Olympic A300

• Thread starter Thread starter Anonymous
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Olympic A300-600R

Γνωρίζει κανείς τι έχουν απογίνει οι πιλότοι του ΑΒ6? Έχουν μεταφερθεί σε άλλους τύπους ή κάθονται όπως και των 717?

απο οσο γνωριζω, καθονται..
κι αυτο δεν ειναι καλο ουτε για την εταιρια αλλα ουτε και για τους ιδιους..

bari":615apnnw said:
απο οσο γνωριζω, καθονται..
κι αυτο δεν ειναι καλο ουτε για την εταιρια αλλα ουτε και για τους ιδιους..

Ας αγοράσει ή ενοικιάσει α/φη η εταιρεία για να καλύψει τις ανάγκες των δρομολογίων,και θα τους αξιοποιήσει.Σίγουρα δεν ευθύνονται αυτοί για τη μη χρησιμοποίησή τους.Βέβαια μπορεί να τους απολύσει πληρώνοντας αποζημιώσεις,και μετά,όταν πάρει α/φη,να ψάχνει στην αγορά να βρει πιλότους...Το πρόβλημα της Ο.Α είναι ότι δεν έχει α/φη να καλύψει τη ζήτηση,με αποτέλεσμα να κόβει δρομολόγια ή να έχει καθυστερήσεις,και όχι οι πιλότοι που "κάθονται"...

ποσα αεροσκαφη ομως πρεπει να φερει για να καλυψει τις θεσεις εργασιας? μην ξεχναμε οτι εκτος των πιλοτων του A300-600 καθονται και αυτοι των Β717. προκειται για μια εταιρια που κουβαλαει πολλα λαθη απο το παρελθον, τα πολλαπλασιαζει συνεχως και μετα τα πληρωνουμε ολοι μαζι :wall:

Οι πιλότοι των 717 έχουν αρχίσει την εκπαίδευση στα ATR.Αλλά κι εκεί υπάρχει έλλειψη.Σήμερα βλέποντας το πρόγραμμα πτήσεων είδα να ακυρώνονται προορισμοί όπως Μόσχα,Γενεύη,Μυτιλήνη...Την προηγούμενη εβδομάδα το δρομολόγιο για τη Γενεύη είχε πληρότητα περίπου 95%.Μπορεί σήμερα να είχε λιγότερους επιβάτες,αλλά η ακύρωση νομίζω ότι έγινε επειδή δεν έχουν α/φη.Αλλά ούτε και λεφτά να νοικιάσουν...

Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το θέμα, αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί απέσυραν το συγκεκριμένο αεροσκάφος...
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..?

imaginas":2pl4gkqv said:
Αλλά ούτε και λεφτά να νοικιάσουν...

Μπάαααα,
Λεφτά υπάρχουν ........(τα χρεώνουν στο δημόσιο .....) :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

PILOT23":cuzlacs2 said:
Έχω διαβάσει σχεδόν όλο το θέμα, αλλά δεν έχω καταλάβει γιατί απέσυραν το συγκεκριμένο αεροσκάφος...
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει..?

Γιατί έληξε το συμβόλαιο του.

imaginas":3heti9z7 said:
η ακύρωση νομίζω ότι έγινε επειδή δεν έχουν α/φη.Αλλά ούτε και λεφτά να νοικιάσουν...

λεφτα εχουν (να μαστε καλα εμεις). οργανωση και προγραμματισμο δεν εχουν. γιατι αν ειχαν θα εψαχναν περσι για αεροσκαφη, οχι τωρα.

Διώξανε το α300 και ψάχνουνε αριστερά και δεξιά μπας και βρουν να νοικιάσουν κάτι. Μα γιατί φαίνεται παράλογο. Είναι απολύτως λογικό. Άνθρωποι με γερούς μισθους στην εταιρεία , την διοικούν με τον καλύτερο τρόπο. Αυτό διδάχθηκαν ,αυτό σπούδασαν :3: , και προς τη δόξα τραβούν.. Να φανταστείτε ότι είναι τόσο καλοί σε αυτό που κάνουν , που κατάφεραν στο παραπέντε να βρουν 737-400 να νοικιάσουν (δεν είναι εύκολο να ψάχνεις μεταξύ ουκρανίας ,ρωσίας και ισπανίας να βρείς μήπως περισσεύει τίποτα στα υπόλοιπα αεροπορικά παιδιά, ευτυχως τώρα μας έσωσε το Σιάτλ..) Ήταν και πάλι η καλύτερη λύση , δε πα να φωνάζει ο κόσμος της , αυτή εκεί, νοικιάζω ότι βρώ μπας και βγώ από το αδιέξοδο. Να μείνουν και οι συνδικαλιστές ευχαριστημένοι που κόντεψαν να φάνε ζωντανό τον διευθύνοντα σύμβουλο προχθές. Ο οποίος τους έλεγε λίγο - πολύ : δεν είμαι καλή νοικοκυρά , δε ξέρω να μαγειρεύω , αλλά ξέρω να παραγγέλνω το καλύτερο κινέζικο. :2:
Φυσικά όλα τα παραπάνω αποτελούν χιούμορ , μόνο έτσι μπορώ να αντιμετωπίσω αυτά που συμβάινουν στην ΟΑ.

imaginas":3oeye84s said:
Πάντως πριν 1 εβδομάδα,χρησιμοποίησα την Ο.Α και είχα μια ευχάριστη πτήση.Τώρα ετοιμάζω το επόμενο ταξίδι,πάλι με Ο.Α!

Είναι παρήγηρο αυτό , αν και στο εσωτερικό εγώ προσωπικά σαν πρώτη επιλογή έχω πια την Αιγαίου.