πάντα απαντάτε,και εκεί που δέ σας παίρνει!Έχω πεί όμως πολλές φορές,ότι το πιο εύκολο πράγμα και για μένα είναι να αρχίσω τις ειρωνίες,τις εξυπνάδες κλπ αλλά σέβομαι αρκετά σοβαρά άτομα που βλέπουν τα γραφόμενα και πιστεύω ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι με 5-6 "εξαιρέσεις".Όπως άλλωστε γράφεις και κάτω-κάτω ο καύσωνας μπορεί να χτύπησε μερικούς στο φόρουμ...Βέβαια οι "πλακίτσες" που κάνουν, μάλλον τους χαρακτηρίζουν.
Ιδιωτική ασφάλιση πληρώνει ο μισός πλανήτης,με εξαίρεση κάποιες βόρειες χώρες που τα συστήματά τους είναι αξιοζήλευτα.Με τους μισθούς θα συμφωνίσω,αλλά να βάλουμε στη μέση και τα ενοίκια?που είναι 3-4 φορές πάνω απο ελλάδα?Μήπως να βάλουμε και το αμάξι?που μόνο οι ασφάλεια είναι 5-10 φορές πάνω?Να βάλουμε τη βενζίνη του που είναι γύρω στα 30-40λεπτά/λίτρο πάνω?Να βάλουμε τα είδη πρώτης ανάγκης?Γάλα,ψωμί κλπ?Άρα μή συγκρίνουμε ότι είναι εύκολο.Όπως ζεί κάποιος στην Ελλάδα με 1000Ε, σε άλλη χώρα για να κάνει τα ίδια πράγματα θέλει 1400Ε.
Την Κρήτη τη λατρεύω,είμαι από τα Χανιά,αλλά σας πληροφορώ ότι και το Ηράκλειο αλλάζει και γίνεται όμορφο(θα πάθετε πλάκα).Οι Κρητικοί φίλοι του φόρουμ,αν ειδικότερα είναι και επιχειρηματίες γνωρίζουν καλά αυτό το "τρελλό" σενάριο που γράφω.Ναί υπάρχουν δουλειές και δεν υπάρχουν άτομα να τις στελεχώσουν, αρκετοί από βαρεμάρα!Η λεγόμενη αεργία?Έχετε υπ-όψιν τον όρο?
Τέλος είμαι της άποψης ότι ένας σημαντικός παράγοντας στη λεγόμενη "ποιότητα ζω'ης" είναι και όσα περισσότερα πράγματα-υπηρεσίες έχεις στη διάθεσή σου.Καί το φαγητό βραδυνές ώρες, και το σκυλάδικο,και η όπερα κλπ κλπ.Τί θα πεί άμα ζείς στην τοσκάνη θα τρώς "σωστές" ωρες?Για άλλο "σωστή" ώρα είναι σε μιά ώρα,για άλλο είναι βράδυ,για άλλο είναι πρωί...Δε υπάρχει κάποιος νόμος που λέει "για να έχεις καλή ζωή πρέπει να τρώς 7-8 το βράδυ!"Και γώ αν δουλεύω εκεινη την ώρα?Τέλεια η Ρώμη, αλλά πήγε 11 και πείνασα.Θα φάω τα μνημεία?:evil:Τέλειο και το κέντρο της ,αλλά θα έπινα μια μπύρα παραπάνω, ούπς πήγε 2 παρά τέταρτο όλοι για ύπνο!:evil:Γιατί το ξενύχτι βλάπτει σοβαρά την "ποιότητα ζωής".Παλιόπαιδο που μου ήθελες και μπύρα!:evil::evil:
Πιστεύω ότι είστε πιό ακραίοι από ότι εγώ αρχικά!Λυπάμαι μπορώ να πώ!
Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας!Ναι οι ιταλοί είναι μαφίες στο να προωθούν τα προιόντα τους.Στη Ελλάδα τώρα ξεκινάει αυτό,είμαστε μικρή χώρα και αποκομμένη, βαλκάνια, γύρω μας μέχρι πρότινως ήταν μόνο "εχθροί", με εξαίρεση την ιταλία.'Ομως τα καταφέραμε καλύτερα από τις άλλες βαλκανικές χώρες, δουλέψαμε περισσότερο,με αίμα πολλές φορές.Μήν είστε ετιμοπόλεμοι δικαστές, για να γίνουμε γερμανία έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.Και μακάρι να μή γίνουμε ποτέ είναι η άποψή μου(σε μερικούς τομείς).
Τέλος φίλε nofrills μή κάνεις τον κόπο να φύγεις από τη συζήτηση,μάλλον εγώ και οι απόψεις μου (σωστές κ λανθασμένες) δέ έχουν θέση εδώ.