Νέο σύστημα κρατήσεων

• Thread starter Thread starter IATA
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Με τον Βγενόπουλο απέναντι δεν πιστεύω να το μετακυλήσει στους πελάτες πάντως. Στο κάτω κάτω αεροπορική εταιρία είναι, θα πρέπει να έχουν μάθει ότι η προμήθεια πανάκριβου υλικού δεν καλύπτεται με περίεργες μετακυλήσεις του κόστους. Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος δεν είχε γίνει τίποτα περίεργο λόγω της αγοράς των airbus...? Εκτός αν αναφέρεσαι σε μισθούς και παροχές, οπότε δε μπορώ να έχω γνώμη.

ε τι αλλο να κάνουν?
το πολύ πολύ να κόψουν και την προμήθεια 1% στα πρακτορεία (αφου θέλουν αστροσυμμαχία, ας κόψουν και την προμήθεια)
αλλά αφού ήθελαν amadeus altea εκέι πληρώνουν!!!
την ευελιξία που είπε ενα μέλος (LXSKLH) δεν είναι θέμα συστήματος, αλλα εταιρεία. Ετυχες και στην περίπτωση μάλλον.
και οταν είπα αλλάζουν τα Booking class ενοουσα απλά (όπως ειπε και ο AAKUNZ)οτι απλά αντι για T,U,V γινονται T,U,S το Χ γίνεται V αν θυμάμαι καλά, και το Χ ακριβαίνει...τέσπα, υπάρχουν αλλαγές. Δεν ξέρω αν η αλλαγή ωφείλετε να ταιριάζουν με τις άλλες εταιρείες της συμμαχίας.

Ναι, την προμήθεια το θεωρώ δεδομένο ότι θα την κόψουν, άλλωστε έμμεσα έχουν ρίξει υπονοούμενα... Όσον αφορά τα RBDs είναι σχεδόν κόπια της Lufthansa με ελάχιστες εξαιρέσεις. Βασικά το Χ γίνεται Κ, αλλά αυξήσεις δεν έχω παρατηρήσει, σε ποιο δρομολόγιο αναφέρεσαι;

Eλπίζω με το νέο σύστημα να αναθεωρήσουν και την απαράδεκτη πολιτική του same-day-voiding. Αυτή τη στιγμή πάντως, δε λειτουργεί το inside link (carrier specific display) και όλες οι πτήσεις του general availability παίρνουν status PN.

Wow... τα μισά ήταν άγνωστες λέξεις :mrgreen: τι εννοείς same day voiding?

Από τι φαίνεται υπάρχει η επιλογή +/- 7 ημερών. Αλλά ακόμα τίποτα.

To νέο σύστημα κτατήσεων είναι πλέον online!! :great:
Eίναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο. Πάρα πολύ καλή δουλειά! Μπράβο!
Επίσης έχει δυνατότητα +/- 7 μέρες όπως προανέφερα.

IATA":ygxsqy2f said:
Ναι, την προμήθεια το θεωρώ δεδομένο ότι θα την κόψουν, άλλωστε έμμεσα έχουν ρίξει υπονοούμενα... Όσον αφορά τα RBDs είναι σχεδόν κόπια της Lufthansa με ελάχιστες εξαιρέσεις. Βασικά το Χ γίνεται Κ, αλλά αυξήσεις δεν έχω παρατηρήσει, σε ποιο δρομολόγιο αναφέρεσαι;

ισως δε το εθεσα σωστά. Εννοώ ότι κάποια bookingf class επειδή αλλάζουν κατηγορία έχουν άλλη τιμή μεγαλύτερη, και άλλα χαμηλότερη.

manos_p":15n2o13b said:
To νέο σύστημα κτατήσεων είναι πλέον online!!

Πότε ακριβώς το είδες online? Άλλαξαν και την ανακοίνωσή τους που πλέον λέει πως η αναβάθμιση θα διαρκέσει μέχρι το απόγευμα.

Ηταν online τη στιγμή που το έγραψα δηλαδή 10:07 αλλά το κατέβασαν. Ισως έκαναν κάποια δοκιμή και το πέτυχα.
Είναι πολύ καλό με νέα αισθητική γρήγορο και κατανοητό. Πολύ καλή δουλειά!! :great: