ή μήπως πιστεύετε οτι επειδή θα βγείτε απο integrated της ΟΑΑ θα τρεξουν να σας πάρουν η British ή η FlyBe?αν ειναι ετσι,ξαναψάξτε το και μην ξεχνάτε οτι έχετε να κάνετε με κολλημένους εθνικιστες άγγλους (εργοδότες)
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχεις ΠΟΛΥ καλυτερες πιθανοτητες να σε παρουν απο οτι να εχεις τελειωσει εδω.
Οι Αγγλοι δεν ειναι εθνικιστες, και μιλαω για το γενικο πληθυσμο!
Αυτό απο μόνο του δεν μου λέει κάτι, εμένα προσωπικά. Τι βαθμό δυσκολίας έχει τo skills assessment?
Το κομμάτι mathematical and technical capacity ασπούμε τι γνώσεις πρέπει να έχεις για να το περάσεις?
Υπάρχουν πολλοί που δεν περνάνε το συγκεκριμένο τεστ?
ναι υπαρχουν πολυ που δεν το περνανε. και πολλοι ακομη που χανουν και το δικαιωμα να το ξαναδωσουν. αυτο συμβαινει αν κοπεις σε σημαντικα τεστ οπως το hand-eye coordination. το Math και tech nomizo einai απο τα πιο ευκολα. Αυτο εξετάζει αν εχεις τις ΒΑΣΕΙΣ για να παρακολουθησεις τα μαθηματα.
τα υπολοιπα εξεταζουν αν εχεις την ικανοτητα.
Εγω πηγα εκει ακριβως με την ιδια εντυπωση. Σιγα, κανεις δεν κοβεται... 2/6 περασανε. εγω κοπηκα! Αργοτερα καταλαβα οτι δεν τους ενδιαφερει να μην χασουν τα λεφτα, γιατι πολυ απλα τα λεφτα δεν θα τα χασουν. Προσπαθουν να παρουν τους καλυτερους.
Καλα, αυτα ειναι.. μην πω! Κανεις δεν προκειται να σε διωξει γιατι καπνιζεις. Οι Αγγλοι καπνιζουν οσο εμεις. Ουτε αυτο το περιμενα. Απλα απαγορευεται σε εσωτερικους χωρους και σε αυτο ειναι απιστευτα αυστηροι!Για το καπνισμα, το κοβω οσο εχω ακομα περιθωριο.
Οσο για το τι περιλαμβανει το skills assessment αυτο ειναι πολυ αναλυτικο. http://ask.oxfordaviation.net/viewtopic.php?t=4412
Αν εχεις καμια απορια πες το μου. Με μεγαλη μου χαρα.
Αν πας να το δωσεις πες μου να σου πω και καμια συμβουλη!
Ναι αυτες οι γνωσεις χρειαζονται. Αν εχεις πολυ καιρο να ασχοληθεις, οπως εγω δηλαδη, καλυτερα να παρεις 2 cd apo την οξφορδι για μαθηματικα και φυσικη για να κανεις επαναληψη. το technical βεβαια αν και λενε οτι ειναι φυσικη δεν ειναι στην πραγματικοτητα. εχει τεχνικης φυσης ερωτησεις. οπως για παραδειγμα πως λειτουργει μια μηχανη αεροσκαφους, που γινεται η συμπιεση και τετοια. ολα Multiple choice.Οσο για γενικές γνώσεις, προσωπικά μου απάντησαν σε e-mail οτι το "Apolytirion" οπως το αποκαλουν θεωρειται ισο με τα GSCE's και δεν χρειαζεται αλλες εξετασεις.