Συμφωνώ στο ότι γενικά δεν απασχολούντο σε θέσεις που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους. Διαφωνώ με τον όρο "βολεύτηκαν" γιατί αφενός μεν δεν ήταν επιλογή δική τους, αφετέρου η αρχική ιδέα ήταν να χρησιμοποιήσουν την τεχνογνωσία τους.
Για να εξηγηθώ, πολλές φορές η ΥΠΑ χρησιμοποιούσε συνταξιούχους τεχνικούς και πιλότους της ΟΑ σαν επιθεωρητές. Επιπλέον, υποτίθεται ότι υπήρχαν ακόμα αρκετά σημεία όπως στη ΣΠΟΑ, στην ΕΔΑΑΠ (εντάξει, δεν είναι ΥΠΑ) κ.α. όπου θα μπορούσαν να αποδώσουν. Δεν θα μπω στη λογική του ποιός φταίει, μιλάω μόνον για το αποτέλεσμα.
Και για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, εγώ είμαι ο πρώτος βολεμένος, αφού διάλεξα από το 2009 να συνταξιοδοτηθώ. Το θεωρώ καλό για την οικογένειά μου αλλά εγκληματικό για τη χώρα, λόγω των εξειδικευμένων γνώσεών μου. Εγώ τη θέληση να βοηθήσω τη χώρα μου την είχα, και την έχω. Επειδή λοιπόν στις "τελευταίες ημέρες της Πομπηίας" έβλεπα τους περισσότερους συναδέλφους γύρω μου να προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια την Ολυμπιακή, όπως συνήθιζαν και παλαιότερα, θεωρώ ότι και εκείνοι είχαν και έχουν τη διάθεση και γιαυτό το επισημαίνω. Συμφωνώ ότι ανάμεσα στους εκατοντάδες υπαλλήλους είναι λογικό να υπάρχουν επίσης κηφίνες, φελλοί και άλλα επιπλέοντα υλικά. Η Ολυμπιακή όμως τελικά, δεν ήταν αυτοί.