Olympic A300

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Olympic A300-600R

Έσβησα τα νεότερα off topic θέματα. Απλά να υπενθυμίσω, ότι όταν κάποιος δεν συμφωνεί με κάποια παρατήρηση ενός moderator, δεν συνεχίζει με off topic μηνύματα αλλά στέλνει ΠΜ στον συγκεκριμένο mod. Το γράφουμε άλλωστε και στους Κανόνες!!!

Τέλος off topic.

Για τους πικραμένους λάτρεις του Α300-600 και δη της ΟΑ και δη του SX-ΒΕΜ, καλά τα νέα. Επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα στις επιχειρήσεις εντός Αυγούστου.

και απο που προκυπτουν αυτα τα "νεα"?? δωσε αν θες περισσοτερα στοιχεια

Ειπωθηκε οτι δεν προλαβαιναν το χρονοδιαγραμμα μετατροπης του σε Cargo. Η GECAS προκειμενου να το εχει και να καθεται προτεινε στην ΟΑ να το παρει πισω.

μακάρι μπας και το ξαναδούμε και ησυχάσουμε από τα
:arrow: ATH-LHR 737,A340

όχι ότι δε μου αρέσουν τα Α340 αλλά χαραμίζονται άδικα και τα 737 σε αυτή τη διαδρομή στο λαιμό μου κάθονται :!:

Γιατί άσχημη ιδέα είναι τα στέλνει Ντουμπάι?
5 ώρες πτήση είναι φρίκη με τα 737-400!!!!
Σε σχέση με τα Β777..Emirates..

μια χαρά είναι και Ντουμπάι και Παρίσι και Λονδίνο και Γερμάνια και δε ξέρω και εγώ που αλλού.
τα 734 βαρέθηκα :rant: :wall: :wall: :wall:

Ε οχι κ μια χαρα... Το οτι φτανουν τα καυσιμα να παει κανεις μεχρι εκει δε σημαινει οτι παει κ ισιος... Οποτε εκανα πτηση με μικρο απο Αγγλια - Ελλαδα βγηκα πιασμενος απο μεσα... Ενω με το 767 της BA ημουν κυριος. Οποτε, επειδη υπαρχει αναλογα λιγο μεγαλυτερος χωρος στο καθισμα σε ολα τα widebodies, καλα θα ηταν να χρησιμοποιουνται στους μεγαλυτερους των 2 κ κατι ωρων προορισμους.

Συν τοις αλλοις βεβαια παραμενει να ειναι κ ωραιο αεροπλανο το Α300... κ ας ειναι τοσο παλιο σχεδιο. Δεν ξερω, μου φαινεται πως το σημα της ΟΑ δειχνει καλυτερα στην τεραστια ουρα του... :) Ειναι πιο επιβλητικο ! χεχε!

A300":ehvkaq1f said:
Για τους πικραμένους λάτρεις του Α300-600 και δη της ΟΑ και δη του SX-ΒΕΜ, καλά τα νέα. Επιστρέφει κατά πάσα πιθανότητα στις επιχειρήσεις εντός Αυγούστου.

Εσύ δεν είσαι που μας είχες πει ότι έρχονταν τα Α330 για τις ΟΑ; Γιατί δε μας αποκαλύπτεις τις τόσο αξιόπιστες πηγές σου;

viewtopic.php?p=69308#p69308
A300":ehvkaq1f said:
'Ερχονται λοιπόν 3 Α330 στην ΟΑ, πολυ συντομα. CDG, LHR, DXB.
Xρονια Πολλάαααα, χρονια πολλάααααααααααα

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι το BEM δεν θα πάει για cargo στην Fedex, αφού ακύρωσε την παραγγελία της στην Gecas. Πάντως μέχρι τον Αύγουστο θα είναι στο υπόστεγο, αλλά δεν έχει ακουστεί ή αποφασιστεί τίποτα ακόμα για την επανένταξή του στο στόλο των ΟΑ.